Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 425
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Ето ги LG за САЩ. Ами имат си градуси, но не са написани като числа, а като степени на топлина на водата(Extra Hot, Hot, Warm, Cold, Tap Cold)
https://www.lg.com/us/washers/lg-WM1388HW-compact-front-loader#
Всички с фронтално зареждане:
https://www.lg.com/us/front-load-washers

Ето, че имало и прахове:
https://www.walmart.com/search/?cat_id=1115193_1071967&facet … ue&query=tide

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 09:12 от petiaivanov

# 571
  • София
Ползвали ли сте тази добавка? Ще я има от другата седмица в Лидл

# 572
Искам да питам, има ли някой опит с пране на еко кожа в домашни условия(пералня)??? Как бих могла да се справя без болезнено с едно яке???

# 573
Един глупав въпрос от мен Simple Smile: интересно ми е как перете дрехите си? Наопаки или с лицевата част? Преди ги перях наопаки, но реших че като са с лицевата част ще се изперат по добре заради триенето Simple Smile, но така пък се изтриват някои лепки по тениските Sad

# 574
Винаги наопаки.

# 575
На някои дрехи съм имала етикет-да се перат наопаки. Може би ако са от лицевата част и се трият, ще станат на възелчета, освен лепенки и картинки. Аз пък за простиране то се чудя. Майка ми твърдеше, че се простира наопаки, за да не избелява. ММ има претенции да е от лице, защото прах, нещо останало от кацнали насекоми и т. н да не се лепят по кожата.

# 576
  • София
Пера и простирам както сме ги съблякли с лице навън. Ако трябваше да ги обръщам и преди пране и след изсъхване бих се побъркала. За мен логиката е да ми е удобно и бързо. За бялото знам, че става по-искрящо на слънце, другите дрехи може и да изсветляват, но не ми е проблем, нашия балкон е с навес.

# 577
И аз от майка ми знам, че се простират наопаки поради същата цел. Но бельо винаги простирам с лицевата част заради кацналите насекоми и прахта която се лепи по полусухите дрехи Sad.

# 578
Пера и простирам винаги наопаки, малко е разправия след като изсъхнат да се обръщат, особено чаршафите за завивките и калъфките, но съм свикнала. От много време имам навик след събиране на дрехите от простора, да ги изтупвам хубаво, независимо дали са били в остъклената или откритата част на терасата.

# 579
Същият навик и аз го имам Simple Smile. Много прах излиза от моите , живеем на главен път но не мисля, че това е фактор.

# 580
Баш си е фактор! Все едно не са прани.

# 581
  • София
Искам да питам, има ли някой опит с пране на еко кожа в домашни условия(пералня)??? Как бих могла да се справя без болезнено с едно яке???
Прах една бяла чанта на 40 градуса, но ефектът беше нулев.
Имам едно яке от Лидл, на което пише, че се пере. Еко кожа е. Още не съм го прала.

# 582
Аз редовно пера чанти от еко кожа в пералня. Всъщност само там пера чанти. Изпират се чудесно. Та и центрофуга им пускам.

# 583
В супермаркети ЦБА има промоция на Персил сензитив прах, 20 пранета за 8лева. Датата на произвидство е 01.2019г. Според вас това притеснително ли е? Има ли нещо друго, за което трябва да проверя, преди да го купя? Прах произведен преди почти 3години, на бебето дрехите ще пера с него... Thinking

# 584
Януари 2019 не е преди три години.

Общи условия

Активация на акаунт