Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 507
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Ароматът на този омекотител ми стои върху спалното бельо от пране до пране, направо невероятно.

# 451
Благодаря за перлите, при нас няма Фантастико, намерих ги он лайн. Харесва ми дрехите на хората да миришат така... Wink

# 452
Skip синя опаковка/ кутия/ за какво пране е?

# 453
Ароматът на този омекотител ми стои върху спалното бельо от пране до пране, направо невероятно.
За кой говориш Соул? За Коколиното или за Семаната?

# 454
  • Пловдив

За бяло.

# 455
За кой говориш Соул? За Коколиното или за Семаната?
Семана еуфория. ✌

# 456

За бяло.
Благодаря ти, в момента съм в Гърция и синият е на много добра цена.

# 457
  • Пловдив
Пролетно цвете,знам.В гръцкият Лидл пускат Скип,но само синята кутия,за 70пранета,на промоция за 9,49евро.Ако търсите прах за цветно,не течен,приятелка ми донесе миналия месец от Гърция Ариел за цветно,кутия за 58пранета на редовна цена 9,48евро,заедно с праха ми даде и касовата бележка от Масутис.

# 458
Да, в Масутис още я има тази промоция на Ариел. Но аз искам за бяло са си купя. Утре ще отида.

# 459
Какво ще кажете за този състав, уж го взимах за избелване на посивяло бяло. Мислите ли, че ще е ефективен 

# 460
В ЦБА продават Ариел в пликове, а не в кутии. Знаете ли от коя държава е? Или евентуално как да разбера?

# 461
Какво ще кажете за този състав, уж го взимах за избелване на посивяло бяло. Мислите ли, че ще е ефективен 
Скрит текст:
Това е „Снежко“! Българско производство. Не е лош, особено на високи температури. Hands Plus1

В ЦБА продават Ариел в пликове, а не в кутии. Знаете ли от коя държава е? Или евентуално как да разбера?
По мастиления печат на опаковката. Пише дата на производство и произход.

# 462
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

Би ли качила снимка на опаковката отпред?

# 463
Скрит текст:

Би ли качила снимка на опаковката отпред?

И струва 3 лв Simple Smile
Благодаря Guess Who

# 464
  • оттам, откъдето започва България
Open Mouth Благодаря ти! За първи път го виждам този Снежко.

Общи условия

Активация на акаунт