Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 378
  • 786
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Мога този, но пак е с поръчка, не се продава в дрогериите.
Променя ли цвета на косата и какво съдържа?
Аз направих алергия към боя,ползвах след това чиста къна,но не искам вече да се мацотя.Сега пак имам проблеми,но като мине известно време ще търся някакъв вариант като този,ако е безопасен.

# 391
Ами утре ще снимам гърба, ако е изписано съдържанието и да, променя. Косата става сребриста с графитен отенък.

# 392
  • Бургас
Това е интересно, благодаря!
Ще ми бъде от голяма полза съдържанието,дано не е както при боите и къните от дрогерията.

# 393
Ето състава на шампоана
Скрит текст:

# 394
  • София
Търся отзиви за течните сапуни на Велнея

# 395
Ползвала съм от старите опаковки и беше хубав. Дано не са променили състава.

# 396
  • София
Какъв е промо кода за Лили?
Никъде не го виждам

Какъв е този промо код?

# 397
  • Бургас
Много благодаря за състава на шампоана!
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 398
Омазняването на косата наистина е строго индивидиално. Например, аз живея в голям и мръсен град, спортувам ежедневно и въпреки това я мия на 3-4, понякога дори 5 дена, защото по-често просто няма нужда. Напук на цялата мръсотия и пот, не се омазнява бързо и изглежда видимо чиста. Но от друга страна е изсушена е от боядисване и нямам навика да я пипам изобщо, освен когато я вързвам.

# 399
Чудех се дали да взема крема от серията като околоочния, но все пак по моя преценка и четене на описание и състав взех този. Неразпечатван е и евентуално мога да го върна, ако получа супер отзиви за хиалуроновия Simple Smile Свършвам желето на гарниер и исках нещо за превенция и скриване на нещо дребно и леко стягане. Щото желето за мен не е антиейдж, а за жегите, колкото да не си без нищо Simple Smile

# 400
На снимката виждам и едно страхотно червило. Имам 070 и е просто чудесно - първо, като цвят ми допада страшно много: розово, но не крещящо и дразнещо окото. Второ, изключително комфорта формула - не изсушава, има сатенен финиш и при слагане на два пласта от цвета или при подновяването му след храна, изглежда като току-що нанесено: няма събиране, няма неравности..
Вчера бях на косъм и 090 да си взема. Не е късно, де.. 😃😃😃 Лили-то е пред блока ми почти. 😂

# 401
  • София
Ползвала съм от старите опаковки и беше хубав. Дано не са променили състава.
Благодаря много ❤️

# 402
Моето е 090 Simple Smile На живо е малко по-тъмно от тук. Смятам, че ми отива. 070 беше издълбано с нокти в лилито...😒
Покажи 070 ако ти е удобно как е на кожа все пак, че аз няма да мога да намажа..

# 403
Ето го.
Catrice demi matte 070
Скрит текст:

# 404
+1за червилата на Catrice. Имам 030,040,070 и 090, обмислям купуването и на 050 и 080 Smile
030 е най-любимият ми цвят, изядох почти едно и съм си купила бекъп да не остана без него. При мен издържат много, изяждат се равномерно и почти няма нужда от постоянни контроли, не ми лепнат по маската и не ми изсушават устните като стандартните матови.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт