Перилни препарати и омекотители – 62

• 62 951
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Antoanna,този прах Coral white ползвате ли го и ако да,бихте ли споделили мнението си.Аз го купих миналата седмица от м-н Борн,но още не съм го ползвала,а влязох в магазина за powergems за бяло,но излязох и с една кутия Coral white...Видях също и Coral color,прах не течен,но се въздържах да купя и от него.Някой има ли мнение за Coral color?

# 406
Моля за мнения относно прах за пране на Spuma di sciampagna. Искам го за бели и светли дрехи. Намерих в тема от 2014год, че GuessWho хвали този с марсилския сапун. Аз такъв не съм виждала, а друг-по-различен, с бледозелена опаковка. Затова, моля, за мнения.

# 407
Antoanna,този прах Coral white ползвате ли го и ако да,бихте ли споделили мнението си.Аз го купих миналата седмица от м-н Борн,но още не съм го ползвала,а влязох в магазина за powergems за бяло,но излязох и с една кутия Coral white...Видях също и Coral color,прах не течен,но се въздържах да купя и от него.Някой има ли мнение за Coral color?
Корал за бяло е уникален,изпра ми бели дрехи,които бяха зеленосани от трева.Ползвам и една добавка за бяло на капсули Апта,двете като ги смеся бялото става прекрасно.Корала за цветно също е хубав.

# 408
Аз съм ползвала този Coral , пере чудесно и миризмата му е приятна.

# 409
  • Пловдив
Корал за бяло е уникален,изпра ми бели дрехи,които бяха зеленосани от трева.Ползвам и една добавка за бяло на капсули Апта,двете като ги смеся бялото става прекрасно.Корала за цветно също е хубав.

Благодаря за отговора!И аз добавям в бялото пране таблетка или саше,но Vanish blanco anti-grisaille(и те са френски, както и Apta).И Coral color ще пробвам,препаратите на Unilever са ми любими и предпочитани.

# 410
Тоя Корал е произведен в същия румънски завод, където и нашето ОМО и по същество е абсолютно същият прах.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 16:27 от Guess Who

# 411
Момичета, Роднини ще пътуват до Германия и какъв прах за бяло и цветно да си поръчам? И между друго ми донесоха един голям 5 литра май омекотител Ленор от Гърция и много различен ми се видя като аромат от тукашния.

# 412
  • Пловдив
Момичета, Роднини ще пътуват до Германия и какъв прах за бяло и цветно да си поръчам? И между друго ми донесоха един голям 5 литра май омекотител Ленор от Гърция и много различен ми се видя като аромат от тукашния.

От Германия си поръчвам Ариел,Персил(на предната страница имаше запитване за Persil megaperls,който е много добър препарат),Coral.

# 413
Лейдис, пратих ММ за Персил за бяло, нямало и взел гръцки Skip, прах. Добър ли е и става ли за бяло? Помня, че гърците нямаха за цветно прах... май?

# 414
  • Пловдив
Лейдис, пратих ММ за Персил за бяло, нямало и взел гръцки Skip, прах. Добър ли е и става ли за бяло? Помня, че гърците нямаха за цветно прах... май?

Гръцки Скип е добър за бяло и за светло цветно пране,"сваля" цветовете доста,на мене ми изпра петна от шоколадов сладолед от светло розова памучна блуза без предварителна обработка с препарат против петна.В Гърция има прахове,не течни,за цветно-Ленор златна орхидея и Ариел(миналият месец приятелка ми донесе от Гърция Ариел за цветно,гранулиран прах за пране,в кутия за 58пранета)

# 415
# 416
# 417
  • Пловдив
Soft silk не сменям от години. Розовия също много харесвам.

# 418
Hristo Mihailov 643569 , kamice, благодаря! Soft silk ще пробвам Simple Smile

# 419
  • have faith and be patient ..
Черни, бивши бели чорапи, съм изпирала винаги успешно, ползвам ариел или персил за бяло, дмският също, програма на 60 градуса, над 3 часа.. На децата всичките чорапи са светли до един, нямала съм неизпрани до сега, в детските кътове ги пускам по бели чорапки, даже съм снимала и тук преди и сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт