Перилни препарати и омекотители – 62

• 62 955
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Да си повторя питането Simple Smile
За тези питам

Моля за мнения относно прах за пране на Spuma di sciampagna. Искам го за бели и светли дрехи. Намерих в тема от 2014год, че GuessWho хвали този с марсилския сапун. Аз такъв не съм виждала, а друг-по-различен, с бледозелена опаковка. Затова, моля, за мнения.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 14:53 от Venel82

# 421
  • Швейцария
Ползвате ли парфюмни перли за пране? Аз си купих на Ленор и съм доволна. Наистина прането мирише със седмици в гардероба. За тези като мен, които обичат да им мирише, е добра находка. Ще пробвам и други аромати. Прах ползвам капсулите на Ариел, а омекотител Ленор и съм доволна от изпирането.

# 422
А как се ползват тези перли? Четох инструкциите и пак не ми стана ясно. Къде се изсипват - в сушилнята, в пералнята?

# 423
  • Швейцария
А как се ползват тези перли? Четох инструкциите и пак не ми стана ясно. Къде се изсипват - в сушилнята, в пералнята?

Директно в барабана на пералнята, заедно с дрехите. Дозират се според желанието колко искаш да е интензивен аромата. Според инструкциите стигат за 15 пранета.

# 424
Аз обичам да ми мирише хубаво- ще ги пробвам. За течен омекотител на Ленор отдавна ги развалиха поне според мен. За праха не виждам разлика от Ариел капсули и прахообразен такъв, но пък аз не се цапам, детето също е Монк , та няма как да видя разликата. ( Само чорапите от пясъчника си цапа ,но там пера със сапун за петна и пада мръсното).
П.с кой аромат препоръчвате на тези перли?

# 425
  • Швейцария
Аз ползвам засега сините перли и златната орхидея. И двете ми харесват и ги редувам. Понеже имам и тези два вида омекотител ги добавям към него. Има перли Unstoppables, пак на Ленор, които още не съм ги пробвала.
На мен капсулите Ариел ми изпират добре, а ММ работи на строеж и се цапа доста. Въпрос на вкус. Може би зависи и за коя страна е произвеждан.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 07:57 от JennyBG

# 426
  • Пазарджик

Аз използвам тези и съм много доволна.Много свеж и приятен аромат

# 427
  • Пловдив
Къде го има?

# 428
  • София
Аз имам купища такива перли на Ленор - сини и зелени. Баба ми все ми праща от Англия, омекотител били 😁 Ще взема да ги пробвам най-накрая.

# 429
  • Пазарджик
Обикновено в магазини за паралелен внос.

# 430
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам купища такива перли на Ленор - сини и зелени. Баба ми все ми праща от Англия, омекотител били 😁 Ще взема да ги пробвам най-накрая.

От тези парфюмни капсули за пране (от Англия) съм много доволна.

# 431
  • София

От тези парфюмни капсули за пране (от Англия) съм много доволна.

Моите са такива, не знам дали са със същия аромат.

# 432
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам, че са същите. Снимката, която качих, е от поне 4-5 години.

# 433
  • Швейцария
Обикновено в магазини за паралелен внос.

Видях, че ги има и в онлайн магазини в България. Като напишеш в Гугъл Ленор парфюм излизат доста резултати.

# 434
  • В свой си свят :))))

Само парфюм са, не са омекотител.
В момента ползвам сините.

Общи условия

Активация на акаунт