Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 336
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Споделяли сме, даже скоро. За мен няма лоша тяхна палитра, харесвам ги.
Много благодаря! Ще прочета назад в темата.

# 511
Като стана въпрос за Революшън. Аз отидох в събота в кварталното Лили с надеждата да си взема спирала на Революшън, защото ме сърби да ги пробвам, а и са намалени, таа уви явно е само за сайта. А това никъде не го пише. Попитах на страницата им във ФБ какъв е точно случаят и... Глас в пустиня. Ядосах се. Българска работа.

# 512
Здравейте! Моля да извините предварително голямо-бяло-птичешкото ми питане, но от известно време ровя в Красива мама и не успях да намеря тема за грим, в която да попитам за мнения за тези палитри на REVOLUTION, в момента намалени в Lilly:
Постни снимка на палитрата, защото линкът не се отваря. Ако е от Reloaded серията, не ти препоръчвам, имах няколко и всичките ги разкарах, не са с добро качество, но за 7-8 лева - толкова.

# 513
Здравейте! Моля да извините предварително голямо-бяло-птичешкото ми питане, но от известно време ровя в Красива мама и не успях да намеря тема за грим, в която да попитам за мнения за тези палитри на REVOLUTION, в момента намалени в Lilly:
Постни снимка на палитрата, защото линкът не се отваря. Ако е от Reloaded серията, не ти препоръчвам, имах няколко и всичките ги разкарах, не са с добро качество, но за 7-8 лева - толкова.
Редактирах поста и линкът вече е активен (те са 2 един след друг). Да, намалени са всичките им Reloaded палитри сега. Благодаря за препоръката! В крайна сметка открих, че има специална тема във форума за грима на Revolution и преди малко прочетох няколко отрицателни мнения там (мисля, че едното беше точно твоето и беше много добре описано какви недостатъци има).
П.П. Нали може на "ти"? Simple Smile

# 514
  • Бургас
Contempladora,имат тестери.Не знам сега може ли да се ползват,заради вируса бяха прибрани уж,но пак има на някои места.
Имат и суочове в Интернет.
Аз си падам по лъскаво,а Революшън имат и лъскави цветове.Мажа,клепам през зимата.За тези пари,толкова.Имат и не съвсем лоши палитри.
На Sleek повече ми харесваха,даже си пазя две палитри,но почти не се намират/търсят вече.
Погледни суочове,ако няма тестери.За всяка палитра има клипчета и снимки.
А и за 7-8 лв опитай.

# 515
....
Редактирах поста и линкът вече е активен (те са 2 един след друг). Да, намалени са всичките им Reloaded палитри сега. Благодаря за препоръката! В крайна сметка открих, че има специална тема във форума за грима на Revolution и преди малко прочетох няколко отрицателни мнения там (мисля, че едното беше точно твоето и беше много добре описано какви недостатъци има).
П.П. Нали може на "ти"? Simple Smile

Аз имам една такава палитра, беше част от безплатен Мистери бокс на Пинк Панда, към поръчка над определена сума. Не е лоша (особено за сегашната цена), но не бих си я купила отделно. Според мен, тези палитри са или за тийн, или за дами които не се гримират често и просто трябва да имат нещо за "повод". Текстурите и финишите също не са комбинирани добре за мен - има прекалено много перлени и липсват "транзитни" цветове.
С последната поръчка получих още една тяхна палитра, но от металните - Спиритуал. Изглежда доста по-добре от Релоудит. Но още не съм я пробвала.

# 516
С последната поръчка получих още една тяхна палитра, но от металните - Спиритуал. Изглежда доста по-добре от Релоудит. Но още не съм я пробвала.

Това ли е тя (в скрития текст)?
Скрит текст:

# 517
  • София
Какво значи транзитни цветове? Simple Smile

Аз имам доста палитри на Revolution и ми харесват. Но и не съм някакво про в гирмирането, т.е. справям се, но предпочитам лек ежедневен грим.

# 518
Здравейте! Моля да извините предварително голямо-бяло-птичешкото ми питане, но от известно време ровя в Красива мама и не успях да намеря тема за грим, в която да попитам за мнения за тези палитри на REVOLUTION, в момента намалени в Lilly: https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-re-loaded-palitra-senki … fection-15x1-1-gr и https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-re-loaded-palitra-senki … amental-15x1-1-gr (май всички RE-LOADED палитри на марката са намалени там в момента).  Моля ви, насочете ме към правилната тема (а ако все пак мястото на въпроса ми е тук, моля ви споделете мнение). Благодаря! Simple Smile

Имам първата, не всички цветове са пигментни. За ежедневен грим става. Равномерно се нанасят, общо взето са си сделка за цената в момента....
Аз ги взех миналата година от Нотино на 15-16лв.

# 519
За човек, който не се гримира много или често една Reloaded палитра на Революшън, купена на промоция, може и да върши предостатъчна работа. Аз лично обаче от дрогерийните палитри предпочитам да препоръчам друго - Rimmel големите, Catrice next gen nudes,Maybelline Nudes of New York (уникална! Но я има само в Нотино), WetnWild, Elf, Revolution x Roxy или Soph (за Петра също имаше добри отзиви, но не съм я пробвала). Вярно, по-скъпи са, но ако не купувате често сенки, по-добре една по-скъпа палитра отколкото 2 евтини, които не вършат добра работа.

# 520

Това ли е тя (в скрития текст)?
Скрит текст:

Да, тази. Но реално цветовете не са много като на снимката.

Какво значи транзитни цветове? Simple Smile

Тези с които си правиш преливки над сгъвката Wink Този термин го чух за първи път от една мацка в Ю Тюб и много ми хареса, защото доста точно и лесно описва цялата гама от тези цветове. Обикновено за тази цел вървят по-светлите нюанси, но матови или поне не много блестящи. Пък и за да ми се получи преливането по-добре, обикновено целия горен клепач го минавам със светъл транзитен цвят. Ако трябва да гледаме цялостен грим само с една палитра, с повечето Релоудит няма как да го направиш.

# 521
  • Бургас
От металните палитри  Революшън имам три.Едната още не съм пробвала,но другите две не са лоши.
Колкото и да е странно,най-любимата ми палитра е Есенс сидни.Има уникално зелено, но и другите цветове са хубави .Обаче защо вече не я виждам,не знам.По принцип сенките на Есенс не са ми най-любимите,но и една Дисни палитра също е хубава.

# 522
За Революшън палитрите, моят съвет е да ги видяш на живо, ако имаш възможност. На мен лично, от тези в Лили нито една не ми хареса. Взех от Нотино пак тяхна-Flawless, която ме разочарова.

# 523
Имам палитра на Революшън. Не я ползвам. Катрис за мен са по-добри като трайност, пигментация. Има тема за гримове, там момичетата имат много опит и биха помогнали с мнение също.

# 524
Палитра на Revolution от по-ниския ценови клас не бих препоръчала. Не че съм използвала и много техни палитри, де, само тези двете: http://parfumi-market.bg/product/15492/makeup-revolution-london- … i-12-tsvyata.html (Essential Mattes 2) и https://www.notino.bg/makeup-revolution/iconic-3-palitra-ot-senki-za-ochi/ (Iconic 3), а една моя приятелка имаше Unicorns Are Real: https://www.amazon.com/Makeup-Revolution-Redemption-Unicorns-Eye … dow/dp/B01IVA9OYI , но и двете не сме доволни от палитрите им. Цветовете конкретно в моите 2 палитри са почти идентични както между отделните 2 палитри, така и помежду си във всяка палитра, съответно повечето комбинации предлагат розово-лилава визия. Самите сенки се ронят доста лесно, а блестящите ако не са фиксирани със спрей, след час все едно не съм си слагала блестящ цвят. Доста хора споделят, че по-скъпите им палитри са страхотни, но едва ли ще ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт