ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 846
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
 ЧЕСТИТА РОЖБА dvv.Да сте живи и здрави и много щастливи!  ylinfant     Ваня извинявай за вчера но малкия беше пощурял нещо и не оспях да ти пиша smile3511 Относно болниците препоръчвам на всички мами които нямат възможност да плащат на лекар,да ходят в окръжна там е много по-добре от АГ-то.Аз въпеки че познавах един лекар от Аг-то родих в окръжна и съм доволна,а и повечето ми познати родиха там и също са доволни.Оф утре сме на консултация ще ни бият ваксина за хепатит,стискаите палци всичко да е наред Praynigтова е за сега               

# 166
Момичета искам да ви попитам за гимнастиката в АГ. Какво представлява, колко струва, кога се провежда и колко време продължава. Иска ми се да започна да посещавам нещо подобно и за сега само в АГ съм чувала че има гимнастика за бременни. Ако някой знае друго място също ме интересува. Благодаря ви предварително!

# 167
Ужас цялата настръхнах  Shocked Наистина навсякъде стават такива неща, но и безхаберието им е голямо!

Михайлова
да ви е честит големия мъж   bouquet

Гимнастиката миналата година беше безплатна и е към курса, но е само веднъж седмично, което според тях не е достатъчно. В окръжна споменаха, че също ще има, но незнам дали са започнали  newsm78

Вержи честито за голямото малко момиче  Heart Eyes И нашия татко искаше момче, а сега не може да си представи какво би било, ако го няма момиченцето му  Joy

# 168
Някоя мама за разходка из Цветния?  Laughing

# 169
Цитат на: sky angel
Момичета искам да ви попитам за гимнастиката в АГ.

Миналата седмица за първи път отидох на курса в АГ - от там научих за гимнастиката. Цената на курса (включително и на гимнастиката) е 50 лв., като подписваш декларация и ако родиш в АГ - ти ги връщат. Може да отидеш на курса информативно, да видиш дали ще ти хареса, не те задължават първия път да внесеш парите. Курса е днес от 15:00h в Заседателната зала на 1 ет.
За гимнастиката: провежда се всеки вторник от 13:30h, но повече информация не знам. Мислех вчера да ходя, но понеже съм с контракции, реших първо да попитам дали няма нещо да ми навреди.
Само това мога да ти дам като информация, надявам се да съм ти била полезна.

newsm47 newsm47

# 170
nadin, за курса за бременни ли става въпрос? защото точно това исках да питам майките тук: Къде и кога се провеждат тези лекции, доволни ли сте от информацията, която се получава, и има ли препоръчителене месец от който трябва да се посещават?

# 171
  • Варна
ronja  аз ще ходя в понеделник на 18.09 от 17:00 в окръжна (безплатно е там)
лекцията ще бъде за обгрижване на новородено.
предния път беше "Гимнастика за бременни" и беше супер скучно и тъпо  Tired
общо взето : отвори си едното око, после другото  Tired
но в понеделник ще отида.
искам да посетя някакъв курс за дишане подготвителен.
понеже знам че правилното дишане по време на раждане е адски важно
но не знам такава лекция дали има  newsm78
и ако няма къде могат да ме научат как се прави (методът на Ламар или нещо такова беше  newsm78)

# 172
  • Варна
Вержи вярвай ми когато отидеш да раждаш ще забравиш всички уроци за правилно дишане Simple Smile

# 173
Virginity, мои приятелки бяха чели за техника на дишането в книгата на Лоранс Перну "Аз чакам дете", но при раждането са ги карали да дишат по съвсем друга методика. Мисля си, че има няколко начина и най-важното е да слушаш акушерката и доктора как да дишаш..

# 174
Аз ходих миналата година на гимнастика (малко) и беше много полезна, но трябва да се прави редовно. Там учат на техниката за дишането и все си мисля, че ще ползват този метод, който акушерките там използват  Rolling Eyes Ако жената свикне да дише по някакъв конкретен начин с упражнения може пък и да даде резултат Hug

В Окръжна планираха също да правят гимнастика, но явно не са стигнали до там Rolling Eyes

# 175
  • Варна
Вержи вярвай ми когато отидеш да раждаш ще забравиш всички уроци за правилно дишане Simple Smile

Joy  предполагам че си права  Joy
но поне горе долу да имам представа... newsm78

уфф не искам да ми цепят "джуфката" Confused
от това само ме е страх  Confused и все си мисля че ако се подговя няма да има нужда  Laughing

# 176
Здравейте. Аз чак сега се прибирам от обяд. Цял ден обикалям: на фризьор smile3553, после на курса ...

ronja, за курса в АГ: Лекции се провеждат всяка сряда от 15:00h
Дали съм доволна, определено да. Интересно ми е, според мен има какво да се научи. А и аз съм болнични и без това по цял ден пазя леглото, защо да не си правя по една разходка веднъж седмично, нищо не губя newsm03.
На миналата лекция говориха за първите дни на новороденото (как изглежда, за неща, които са нормални за едно новородено, но ти като не знаеш определено се шашкаш - не си спомням точно как беше формулирана темата и не съм сигурна, че ти обясних както трябва) Днес ни говориха за раждането: как започва, как протича и т.н. и т.н.
За месец, в който да започнеш - не нямя значение кога. Ако имаш време, заповядай.
ronja, за дишането в АГ не е лекция, а обучава рехабилитаторката на гимнастиката jump във вторник, а и гимнастиката знам, че е много полезна за самото раждане.
Но за съжаление там не е за мен  newsm45
А на 18.09. може да посетя курса в Окръжна ... стига да съм добре.

newsm47 newsm47 newsm47

# 177
Утре от 10 часа в сградата на поликлиниката на Владиславово ще има тема свързана с начините за общуване на майката с бебето и избор на име с допитване до бебето. Ще демонстрират как да питаме бебето дали му харесва името, което сме му избрали и как да интерпретираме неговите отговори... Simple Smile Намира се в центъра.. до пазара, влиза се през централния вход, на втория етаж, в едното крило, където е кабинетът по рехабилитация на бременните... салона.

# 178
  • Варна
Утре от 10 часа в сградата на поликлиниката на Владиславово ще има тема свързана с начините за общуване на майката с бебето и избор на име с допитване до бебето. Ще демонстрират как да питаме бебето дали му харесва името, което сме му избрали и как да интерпретираме неговите отговори... Simple Smile Намира се в центъра.. до пазара, влиза се през централния вход, на втория етаж, в едното крило, където е кабинетът по рехабилитация на бременните... салона.
Ей това ме утрепа ooooh!.Някой ходи ли да каже как ще ми отговори бебчо като не си хареса името Joy

# 179
  • Варна
ех чак сега видях  Rolling Eyes
ако можеше по някакъв начин да убедя мъженце
че бебка не харесва името Лора  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт