Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 218
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Не съм много запозната с темата за естествените дезодоранти, но нали от доста време се говори, че алуминиевите соли в дезодорантите са вредни? В същото време тези натурални дезодоранти не са ли именно това и не са ли също толкова вредни, колкото и другите?
Ако може някой, запознат с въпроса, да даде мнение и повече информация.

# 91
В крайна сметка си поръчах този ,по препоръка на сестра ми.
Каза ,че е с лек деликатен аромат ,който се активира ,когато започнеш да се потиш.
Каза ,че е много икономичен и вече година кара с него ,което е супер ,защото за ролони и дезодоранти се изръсвам много.
Мен лятото почти нищо не ме спасява.
Потя се много ,а после мириша на пор.
Ако това нещо ми помогне ,кълбета ще правя. 😁😁😁☺️
https://m.amway.bg/product/118120,dezodorant-i-antiperspirant-ro … .redirected=true#

# 92
  • София
https://m.amway.bg/product/118120,dezodorant-i-antiperspirant-ro … .redirected=true#
Много е добър от години ползвам само него и синьо-зелената ролка на Виши

# 93
Аз от камъка на "Балеа" не съм  доволна. Не спира потенето, категорично не спира миризма, даже при мен, уви, още със слагането се появяваше особен аромат "на мъж". Е, даже да съм потна не мириша така - мерси от камъка!

# 94

Да, страшна занимавка е просто след душ да си минеш мишниците с камъка Grin Трудна задача

При мен се налагаше и да си ексфолирам подмишниците, защото ако не го правех, нямаше ефект срещу неприятната миризма, но всеки си знае за себе си. Явно 10 минути яко търкане и ексфолиране преди нанасяне са си нищо работа, даже по-лесно от това просто да си пръснеш обикновен дезодорант и да излезеш. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 95
Много е добър от години ползвам само него и синьо-зелената ролка на Виши
Наистина ли е толкова икономичен ,колкото казва сестра ми?
Каза ,че го ползва вече от година.
И тя от години си поръчва този рол он.
Дано и на мен ми хареса.

# 96
  • София
Да много е икономичен, слагам сутрин след душ или къпане и това е.

# 97

Да, страшна занимавка е просто след душ да си минеш мишниците с камъка Grin Трудна задача

При мен се налагаше и да си ексфолирам подмишниците, защото ако не го правех, нямаше ефект срещу неприятната миризма, но всеки си знае за себе си. Явно 10 минути яко търкане и ексфолиране преди нанасяне са си нищо работа, даже по-лесно от това просто да си пръснеш обикновен дезодорант и да излезеш. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ами и аз ги търкам (наличието на гъба, предполага подобно действие), бръсна под душа, но това го правя всеки ден, след което просто се минавам с камъка
Да си търкам и ексфолиирам мишниците по 10 минути, ще означава, че не съм минала през банята поне 10 дена

# 98
Да много е икономичен, слагам сутрин след душ или къпане и това е.
Чакам с нетърпение да пристигне.
Ако наистина заменя дузината дезодоранти и ролони ,ще бъде голямо облекчение за мен.
Всяка година лятото започвам да търся и да купувам нови и нови.
Изморително е.
На всичкото отгоре отиват маса пари в боклука.
Дано пристигне утре.

# 99
Аз имам проблем с прекомерно изпотяване, дори през зимата. Единственият продукт, който ме спасява и изцяло спира потенето под мишниците, е Одорекс. Ползвам го от години и не оставам без него. Взимам го от аптеки, цената му е ок. 14-15 лв.

# 100
Аз имам проблем с прекомерно изпотяване, дори през зимата. Единственият продукт, който ме спасява и изцяло спира потенето под мишниците, е Одорекс. Ползвам го от години и не оставам без него. Взимам го от аптеки, цената му е ок. 14-15 лв.
Одорекса е много ефективен, факт, обаче не е твърде безвреден... Аз с такива запушени жлези се сдобих покрай него, че повече не искам да го видя, но не на всеки влияе така явно. Много хора го използват без проблем

# 101
Имала съм колежка, която се потеше обилно и съвсем не без "аромат" и тя ползваше някакви такива еко био мио кристали.
Честно казано всички колеги предпочитахме да не е толкова еко био мио настроена и да си ползва нормални дезодоранти, ама да не е такова "ароматно" положението.

# 102
Аз използвам само дезодорантите на dove и съм много доволна.

# 103
И аз съм доволна единствено от Dove. Без алуминий са дезодорантите, почти винаги има някъде промоция и имат голямо разнообразие от аромати. Никога не ме е предавал, явно ми пасва на химията на тялото. Харесвам и Old Spice, имат един вид, който е супер свеж, но абсурд да му се доверя за цял ден.

Някой срещал ли е скоро гъбката на Dove? Тя ми беше любима.

# 104
Вчера ме питаха за антицелулитния продукт на ревуел. Консистенцията е на крем, бяла на цвят и не оставя следи по тялото, не почервенява кожата, както при други подобни продукти . Адски загряващ е, на моменти сърби. Аз сложих може би голямо количество и след това масажирах с един масажор със стоманени топчета. Ползва се до 3 пъти седмично,но нямам представа защо не е за честа употреба..

Общи условия

Активация на акаунт