ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 845
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
DVV Да ти е живо и здраво бебчето и много да ви радва.

# 151
dvv, поздрави и от мен! smile3501
Да сте живи и здрави с бебчо, да ви е много послушен и да ви носи само радости.
Joy Joy

# 152
  • Варна
аййй проспала съм го тоз момент  #Crazy

ЧЕСТИТО МИЛА МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ!!!   bouquet

# 153
Момичета, знае ли някой нещо повече за майката която е починала вчера в АГ болница заедно с бебето? Днес чух тази ужасна новина по радио "Фокус"

# 154
Най-накрая и dvv с бебче   bouquet Да им е жив и здрав Николай  smile3504

# 155
  • Варна
Момичета, знае ли някой нещо повече за майката която е починала вчера в АГ болница заедно с бебето? Днес чух тази ужасна новина по радио "Фокус"
ShockedТова е ужасно нищо не съм чула

# 156
Във вестник "Позвънете" пише следното:
"Родилка умря в АГ болница
Причините, довели до смъртта на варненката, ще се уточняват днес
Варненка е починала вчера сутринта в АГ болница. Тя е била бременна в 8-9 месец с първата си рожба, научи “Позвънете Новини”. След като била приета в здравното заведение за раждане, се оказало, че бебето е мъртво. Два-три часа по-късно, след като то било изродено, починала и майката. Младата жена е на 32 години и е адвокат, уточниха запознати със случая. Днес съдебни лекари ще търсят причините за нелепата смърт на родилката. Преди техните заключения, най-достоверните към момента версии сочат, че смъртта вероятно е настъпила следствие на сепсис, след като детето е починало в утробата на майка си. Възможно е това да се случи и при настъпило шоково състояние на организма, коментираха специалисти. Според други, жената е прекарала инфекциозно заболяване, довело до неприятни усложнения. Нямаше кой обаче да потвърди истинността на тези твърдения, тъй като вчера телефоните на шефовете и специалистите, които можеха да внесат повече яснота по случая, бяха онемели.
От доста време насам това е първият нещастен случай, завършил с нелепа смърт на родилка в специализираното здравно заведение. От началото на годината АГ болница започна да подобрява показателите си и подобри финансовото си положение. Акушер-гинеколозите се похвалиха и с доста повишена раждаемост в болницата, за разлика от предишни години, когато се бележеше непрестанен спад. От юли в здравното заведение започнаха да се правят и изследвания за вродени генетични аномалии на плода в ранна бременност. Така се предотвратява рискът от раждането на бебета със синдром на Даун и с други отклонения от нормалното развитие. Варна стана четвъртият град в страната, в който се правят този вид изследвания, припомниха специалисти."

# 157
Аз четох за случая в днешния Труд. Пише, че жената е постъпила с много висока температура и лекарите не са могли да направят нищо. Било и е първа бременност. Да почива в мир и тя и горката малка душичка!!! Cry
За съжаление, такива неща стават навсякъде.Както казват старите хора, родилката е с единия крак в гроба.

# 158
Това , което става в тази болница е ужасно.
Аз загубих бебето, но това се оказа по-малкия ужас. Когато отидох в АГ по спешност със спонтанен аборт и кървене, първо ме караха да чакам около час, след което ми направиха кюртаж БЕЗ УПОЙКА, само една доза диазепам, който не ми попречи да викам и крещя през цялата процедура.

Просто ако нямаш уговорка с някой лекар там - препоръчвам ви кракът ви да не стъпва на това ужасно място.
Сигурна съм, че не са й обърнали внимание, а после е било късно.

Моля ви внимавайте с тази болница. И без това е пълно с мангалки

# 159
  • Откъм Варната
Това , което става в тази болница е ужасно.
Аз загубих бебето, но това се оказа по-малкия ужас. Когато отидох в АГ по спешност със спонтанен аборт и кървене, първо ме караха да чакам около час, след което ми направиха кюртаж БЕЗ УПОЙКА, само една доза диазепам, който не ми попречи да викам и крещя през цялата процедура.

Просто ако нямаш уговорка с някой лекар там - препоръчвам ви кракът ви да не стъпва на това ужасно място.
Сигурна съм, че не са й обърнали внимание, а после е било късно.

Моля ви внимавайте с тази болница. И без това е пълно с мангалки

Абе не съм съгласна с теб, това че е пълно с мангалки не значи че е ниско качество обслужването, аз също загубих бебенце миналата година и не чаках 1 час, а от 3 през ноща докъм 8 сутринта и то защото не исках да ме кюртира доктора който беше на смяна и чието отношение беше под всякаква критика, за разлика от дежурната сестра която беше много мила и внимателна, бях сама в стаята, кървях, болеше ме, бях много много уплашена и така до сутринта, нямаше топла вода да се измия ужас направо...още мога да напиша, но няма смисъл. Тази година лежах там 2 пъти, обслужването не е много на ниво, но се стараят някой повече, някой помалко, със средствата които разполагат и смятам там да раждам...
Пък и във всяка болница могат да се случат такива неща като с това момиче и това не дава право на никой да заклеймява цялата болница. Все пак лекарите не са богове и не могат да махнат с вълшебна пръчица и всички да сме здрави.

# 160
  • Варна
Пък и във всяка болница могат да се случат такива неща като с това момиче и това не дава право на никой да заклеймява цялата болница...

И аз съм на същото мнение. Нито лекарите са еднакви, нито ние-пациентите. Дано случиш на лекар, KaliMa. И двете си деца раждах при д-р Николов. Благодарна съм му за всичко , което направи за мен и децата ми.

# 161
  • Варна
ох ужасно горката женица и бебе  Sad бог да ги прости  Praynig

не знам такива неща се случват навсякъде гаранция няма за съжаление  Sad
но аз съм решила за Майчин Дом (дано да устискаме финансово че искат 600лв)
защото така или иначе ако нямаш уговорка където и да е те оставят да се мъчиш като куче  Confused
а уговорките се плащат от кумова срама дет' се вика Rolling Eyes
и поне да знам за какво ги давам (стига да ги имам де  Rolling Eyes )

а,забравих да се похваля:
днес бяхме на консултация с мойта мома(вече окончателно)
видяхме и срамотиите вече не е толкова срамежлива  Blush
800-900 гр каза дофтора, 30-тина санта, всичко е ток и жици да чукна на дърво  Praynig
да ви се похваля днес ни мериха тоновете с апарата за големи бебета   Sunglasses
и явно притеснихме госпожицата защото изрита 2 пъти точно в апаратчето  Laughing
качила съм 2 кг тоя месец  Confused вече съм 69  Shocked ужас дано лесно ги сваля после  Praynig

# 162
  • Варна
Virginity, браво на теб  и твоята мома!  Grinning Да се стяга таткото за рокли и тоалети.  smile3521 Дано всичко при теб е ОК, когато му дайде време на времето.  newsm10

# 163
Момичета вече сьм леля на един голям и хубав юнак Hug
dvv роди здраво и голямо момченце снощи в 21.30ч. а тя ми е снаха и цялата фамилия сега празнуваме. Crazy Flutter

# 164
  • Варна
  bouquet честито на цялата рода!!! да ви е жив и здрав малкия Николай и много да ви радва и да прослави фамилията  Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт