ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 848
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
А места няма нито в градините, нито в яслите, незнаех и за първокласниците  Shocked Но както някой каза, че кмета е казал (кой на кого  Mr. Green) те не били задължителна форма и не били длъжни да ни осигурят места за всички  ooooh! (тук се има предвид яслите и градините  Rolling Eyes)

# 136
  • Варна
абе аз сега последно в кой месец съм  newsm78
лентичката показва едно... в книжката пише друго...на трето място трето smile3529
аз седя тука и не ми се спи щото цял ден спя smile3556
седя си кукувам си и чакам да ми изсъхне косата (ако пусна сешоара ще събудя цялата къща)
и се загледах в глупавите лентички(накичила съм десктоп-а мъжа ми полудява  Rolling Eyes)
и видях че са различни и в мозъка ми протече овча мисъл и викам чакай да задам един тъп среднощен въпрос.... ей така за SPAM-a  Mr. Green

# 137
За спама на коя дата ти е термина  Mr. Green  и кога ти беше ПДНПМ (оставям те да мислиш  Joy) Аз пък си обърнах режима и сега не ми се спи  hahaha

# 138
Честит Рожден Ден и от мен на КалиМа , със закъснение -но от сърце Hug

# 139

сладурче*2   ти не живееш ли някъде до Евридей, това е на бул. Левски нали ? И аз съм там в района
Радвам се, че забеляза. Точно до Евридей съм.

# 140
  • Варна
снощи май никой не е спал  hahaha
аз отивам за пердета да гледаме със свекито  Party в Mr.Bricolage имало някаква куца оферта  Wink

dvv - clock ще чакаме включване atwork или аз ще ти се включа по-късно  Wink

# 141
  • Варна
Dvv стискаме палци всичко да е наред и след обяд да гушкаш едно следко бузесто бебче fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вержи надяваме се на теб да докладваш за dvv

# 142
  • Откъм Варната
dvv айде мила, стига бебчо е мързелувал на топличко, стискам ти палци всичко да мине добре newsm10

# 143
  • Варна
Няма новини още Rolling Eyes

# 144
И аз чакам  Embarassed

# 145
  • Варна
ами аз и пратих смс сутринта ако има развитие да драсне някой ред като се свести...
ама още няма новини  atwork
не смея да звънна...да не я притеснявам...ако не се обади днес утре ще я потърся

# 146
Virginity, аз си купих много хубави пердета от Практикер, цените бяха доста по-добри от Mr.Bricolage

# 147
dvv роди син Николай точно в 21:25 часа. Висок е 52 см и тежи великолепните 3.750 кг.

Честито бебче dvv! Много щури игри му желая и много щастливо детство!

# 148
  • Откъм Варната
DVV да ти честитя и тук

# 149
  • Варна
Dvv Честито бебче  bouquet
Да е живо ,здраво и много послушно Hug

Общи условия

Активация на акаунт