Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 363
  • 786
  •   1
Отговори
# 495
Пробвай и кофеиновата серия на Балеа Professional, ако все още я има някъде. За косопад е много ефективна. На мен ми помогна.

# 496
  • Deutschland
Балеа с кофеин намирам само мъжки тук Sad

# 497
  • Чукарландия
Някоя от вас ползвала ли е интимните гелове на Malizia :
Скрит текст:
и ако да, доволни ли сте?

Къде е тази промоция? По колко мл са тези гелове? 🤗

# 498
Някоя от вас ползвала ли е интимните гелове на Malizia :
Скрит текст:
и ако да, доволни ли сте?

Къде е тази промоция? По колко мл са тези гелове? 🤗

250 мл, https://www.facebook.com/Besarabia14/photos/pcb.2709919099255014 … 2709916842588573/

# 499
  • Чукарландия
Благодаря, ultraviolet blue! 🌹

# 500
Скрит текст:

Скромните ми покупки от днес.
Никога не бях ползвала дезодорант на Балеа, грабнах този набързо, обаче се оказа доста приятен. Мирише на дъвка от пъпеш според мен. Впечатлих се.
Скрит текст:
Взех си черната маска на Агива, но за съжаление не ми издърпа черните точки по носа. Sad
Бях много доволна от шампоана Oil Repair на Балеа, сега реших да разнообразя с тази, която се води за увредена коса, но я избрах, защото искам подхранване, т.к. имам проблеми с косопада.
Точно този дезодорант но във вид на рол-он хвалих днес на колежка. Взех три различни от любопитство да ги изпробвам че не бях ги засичала преди и реших за тая цена че трябва да се тестват. С червената капачка кажи-речи нищо не върши при мен, но този 5 в 1 го усещам като аромат когато се събличам вечерта, няма никаква миризма на пот с него.
Не спира изпотяването, ако някой това търси - да не взема да подведа някого с коментара си че е добър, при мен с никой рол-он не са сухи подмишниците и не го и очаквам като ефект. Петна и следи по дрехите не забелязвам да ми е оставил до момента, така че нямам забележки.
Третия с бледо синята капачка не съм го пробвала още, той се води за чувствителна кожа - хем без алкохол, хем без алуминиеви соли бил, че и с алое... ще го видим и него.

# 501
Без да съм пробвала няма как да знам, как ще се отрази на кожата ми.Има и кремове за 2лв,които са хубави,а има и по-скъпи които не са ми се отразявали добре.Дали са качествени или не няма как да бъда на 100% сигурна.Имам съмнения за качеството,но това го имам и за други продукти.На Балеа нещата също са ми съмнителни,но много хора ги използват.Аз също някои неща.Отрази ми се добре на кожата,не се е зачервявала или пъпчасала,напротив беше много свежа и сияйна.Взех пак от него защото го видях в ДМ и се сетих за него.Като намеря по-малко количество на друга марка ще си взема и от него.

# 502
natka, и аз загледах този дезодорант за чувствителни, пише, че е с кокосово олио. То се е видяло, че ще се пробват всички, ароматът наистина е траен. Браво на Балеа.

# 503
Аз взех да пробвам 2 вида капсули на Балеа, не съм ползвала нищо подобно като продукт, но видях, че ги похвалихте. Ще изразя мнение след употребата. Не видях кой знае колко химия в състава им, но не претендирам, че разбирам.

# 504
Крема Dermedic Hydrain3, от последната брошува, някой толзвал ли го е? За каква кожа е подходящ? Всичко ми лъщи и мазнее

# 505
За суха е, нормално си попива, не е мазен, лекичък е и на мен ми беше добре (на 28 с доста суха кожа)

# 506
В България ги няма от няколко месеца. Поне аз не съм ги намирала в София и в Пловдив.

# 507
Здравейте! Моля да извините предварително голямо-бяло-птичешкото ми питане, но от известно време ровя в Красива мама и не успях да намеря тема за грим, в която да попитам за мнения за тези палитри на REVOLUTION, в момента намалени в Lilly: https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-re-loaded-palitra-senki … fection-15x1-1-gr и https://shop.lillydrogerie.bg/revolution-re-loaded-palitra-senki … amental-15x1-1-gr (май всички RE-LOADED палитри на марката са намалени там в момента).  Моля ви, насочете ме към правилната тема (а ако все пак мястото на въпроса ми е тук, моля ви споделете мнение). Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 14:46 от Contempladora

# 508
Споделяли сме, даже скоро. За мен няма лоша тяхна палитра, харесвам ги.

# 509
  • Чукарландия
Крема Dermedic Hydrain3, от последната брошува, някой толзвал ли го е? За каква кожа е подходящ? Всичко ми лъщи и мазнее

За суха кожа го дават, но на мен ми правеше кир ефект. Не ми попиваше добре, оставаше като филм по кожата и като прокарам ръка през лицето, се ронеше, не точно ронене, а кир ефект. Дано съм била ясна.

Общи условия

Активация на акаунт