Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 216
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Имате ли отзиви за този крем на Биотен? Този месец е на промоция в Лили. Става ли за лека хидратация на комбинирана кожа?
Скрит текст:

Не съм ползвала точно този от картинката, но от тази същата серия /пише, че цялата серия Skin moisture е намалена/, имах този с памук, той обаче е за по-суха кожа:

Много е хубав, много ми допадна за моята нормална към суха кожа. Мислех, че може да е лек, но не, много добре хидратира и подхранва. Даже сега сигурно пак ще си го взема. В темата съм чела положителни отзиви и за другите кремове от серията.

# 76
Здравейте,
знаете ли дали Балеа имат шампоан, който е насочен основно към хидратация?
Ползвала съм техните ДПШ и този за след слънце (ухае чудно) и супер много ми харесаха,  а сега ми трябва хидратиращ, та се чудя имат ли такъв Nerd

# 77
  • Deutschland
Някой пробвал ли е такъв тип серум?

# 78
Купих днес от лили. Спря мирише много бонбонено и леко на компот за мен. За крема се надявам да има някаква полза. Хвалеха го в магазина. Ясно е, че само с крем чудеса няма да станат. Но по-скоро да изглади самата кожа, за пластовете от долу е друга работата..

# 79
  • In The Middle Of Nowhere
mountain_crystal, на Ревуеле серум-концентрата като гел ли е конситенцията и бързо ли попива?

# 80
И аз купих текстуриращия спрей за дъщерята, пробвах го, но на моята коса не видях да прави нещо.

# 81
mountain_crystal, на Ревуеле серум-концентрата като гел ли е конситенцията и бързо ли попива?
Все още не съм го използвала, имам недоизразходен отворен у дома на дм с водораслите, но охлажда, а този беше намален в лили и много го хвалеха, със загряващ ефект.

# 82
  • In The Middle Of Nowhere
ОК, мерси.
Аз си взех последно тази маска на Гарние От цялата серия само нея не бях пробвала.

# 83
Момичета ,някакви отзиви за този камък на Балеа?
Премахва ли неприятната миризма?
Или някаква друга марка ,която ви върши работа?

# 84
  • София-Младост
Дали този или подобен съм ползвала веднъж, но още преди години. Нито спира мирис, нито изпотяване. А и нанасянето не ми допада, да го намокриш преди това. Не е моето.

# 85
Скрит текст:

Неприятната миризма я премахва, при това доста успешно, но ако се нанесе правилно. Иначе не го препоръчвам като вариант, голяма занимавка си е.

# 86
Скрит текст:

Неприятната миризма я премахва, при това доста успешно, но ако се нанесе правилно. Иначе не го препоръчвам като вариант, голяма занимавка си е.

Да, страшна занимавка е просто след душ да си минеш мишниците с камъка Grin Трудна задача

# 87
Ей туй от както взех, се родих, да е жива и здрава Ивчето, че го похвали:

https://shop.lillydrogerie.bg/techen-kristal-100-ml

# 88
  • София
Спира миризмата, но не спира изпотяването. Ползвам го във фитнеса и нямам фал с него.

П.П. За балейския говоря.

# 89
Аз мисля, че потенето е важно за охлаждането на организма, и не е добре да се мъчи спирането му.

Общи условия

Активация на акаунт