Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 369
  • 786
  •   1
Отговори
# 405
Хехе, колко готини имена! Не знаех, че имат и имена.
Охх, сега вече и 030 искам 😂

# 406
Grin Аз след като видях тази снимка искам всички без 020 и 100
Скрит текст:

# 407
И аз имам 040 и 050 и много, много си ги харесвам!
Страхотна находка са.

# 408
Иска ми се да пробвам някаква спирала, като бих била благодарна ако ми дадете някакво мнение за тези или ми препоръчате други. За тези получих добри отзиви от приятелки, но досега не съм използвала спирали.

# 409
Какъв ефект търсите? И до каква цена?
Любимата ми, от дрогерията, за драма ефект е на Loreal miss hippie. Няколко пъти съм писала за нея вече - черна, не се размазва, търпи наслояване и ефектът е мигли тип изкуствени.
За по-еженевни визии може да погледнеш спиралата на Катрис в една извита тубичка..беше нещо си и Doll. 😀

# 410
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам къде да си задам въпроса и тук май става Simple Smile
Днес пазарувах в Лили и исках да платя с карта. Безконтактно не мина, касиерката каза, че често се случва, не знаела защо, да пробваме през четеца за чипа. Ок, сложи я, въведох ПИН, грешен бил. Сигурна съм, че не е, пробвах втори път, пак така каза (не виждах какво й изписва). Добре, че имах кеш и така платих. На друг случвало ли му се е такава драма там? Като се прибрах, си проверих пина, не е грешен.

# 411
Относно плащането с карта, аз не съм имала проблем. Според мен проблемът е бил в самият пост-терминал.

Търся ефект, който да е сравнително естествен, подходящ за ежедневна визия, нищо претенциозно.

# 412
  • Deutschland
Номер 020 ми е любим на Деми мат. Страхотен. Имам и 080 и още не знам кой номер, защото от март не съм слагала грим (срамота)и не отварям несесерите за преглед. Купувам козметики разни и само трупам, но чакам да разкарат маските и да почна наново

# 413
  • София
Какъв е промо кода за Лили?
Никъде не го виждам

Какъв е този промо код?

# 414
Докато сте на Деми мат да си кажа,купих едно от ДМ в мола,добре е ,купих и друго от Лили на Владислав във Варна ,с аларма беше и запечатано,еми мирише различно,не съм го мазала още,ще пробвам утре как е и може да иде в коша.

# 415
За огромно мое очудване и разочароване споделям негативните си впечетления от тоника за лице на Velnea с алое , урея и алантоин... Вече около 1-2 седмици го ползвам, като той ми е беше новото в грижата и рутината и усещам " щипане, парене, боцкане, усет за разраняване на кожата " след употребата му.. Четох състава отново и не мога да проумея кое би могло да ми дразни така... Гледам, че е доста изчистен...Не е скъп, а не ми се ще да го хвърлям... Вие от него нещо ?

# 416
  • Чукарландия
Grin Аз след като видях тази снимка искам всички без 020 и 100
Скрит текст:

Аз пък точно 020 и 100 харесах най-много. Тичам утре да ги видя... 🚴‍♀️

# 417
  • Варна
Момичета, някой ползвал ли е слънцезащита на Велнеа?
Хвърлила съм око на тази, като ще я ползвам за тяло само в градски условия. Просто искам нещо по-леко, което да не ме прави да изглеждам, че съм се намазала с плажно олио. Обикновено за тяло нанасям спф 30, но ако сте доволни от тази, числото 50 не ми пречи. Благодаря предварително!
https://shop.lillydrogerie.bg/voda-spf-50-150ml

# 418
За огромно мое учудване и разочароване споделям негативните си впечетления от тоника за лице на Velnea с алое , урея и алантоин...  усещам " щипане, парене, боцкане, усет за разраняване на кожата " след употребата му..
Смея да предположа, че е много възможно алоето в състава да е виновника за този дискомфорт. Алоето си е алерген и трябва да се внимава с него. И не, няма значение, че от друг продукт с алое не сте направили реакция.

# 419
Много странно наистина. От друг продукт с алое реално нямам оплаквания. Първо мислех, че е от тампоните за грим, да не би да са не толкова нежни и да ми драскат, ама не, като ги ползвам с мицеларна вода няма такова чувство 😆
Ще сменя тоника.

Общи условия

Активация на акаунт