Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 205
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
Имате ли отзиви за този крем на Биотен? Този месец е на промоция в Лили. Става ли за лека хидратация на комбинирана кожа?
Скрит текст:

# 61
Днес ходих до DM, питах продавачката за ексфолиант на Рефан и Гарние, тя ми каза, че били изчерпани и не знаела кога ще заредят пак. Имам чувството, че ми отговори наслуки - изглеждаше новоназначена, млада, неопитна... търсих и аз, но не намерих, а не ми се занимаваше да ходя до друг обект на DM, затова реших да изчакам с покупката. Иначе ми трябва ексфолиант за тяло. Simple Smile

Благодаря ви за съветите, момичета! Heart

# 62
Преди дни си купих този ексфолиант
https://www.maxlife.bg/skrab-za-tyalo-belgiiski-shokolad-250-ml-organic-shop
вече половината го изразходих, защото много ми харесва! Мирише разкошно.

# 63
Аз също ползвам скрабовете на Органикшоп страхотни са има ги в Лили ☺

# 64
И аз ползвам същия скраб и съм доволна.

# 65
+1 и от мен за скрабовете,последно купих с шоколад.

# 66
+1 и от мен за скраба на Organic shop.

# 67
Доволна съм от скрабовете  на "Кокосова работилница" , "Farmona", "Рефан" и "Zoya Goes Pretty". Всички без Рефан, ги има в Лили.

# 68
"Сапунена", не "кокосова" Grinning
И аз съм много доволна от тях, в момента съм с този с кафе и на повече по вкуса ми скраб не съм попадала - ронлив, грубичък и миришещ невероятно на току що мляно кафе. Heart Eyes

# 69
"Сапунена", не "кокосова" Grinning
И аз съм много доволна от тях, в момента съм с този с кафе и на повече по вкуса ми скраб не съм попадала - ронлив, грубичък и миришещ невероятно на току що мляно кафе. Heart Eyes

На Сапунена работилница си взех един сапун днес, с аромат на портокал и канела. Дано да ми стигне за повече време и да си оправдае цената от 5 лв Joy
Иначе си взех за пореден път гела за измиване на Микса (незаменим е), спиралата на Голдън Роуз и от новите депилиращи ленти на Личия, които са на промоция сега. Не знам дали си внушавам, но ми харесват повече от стандартните им. Сякаш залепват по-добре и скубят повече косми
Скрит текст:

# 70
Аз съм доволна от скрабовете на Фито.

# 71
  • Седмото небе
Аз днес си взех от тези намалени маски:

Не съм ги ползвала досега. Надявам се платното да е тънко, а есенцията вътре да е обилно напоена и не лепнеща.

# 72
Упс, вярно-сапунена е работилницата, не кокосова😂😂😂 Какви кокоси са ми били в главата 🙄😜😝. А иначе и аз в момента ползвам техния с кафето, страхотен е. Преди това ползвах кокосовия им скраб, но с кафето е по-добрия вариант, за мен де. 😊

# 73
Хубав ексфолиант е този на Soap and Glory с карите и захар,тези на Гарниер също не са лоши.

# 74
Много харесвам оранжеви и кафявия ексфолиант на Жая. Портокаловият мирише страхотно на фреш, а не на изкуствена миризма, и е с дребни частици, приятен е за лек масаж, много свежо ми действа и ми е любим. Кафявият мирише на карамелени бонбони, с по-едри частици е (захарен е) и е по-мазен и по-труден за измиване, но кожата ми е страхотна с него, хидратира хубаво. Сега съм взела на сапунената работилница, този с кафе, но не съм го пробвала още. Само го подуших и е добре, но не колкото Жаята

Общи условия

Активация на акаунт