Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 272
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Стенли, сподели моля защо си недоволна от Савекс премиум (в същност премиум или платинум, не зная за един и същи ли си мислим)? Назад някъде из темите, докато четох за бебешки прахове, попаднах на пост, даже мисля от Гес (моля да ме поправи, ако греша), че това е най- добрият български прах за бяло пране. Пробвах го и наистина, до този момент, бялото пране пера с него, но по принцип нямаме кой знае какви замърсявания. За савекс премиум арктик говоря, в картонената кутия.

А споменатото Бинго кое е точно?

# 646
Момичета,видях Персил с лавандула 18 пранета за 5,39лв в Била,може да се възползвате...,но не видях пък срока на годност....За цветно ли е,понеже не пише колор?

# 647
Щом не пише color , значи е за бяло.

# 648
Ленор, течен, Златна орхидея ми харесва, но внимавам, защото съдържа омекотител, а моят опит сочи, че омекотител и ликра не се харесват много.
Не съдържа омекотител.

Момичета,видях Персил с лавандула 18 пранета за 5,39лв в Била,може да се възползвате...,но не видях пък срока на годност....За цветно ли е,понеже не пише колор?
Ами... Ходи разбери. Май по-скоро за цветно. Не съдържа избелители.

# 649
Лавандула го ползвам за цветно, няма избелители

# 650
Момичета, къде в Пловдив има магазини за паралелен внос на изгодни цени?

# 651
  • Варна
Стенли, сподели моля защо си недоволна от Савекс премиум (в същност премиум или платинум, не зная за един и същи ли си мислим...
Савекс Платинум Арктик в картонена кутия е моят. Още стои 1/3 в килера. Когато переш години наред с Персил, се забелязва разликата. Но най-видно е при кухненските кърпи и покривките, там където е има мазно и петна.

Guess Who реших, че има защото е 2 в 1. Какво е второто тогава? Това е моят:

# 652
  • Pazardjik

[/quote]   второто доколкото успявам да видя е FRISCHE-свежест.Това 2в1 означава добавен аромат.Ариел също има подобен продукт.

# 653
  • Sredets/Burgas
Момичета,видях Персил с лавандула 18 пранета за 5,39л.

В нашата Била имаше на тази цена от всички видове... Произведени март.

Аз си взех Сенситив варианта, понеже имам нова кофичка Хайтман, да мога да ги ползвам заедно,
че тоя прах без кислородни избелители, пък с оптични, ни за цветно, ни за бяло става иначе.

# 654
Момичета,видях Персил с лавандула 18 пранета за 5,39л.

В нашата Била имаше на тази цена от всички видове... Произведени март.

Аз си взех Сенситив варианта, понеже имам нова кофичка Хайтман, да мога да ги ползвам заедно,
че тоя прах без кислородни избелители, пък с оптични, ни за цветно, ни за бяло става иначе.
Ето датата на този с лавандула
Все пак го взех за цветно,дано не съсипя дрехите...

# 655
Имам проблем : мъжа ми си е бърсал главата , по която има гел за коса, в две от кърпите за ръце. След като се понамокрят малко по време на ползване, на едно определено място стават твърди . Пера с прах Омо за бяло на висок градус,. и все пак тия две кърпи вече след не знам си кое пране пак седят така Weary След изпиране и сушилня не се вижда този "ефект" ... Neutral Face някакви идеи с какво да изпера / накисна ?

# 656
  • Някъде там
Кой Персил е по добър за цветно. Прахообразен или течен?

# 657
  • София
Мисля, че прахообразните са по-добри за всякакви цветове.

Аз имам въпрос - смесвате ли в едно отделение дезинфектант и омекотител? Чудя се дали не си пречат като свойства?

# 658
Да, пречат си, не трябва да се смесват.

# 659
Здравейте! Първо да си кажа, че съм мъж и отскоро ми се налага сам да пера. Та забих се аз в местния супермаркет и тъй като нищо не разбирам, реших да взема най-скъпото с надеждата да ми реши проблемите. В случая това беше Персил, течен, 60 пранета. Да, ама не! Не премахва дори базови замърсявания (например яката на риза, където явно ми се е изпотявал вратът и е останала някаква линия) Иначе пера на 40 градуса, програмата е час и половина....къде бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт