ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 852
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
В АГ курса е всяка сряда от 15:00h. Провежда се във заседателната зала на 1 ет., но като попиташ къде се намира те ще те упътят. Simple Smile
Ако те интересува всеки вторник от 13:30h пък има гимнастика за бременни, но сега ще ми е за първи път и не знам точно къде е Simple Smile

# 121
Ако не са го променили от миналата година в салона на колежа (то колеж ли е  newsm78) След входа на болницата има нещо училищно и през него вход веднага вляво има портиер той ще ви насочи

ПП: Малей как го обясних  ooooh!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 11:14 от Ivy

# 122
Ivy за коя болница говориш???

# 123
  • Варна
Ивето говори за АГ.Над болницата има медицински колеж.

# 124
Гимнастиката се провежда в самата болница, долу на партера отдясно - *Столова* май беше newsm78 Носете си големи хавлий, и мин.водичка.
Абе акушерката и рехабилитаторката върнаха ли се от отпуска newsm78 ,по-добре се обадете предварително по телефона за да не се разкарвате напразно Peace

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА KaliMa

# 126
  • Варна
Честит Рожден Ден   bouquet

# 127
  • Варна
Честит рожден ден  bouquet

# 128
Честит рожден ден и от мен   smile3525

Аз няма да ходя на гимнастика поне засега, защото имам контракции пък и плацентата ми е тънка и ниско долу....та са казали да пазя леглото до колкото мога, за да не влезна в болница.

# 129
Момичета , моля ви имам нужда от една информация
Във Варна имате ли проблеми с приема на деца в детските градини ?
През лятото почиват ли , както е в София

# 130
  • Варна
Момичета , моля ви имам нужда от една информация
Във Варна имате ли проблеми с приема на деца в детските градини ?
През лятото почиват ли , както е в София
Да имаме и то голям проблем.За 20 места кандидатстват около 300 деца  Shocked.Но пък има частни градини Rolling Eyes

# 131
  • Откъм Варната
Мерси на всички за пожеланията, не очаквах и много ме зарадвахте  love001

сладурче*2   ти не живееш ли някъде до Евридей, това е на бул. Левски нали ? И аз съм там в района

# 132
 newsm59 smile3510

Курса в АГ се провежда отново от миналата седмица, но беше в четвъртък заради празника.

# 133
  • Варна
и не само детските градини и за първокласници няма места  #Cussing out
само затварят училища! нямало деца...а тези, дето родителите им висяха на опашки и спяха в училищата за да ги запишат от къде се взеха  #Cussing out

# 134
Честит Рожден Ден и от мен на КалиМа

Общи условия

Активация на акаунт