Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен / София
Снимката, за която говориш, gostenka68, е абсолютен колаж. Нито формите на Ханде са такива, нито Керем е с толкова хилави крачета, а и изобщо не е облечен в бяло...

Скрит текст:
На лайфа вчера се смяха много. Включиха се, за да успокоят феновете и да съобщят, че ще пуснат фрага след малко. Керем явно е супер забавен и от вътре му идват разни щуротии. Опитваше се да пие биричка или някакво безалкохолно, но без да се види етикетът му, за да не е реклама. До тях бяха актрисите, които играят Мело и Фифи. Снимат 6 еп. Питаха ги кои персонажи биха изиграли, но да не са техните. Керем отговори Ердем, а Хандето се двоумеше между Фифи и Мело. Много се разбирали всички на сета и снимките им вървели гладко. В 5 еп. имало много хубави сцени, но не могли да говорят за тях. В 6 еп. щяло да се разбере нещо за миналото на Серкан. На Керем му било най-забавно, докато са снимали с белезниците, а Хандето добави и снимките с момичетата. Актьорът, който играе Енгин претърпял малък инцидент и го оперирали вчера. Ако се сетя още нещо, ще се допълня Animal Smirk Cat
не оспорвам снимката, че е колаж...коментирах банския костюм....

# 586
Рейтингът на повторението вчера е супер Hands Clap

И фрагманчето само на официалния канал в YT събра над 3 млн. гледания за по-малко от 15 ч. Champagne

# 587
Ми то като няма серия тази седмица... да си поразроша езика с нещо друго... Не знам какъв тип човек съм, но като  ми хареса сериал, нищо друго не  мога да гледам... Включително и Мистър Грешен, който също явно е на челни позиции... Сценарият ли е недоскопосан, между актьорите ли не се получават нещата, не знам.. . Макар че Йозге и Джан съм ги гледала и в друга продукция и там им се случиха доста добре нещата... Този път нещо куца, поне за мен, и не са ми толкова интересни...  "Домът", който гледах също с голямо любопитство, го спряха до есента и сега ще трябва да плакна очи само със сериала на Ханде и Керем.. Четох наскоро биографията на мистър Леден, който се оказва доста мегаполитна личност, живял в много страни, срещал се с различни култури поради работата на баща си, за да посети накрая и Тексас, където се зародило желанието му за актьорство. Участвал е и в много чужди продукции, но с епизодични роли, явно има някакъв бекграунд /колко модерно се изразих!/ и затова може би печели симпатии като игра, защото със сигурност има по-голям опит от Ханде на интернационална сцена. С уговорката, че аз лично одобрявам играта на Ханде, интересна ми е. Направи ми впечатление едно негово изказване, че колкото жената е по-естествена, толкова е по-секси. И направо се влюбих в този мъж! Шегувам се, разбира се... Колкото пъти съм ги гледала двамата с Ханде пред монитор да отговарят на зрителски въпроси, ми се набива в очи неговото по-свободно поведение, обигран начин да разговаря с различни хора, да се шегува, да задава въпроси и да успява манипулативно и дипломатично да отговаря. Например, лично той попита Ханде с кой екранен партньор си пасва най-добре и Ханде веднага отговори - ти! /демек Керем Smile/ И тя веднага го застреля със същия въпрос, на който Керем отвърна, че всяка негова екранна партньорка е заемала своето достойно място в неговото сърце! Направо му предричам сериозна дипломатическа кариера на Керем, ако, не дай боже, нещата с актьорството се закучат  Smiley . Иначе обясни, че за първи път се среща с Ханде и преди това не са се познавали, но му е направило впечатление нейната изключителна скромност, нещо, което никак не бил очаквал. Много комуникативен и чаровен с усмивката си е Керем. Всъщност, започнах да пиша този пост с идеята да споделя нещо за сериала, но се отплеснах... И понеже чаршафът стана доста дълъг, спирам... Пък има и време до сряда да се включа пак... Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 13:36 от mury9

# 588
не оспорвам снимката, че е колаж...коментирах банския костюм....

Банския от въпросния колаж е бая изрязан на дупето. Мисля, че би било доста скандално да дадат нещо подобно по турска телевизия (въпреки, че тоалетите на жените също са доста разсъблечени....). Може би са модерни тигровите бански това лято Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте момичета,
Фрагът топъл топъл...

Айде и Керемчик го съблякоха и му отрязаха ръкавите! Simple Smile
Ми тъй де, за какво се е потило момчето по фитнесзалите, нека и неговите почитателки погледат мускОли!

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 08:46 от Светълчо

# 590
Ръкавите са само навити, докато играят волейбол. В единия отбор са Еда, Серкан и Енгин, в другия видях Ферит и Селин. Изглежда ми, че влизането в морето с леопардовия бански е точно след мача. И, да, този път е нормално да не се къпят с дрехите. Съществената разлика е, че хубавите тела са бонус гледка, а не самоцелно показвани Wink

# 591
Здравейте момичета.Във Ютубето вървят много видеа със заглавие че са от филма.Има сцена където Ханде плаче,в друга повръща и още една че я карат в болница/може и да са монтаж от различни сериали/

# 592
Здравейте момичета.Във Ютубето вървят много видеа със заглавие че са от филма.Има сцена където Ханде плаче,в друга повръща и още една че я карат в болница/може и да са монтаж от различни сериали/

Не съм сигурна за посочените точно видеа, но обикновено преди да излъчат определена серия, се появяват кадри с монтаж от други сериали или филми под мотото, че уж са предстоящи части от поредната серия... Обикновено се оказват фалшиви..

# 593
Здравейте, момичета! Присъединявам се с най-голямо удоволствие към темата Blush. Не съм гледала нищо с Керем и Ханде, случайно попаднах на клипче в YT и от тогава не мога да откъсна очи от тази великолепна двойка. Не, че съм гледала много сериали, но такава химия между двамата, просто нямам думи. Ханде е толкова нежна и красива, а Керем е толкова топъл, с уникални очи и усмивка, със страхотен глас и великолепни ръце:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 23:14 от Ninika

# 594
Привет, момичета! 🌺
Много е хубаво като влезе човек в страницата да ви чете. Написали сте много интересни неща отново. Аз честно казано вече нямам търпение за следващия фраг 😎😊😎. За следващата сряда да не говоря...
Не успях да гледам прякото включване на Ханде и Керем вчера, но намирам откъси в инстаграм преведени на руски. Та в един от случайно попадналите ми откъси ги питат коя сцена са снимали трудно и Керем отговаря, че има такава сцена в 5 епизод. Много била емоционална и трудна за двамата, но да не издава повече... (така го разбрах от превода). Мисля си дали не дойде момента, в който ще си разкрият миналото един на друг?
А сега ще се опитам да сложа клипче - рекламен филм, който Керем е качил в инстаграма си. (това в случай, че ви се гледат мускули и ви се слуша гласът му) 😈Английската версия още май не са я качили. https://www.instagram.com/p/CDjo-3Kgw4z/?igshid=1o181vt4ysav7

Нямам идея дали ще стане, с инстаграмските клипчета явно нещо не правя както трябва 🤔
П.П. Коригирам се - в 6 серия ще научим нещо за миналото на Серкан, а явно на руините ще е хубава сцена, но на нашия човек му е било студено Wink

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 08:40 от blue`

# 595
Да видим какво още мога да изстискам от фрага Animal See No Evil

ГГ пристигат с 3 куфара, но подходящи дрехи за Еда няма да има Kissing Face

За да оправдаем частното дефиле за Серкан бей. Запомнете добре това огледало Wink

И сам не подозира какво ще му дойде до главата, ама така като гледам - не му е лошо Laughing

Мач "Добрите" срещу "Лошите", по всички дизи правила Еда трябва да фрасне едно хубаво Селин с топката (засега само с нея) Kissing Smiling Eyes

Флагът е червен, което не е ли твърде опасничко за вечно притесняващият се за здравето си Серкан Kissing Face или с Еда вече влиза и на червено Stuck Out Tongue Шегата настрана, не е било лесно на снимачния екип с такива вълни.

Но да се върнем към апартамента. Огледалото беше в ляво от леглото (мое ляво). Декоративната решетка е в дясно...

За тази решетка говорим, нали да се изясним Kissing Face

И за това огледало Stuck Out Tongue Идеята да го използват е много, много добра Hands Clap Така хем няма да изкарат Серкан, че се показва нарочно, хем Еда няма да е воайорка, но ще има възможност да оцени хубавото Heart

Не ми се търсят снимките, които излязоха зад кадър от предните дни, но имаше една на двама, прегърнати, които се качват по стълбите към осветените руини. 100% това са Селин и Ферит, а както виждаме от фрагмана там са Еда и Серкан и фразата, че сякаш са само те двамата на Земята... надушвам, че ще има някакъв фойерверк. Я някоя дочута фраза, я някоя целувка ще падне Wink

И накрая, (за който е издържал) винаги съм се чудела как заснемат видео-разговорите между героите. Ами, ето, говорят на черен екран, а после явно монтират, каквото трябва Simple Smile

# 596
super_katia, ти си супер детектив, надминаваш Шерлок Хоумс 🤗

# 597
super_katia, Благодаря за детайлите Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
На мен винаги ми е много интересно да ви чета, защото доста често пропускам неща, така че продължавайте в същия дух Purple Heart

# 598
super_katia,страхотни анализи Smile                                                                                                                                                        Чета ви с удоволствие,радвам се,че ви намерих!

# 599
super_katia, и аз благодаря за анализа , не ги бях забелязала тези неща Joy направо си си Шерлок Холмс , Поаро и Хорейшио в едно Joy

Общи условия

Активация на акаунт