Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 259
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
# 571
В Инстаграм профила на Ханде върви лайф с нея, Керем, Мело и Фифи. Толкова са весели и сладурести, а Фифи има невероятна коса - огромна, гъста у черна!

# 572
# 573
Боже, в сторито на инстаграма си Керем е качил видео, в което говори на английски. Мисля, че би изиграл Крисчън Грей по-добре от Джейми Дорнан и определено физически е по-близо до образа, описан в Нюансите. Влюбих се в този красавец, без изобщо да е мой тип.
 Днес "преговарях" първа и втора серия и забелязах, че интонационно и лицево Керем играе много, много по-убедително от Ханде.

# 574
Боже, в сторито на инстаграма си Керем е качил видео, в което говори на английски. Мисля, че би изиграл Крисчън Грей по-добре от Джейми Дорнан и определено физически е по-близо до образа, описан в Нюансите. Влюбих се в този красавец, без изобщо да е мой тип.
 Днес "преговарях" първа и втора серия и забелязах, че интонационно и лицево Керем играе много, много по-убедително от Ханде.
Още в "В очакване на слънцето" ми направи впечатление акцента на Керем. Както турският му акцент, така и добре владеенето на английски. И играта му като цяло е чудесна. Абе харесвам си го Керемчик и това е. А мимиките му също съм ги забелязала и това прави играта още по-добра.

# 575
Още в "В очакване на слънцето" ми направи впечатление акцента на Керем. Както турският му акцент, така и добре владеенето на английски. И играта му като цяло е чудесна. Абе харесвам си го Керемчик и това е. А мимиките му също съм ги забелязала и това прави играта още по-добра.
Обърни внимание в някои по-близки сцени с Ханде как преглъща... Истински мъж е и това си е.

# 576
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Фрагът топъл топъл...

# 577
Ще има веселба , Еда май пак няма подходящ тоалет....
Важното е, No stress Hands V

# 578
Времето в Анталия е горещо , както и нашето нетърпение за новия епизод Heart Eyes страхотен фрагман

# 579
Добър вечер!
Нямам търпение да дойде чак другата сряда за да се излъчи сериала, много се разочаровах когато разбрах че няма да го излъчват днес с такова нетърпение го очаквах

# 580
Фрагманчето е екстра Kissing Face  Започвам с дисекцията:

- с три бусчета пристигат, така че наистина ще са голяма делегация нашите хора в Анталия.
- Серкан бей подава ръчичка на Еда да слезе, кавалерче ни е той Wear Tophat но и тя вече не се дърпа Relaxed
- апартаментът им е толкова голям, че и да се гонят, няма да се хванат Sad в 2х2 м. щеше да им е по-добре, ама нали Серкан е баровец, какво друго да бъде... само Еда да не си легне на терасата, че има този навик...
- още едно дизи must have клише отмятаме Memo избиране на дрехи
- Сейфи защо ли е изпратен при леля, Мело и Фифи Thinking Кой знае какво ги е замислила г-жа Айше, пардон Айдан Kissing Smiling Eyes можеби, за да върне нещата на Еда.
- Еда добре ще оплакне око с плочките на Серкан бей, та и ние покрай нея Stuck Out Tongue Да видим дали той ще успее да я накара да ревнува, така както тя него с учителя по плуване Nerd

Доволна съм. Ще си пусна и живото включване в инстаграм да видя какво са говорили, че хванах само края. Имаха обаче почти 200 хил. зрители. Хората наистина ги харесват значи Hands Clap

-------------------------------------------------

Превод на фрага:

Серкан: Ще присъстват много важни гости. Има церемония по награждаване. Ти с джапанки ли ще влезеш?
Еда: Каза, че отиваме в Анталия. Как можех да знам?
Айдан: Серкан в Анталия ли отиде? Онази цветраката да не би да е с него.
Еда: Не е ли много тихо? Все едно само аз и ти сме на Земята.
Айдан: Бяло море вечерно време прелъстява хората.
Мело: Дада, скъпа, за Анталия говоря. Как си изкарвате?
Еда: Гори...

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 22:20 от super_katia

# 581
  • На зелено
Много, много горещ фрагман. Наистина гори...
Може да е 200кв.м апартамент, ама спалнята една Joy А за Керем, и аз го виждам в ролята на Крисчън Грей...
Съжалявам, че тази седмица пропускаме серия.

# 582
Много, много горещ фрагман. Наистина гори...
Може да е 200кв.м апартамент, ама спалнята една ...

Почти съм убедена ,че спалнята е една, че хотелът е пълен и искат или не ще пребивават в един апартамент.Сериалът все повече ми напомня на " Любов под наем"- педантичният шеф- красавец и активен спортист, асистентка- обикновено момиче с необикновено поведение,както казваше Йомер обущаря "истинска като водата", и на която все  й гореше и тя нямаше нищо против това,ходенето по симпозиуми , вечерите насаме и погледи ,зареяни към звездите,богатата съдружничка,влюбена в шефа си и която ще духа супата накрая и..... все по- голямата ми зависимост от филма ,както преди време от " Любов под наем".Всичко това е хубаво,  актьорите се справят много добре,за нас остава да изчакаме следващата сряда. Хубав и спокоен ден на всички!

# 583
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Очаква ни гореща серия....и тъй като няма епизод тази седмица....залепнах за стола да гледам "В очакване на слънцето"...Къде съм спала, че не съм го гледала до сега.....Срам ме е от себе си.... Cry Керем, като "Керем" е страхотен....Ученическа любов оцеляла през времето...И доста познати лица в по млади години видях Stuck Out Tongue Winking Eye
Керем, като Крисчън, а защо не и като Гидиън...само трябва да си боядиса косата черна....не е проблем нали... Thinking
Сега за фрага....гледах...и мисля, че Еда е точно с този тигров бански, който видях преди няколко дни и се коментираше, че снимката е колаж....Или бъркам... Rolling Eyes

# 584
Снимката, за която говориш, gostenka68, е абсолютен колаж. Нито формите на Ханде са такива, нито Керем е с толкова хилави крачета, а и изобщо не е облечен в бяло...

На лайфа вчера се смяха много. Включиха се, за да успокоят феновете и да съобщят, че ще пуснат фрага след малко. Керем явно е супер забавен и от вътре му идват разни щуротии. Опитваше се да пие биричка или някакво безалкохолно, но без да се види етикетът му, за да не е реклама. До тях бяха актрисите, които играят Мело и Фифи. Снимат 6 еп. Питаха ги кои персонажи биха изиграли, но да не са техните. Керем отговори Ердем, а Хандето се двоумеше между Фифи и Мело. Много се разбирали всички на сета и снимките им вървели гладко. В 5 еп. имало много хубави сцени, но не могли да говорят за тях. В 6 еп. щяло да се разбере нещо за миналото на Серкан. На Керем му било най-забавно, докато са снимали с белезниците, а Хандето добави и снимките с момичетата. Актьорът, който играе Енгин претърпял малък инцидент и го оперирали вчера. Ако се сетя още нещо, ще се допълня Animal Smirk Cat

Общи условия

Активация на акаунт