Перилни препарати и омекотители – 62

• 63 006
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Ау, недей. Много ми е омразно като някой каже, че не носи бяло, защото много се цапа. Черното се цапа пак точно толкова, а това, че не личи колко си мърляв, изобщо не ме успокоява.

Моите чорапи са цветни, с бял цвят в тях, бели фигури и т.н.
Бели чорапи дори и да са прекрасно изпрани се захабяват по бързо, едни чорапи като са изпрани на 60 градуса и с качествен препарат не доумявам ка ще са мръсни. Аз нося бели чорапи с шарки, но не ходя боса по земята, обувките ми винаги са чисти отвътре, нямам такива които боядисват.
Пак оставам на мнение, че не са подходящи за малчовци.

# 391
При мен пуснаха едни обувки от тъмен естествен велур. Обувките нови, заваля ме дъжд и така.

# 392
При мен пуснаха едни обувки от тъмен естествен велур. Обувките нови, заваля ме дъжд и така.
Е, да в такъв случай се налага търкане със сапун, но всекидневно да търкам до бели пети ...няма да имам сили за това. За това компромис шарени с бяло... Wink

# 393
Вики, можеш да сложиш стелки на кецовете. 🤔

# 394
Днес си купих Ленор, дива орхидея, за 5.60 лв, , пак от моето невзрачно складче. Вече го пробвах, много ми паресва как мирише прането след него.

# 395
А, да има прах, който чисти и петна? Почнаха да се появяват най-различни петна по дрехите, преди с Персил сякаш нямах проблем(или петната ги нямаше), сега ...а не ми се занимава със сапун-някои блузи са с много и пръснати навсякъде петна😒. По принцип не деля прането на бяло и цветно, та затова се чудя дали има такова чудо-хем да пере, хем петната да маха😁

# 396
Как изглеждат тези петна? Да не сте въвели забавата с балончета, от тях няма спасение. 😁

# 397
  • Русе
Вики, можеш да сложиш стелки на кецовете. 🤔
Няма да помогнат. Отвътре целите са със син тип дънков плат.

# 398
  • Пловдив
Струва ли си да го влачат от Германия. Или може би по-добре този за бяло?

Да,"струва си да го влачат от Германия",и за бяло,и за цветно.Аз ползвам перли(powergems)за бяло,но на друг производител,изпират перфектно,за съжаление не намирам същия продукт за цветно.

# 399
Тези топченца не се ли образуват само по ходилото на чорапите? Явно не. 🤔

# 400
Да попитам : на каква програма да пусна олекотена завивка зимна ?

# 401
Няма ли етикет с указание? Бяла полиестерна пускам на 60 градуса за полиестер, цветна - на 40. Дълги програми.

# 402
Благодаря , сега ще погледна.

# 403
  • Русе
Тези топченца не се ли образуват само по ходилото на чорапите? Явно не. 🤔
Отдолу няма нищо. Отстрани са.

# 404
Благодаря много на включилите се за антиалергичния прах, както
И как да запазим белите чорапи
За бяло пране има един прахообразен прах Корал.Немски е и го има в магазин Жасмин във Симеоново,Павлово и Овча купел. Прикачвам снимки да видите.
mamma.com/NJdh/VMJmA.jpg[/img]

Общи условия

Активация на акаунт