Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 268
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък си взех Омо от Лидл течен за 100 пранета. Ползвала съм това Омо на друго място за пране и останах доволна, цената е отлична и си реших проблема. Сигурно е орязана версия, няма начин, обаче за мен няма значение.

# 661
Joro 88,
Тук преобладаващото мнение е, че прахът е за предпочитане пред течния препарат.
Друго-спазвай дозировката, указана на етикета, съобразявайки се с твърдостта на водата. Ако пералнята има опция половин пране , прахът за тази програма е повече от половината доза- примерно 3/4.

# 662
  • София
Joro 88,
Друго-спазвай дозировката, указана на етикета, съобразявайки се с твърдостта на водата. Ако пералнята има опция половин пране , прахът за тази програма е повече от половината доза- примерно 3/4.

"Персил" - а си е добър прах/гел, но увеличи градусите на 60 и съм убедена, че проблемите ще се решат.

# 663
  • София
Също доколкото знам се препоръчва програмата да е над два часа.

# 664
Зависи от ризата. Някоя може да се съсипе от 60 град.

# 665
  • Русе
Joro 88,
"Персил" - а си е добър прах/гел, но увеличи градусите на 60 и съм убедена, че проблемите ще се решат.
Е? Риза на 60° ли да пере? Ако е някоя официална, скоро ще се прости с нея.

# 666
Аз имам въпрос - смесвате ли в едно отделение дезинфектант и омекотител? Чудя се дали не си пречат като свойства?
Аз да, смесвам понякога. На указанието пише да не се смесва с други биоциди. Омекотителят не е биоцид.

# 667
Дами, какъв е този Даш? Май не е италиански... В бързината не обърнах внимание... Дали е хубав и дано да е за бяло 🤔

# 668
Дами, какъв е този Даш? Май не е италиански... В бързината не обърнах внимание... Дали е хубав и дано да е за бяло 🤔

Вторият надпис е на френски. Пише искрящо бяло с едно изпиране, значи е за бяло.

# 669
  • София
Жоро, вземи си спот за петната на врата.
Третирай петната преди пране.

Аз да похваля новото течно омо, което е на промоция в била 2 на цената на 1 (общо 80 пранета за 20.80 лв).

# 670
Предложиха ми испански skip. Качество същото ли е като на този от Гърция?

# 671
  • Пловдив

Да.

# 672

Да.
Благодаря, ще взема поради липса на внос от Гърция.

# 673
Някой пробвал ли е този омекотител?

# 674
Някой с отзиви за Formil baby капсули от Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт