Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 450
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
И аз да питам за този Ариел конкретно,ок ли е?Не се сърдете,но нали зависи от кой е произведен,за кой пазар и се обърквам тотално...А този го намерих на 17лв за 60 пранета и ми се струва прекалено хубаво,за да е истина,та затова питам
Скрит текст:

Мерси предварително!
Точно този(произведен в Чехия) пере много добре, стига да се спазва дозировката. Показах го преди няколко страници(на 13 стр.).

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 10:50 от petiaivanov

# 271
Г-ца Магнетична, гела е по- силен от праха, така ли?

Не, но течните перилни се справят по-добре с мазните петна, за това го ползвам за дрехите и. Праха ми е изпирал силно замърсени дрехи и без третиране, включително и като захранвах, когато не ползвах течен.

# 272
Аз замислям да си направя експеримент , ще спра за известно време омекотителите , вчера подготвих и пералнята като я пуснах с препарат за почистване.
Ще го карам с прахове само.

# 273
Г-ца Магнетична, гела е по- силен от праха, така ли?

Не, но течните перилни се справят по-добре с мазните петна, за това го ползвам за дрехите и. Праха ми е изпирал силно замърсени дрехи и без третиране, включително и като захранвах, когато не ползвах течен.
Благодаря!

# 274
Аз съм пробвала почти всички бебешки прахове( без дм -ски и подобни, нищо лично но не бих купила прах от там) , най- голямата ми изненада е че най- много ми хареса Тео течен със зелената капачка, не ми харесва как мирише, но переше най- добре в сравнение с другите бебешки. Като аромат пак Тео ,но лилавият ми харесва. Иначе имам една туба 2 литра Персил сенситив еми мъча я втори месец. Нито пере ,нито мирише, 22 лв  на вятъра. Теото е доста евтин 1 л -7 .90 лв пък съм по - доволна. Така че пробвайте да купите няколко различни( без друго ще Ви трябват много) и пуснете Ваши дрехи по една пералня и си преценете кой най -много Ви харесва.

# 275
Аз миризма не търся за бебешките дрехи, ухаят си на чисто, което за мен е достатъчно.
Остатъчната миризма си е алерген, който избягвам . За това и до момента не ползвам за дъщеря ми омекотител.

Не съм прала само с течния и нямам наблюдение как се справя с петна

# 276
  • София
Ох, не знам, Тео течен пък за мен е още по-голям боклук и от Сано-то. Имам тестер подарен от лилавия. Ами само силна миризма. Нищо друго. Ползвам го да препирам новозакупени дрехи, за нас. Не за бебето.
Иначе, най-доброто за мен е Персил Сензитив. Формулата с избелителите. Стига детето да не прави дерматити. Изобщо, Персил е прах #1. Другите имат да го догонват. 😊

# 277
Нали знаете хората казат 10 човека 100 мнения. Ето пе за мен Персила е боклук, а за друга Теото. Да лилавото не пере, само мирише хубаво. Харесва ми зеленото как пере, но пък на мен ми мирише на повръщано, както всъщност и Персила. Омекотител  на детето не слагам, но имам около 5/6 туби бебешки май всичките са на Коколино и едно с едно еднакво няма. Нито като аромат, нито като консистенция.

# 278
  • София
Това е актуалната опаковка на ОМО:
Скрит текст:
Има го навсякъде.

А ОМО за цветно виждали ли сте скоро? Нещо изчезна май?

Много благодаря за снимката, днес си купих от DM.
Имаше и такъв

Имате ли мнение за дезинфектантът на DM? Аз досега съм ползвала само на Хейтман, но нямам идея по какъв критерий да сравня. Ползвам го за пране на многократните пелени на сина ми и при болест в семейството.

# 279
Аз го ползвам дезинфектанта на ДМ, по-изгоден е от този на Хайтман, активната съставка е същата, така че не би трябвало да има разлика в ефективността.
Мирише много приятно.

# 280
Това ОмоУлтимейт, купено от ДМ, направо ме измъчи. Рекох, че може да има нещо общо с гръцкия СкипУлтимейт, ама - не.

# 281
  • София
Това ОмоУлтимейт, купено от ДМ, направо ме измъчи. Рекох, че може да има нещо общо с гръцкия СкипУлтимейт, ама - не.

Качеството на изпиране ли не е добро?

# 282

Качеството на изпиране ли не е добро?
При мен не беше никак добро, мъка направо. Подчертах, че е купено от ДМ, тъй като не знам дали е като останалото ОмоУлтимейт за българския пазар.

# 283
  • София
Нали знаете хората казат 10 човека 100 мнения. Ето пе за мен Персила е боклук, а за друга Теото. Да лилавото не пере, само мирише хубаво. Харесва ми зеленото как пере, но пък на мен ми мирише на повръщано, както всъщност и Персила.
Както и да ги сравняваме, са несравними. И като състав, и като качество. А дали Персил е боклук, се разбира веднага след като дълго време си прал с откровен боклук, като Сано например, и изведнъж изпереш дрехите с Персил. Всичко свети - и бялото, и цветовете, и петната ги няма... Говорим за прах, течни не ползвам.

# 284
  • София
Аз се навих веднага и ще сменя саното с бебешки Персил. До момента съм доволна заради ненатрапчивата миризма и защото третирам петната предварително и нямам неизпрано. Факт е, че цветовете ми сивеят, но мислех, че е заради това, че много рядко разделям цветово бебешките дрехи.
Има ли значение кой бебешки Персил ще взема? Да гледам ли партиди, от къде е внесен?

Общи условия

Активация на акаунт