Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 301
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
И аз искам да получавам комплименти за косата ми, но с моята метла е трудно. След препоръките, които ми дадохте скоро тук съм купила и ползвам всичко, и е малко по-добре, но си мечтая и моята коса да изглежда като от реклама - гъста, еластична, здрава и блестяща. Тя е гъста наистина, но само толкова Grinning
Моите предложения са малко от друг ценови клас но пък ефекта, поне при мен беше уау:

И едно ревю за Миша:
https://dorkchopsworld.wordpress.com/2015/02/13/review-missha-pr … airing-treatment/

# 646
Само тониците не съм ползвала от Doori, но след мнението на LieToMe, ще си взема, за да ги пробвам!
Истината е, че продуктите им нямат парфюми и ароматът им е леко особен, на билки и за някой може да е странен. ММ обаче ми направи комплимент за аромата на косата ми, след първите миенета (без да знае, че съм с нови продукти) и явно ароматите се приема добре.
Маската от серията Платинум да си призная на мен ми е направо ужасна като аромат...
Косата ми след нея е хубава и няма неприятен мирис, но когато помириша само маската изобщо не ми допада.

Аз използвам душ гела на Mixa от бебешката серия, който слагам на гъба. Интересни ми  бяха мненията за сапуна, затова мисля да си взема един на Dove и да пробвам този метод.

# 647
Много благодаря, Lemy!
Маската на Макадамия бях взела за подарък на майка ми и така и веднъж не я опитах. Голям пропуск.
Ще дебна на намаление и двата продукта, които предлагаш и ще ги пробвам и тях Simple Smile

# 648
Лале, виж и възтановяващата маска на Eprouvage щом си склонна да вложиш повече пари.

А в темата а профи.сериите също преди време много похвалиха тоника на Doori. Една дама каза, че е станала като таралеж от нова коса.. а аз все ги подминавам.

# 649
Може ли снимка на този тоник?

# 650
Благодаря, Anastasia.glam! Да сколонна съм да вложа повече пари, но искам ефект и да открия това което работи за мен. Вече 2 години се лутам. От Златна рибка имам доста неща и съм оставила много пари там, но някак каквото съм купила от там не ми е било окей. Консултантите не са много заинтересовани да помагат, а ревютата на сайта им са в голяма част фалшиви, а негативните ги трият. Знам защото аз самата съм писала не едно или две и всичките бяха изтрити. Затова вече съм резервирана и вярвам само на препоръка от хора ползвали действително продуктите и които могат да кажат "за" и "против". Както сме тук в темата. Доволна останах само от шампоана на Филип Кингсли за мазни корени и сухи крайща макар и моята коса да не е такава, но ми дава невероятна чистота и блясък. Ако някой си търси такъв шампоан и е склонен да пробва му го препоръчвам. Имат и малки опаковки, които на 20 или 30% намаление са около 9 лева, което според мен за качеството си е отлична цена за проба. Големите опаквки вече са по-скъпи, но малко по-скъпи от Doori например.
Не купувайте в никакъв случай Lakme за мазни корени и сухи крайща. Ужасен е, а цената прилична за 400 мл. Аз се излъгах по положителните мнения на сайта и сега се чудя как да го изразходя. Дори и най-миниатюрното количество прави косата ми суха на слама. Много съжалявам че го купих. Нито успях да го продам, нито да го разменя, а на сайта на ЗР има 100 положителни мнения за него. Къде са тогава тези толкова доволни от този шампоан хора?! Пълен фалш!
Съжалявам малко за отклонението, но предпочитам да кажа, за да не се подведе и някой друг.

Редакция:
За да спестя питане кои са тези шампоани пускам линкове към тях.

Philip Kingsley
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-mazni-koreni-i-suhi-krai … e-balancing-75-ml

https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-mois … -balancing-250-ml

Lakme:
https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-perfect-cleanse--dalbok … me-cleanse-300-ml

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 18:31 от Lale_Lili

# 651
Косата ми е силно омазняваща се, боядисвана,лъскава и жива, с тънък косъм, но гъста(макара да капе послвдните години ужасно!)
Допреди да започна да я боядисвам нямах никакви проблеми с дължини, не ползвах нищо освен шампоан.Но от възрастта и боята явно запична да изсъхва по краищата и да се появява фриз.

# 652
Лале, колко добре те разбирам!
Шампоанът за боядисана коса на Лакме с 50 похвали в сайта им отиде в кофата използван два пъти. 

Ето го тоника:

# 653
  • Пловдив
Скрит текст:
Косата ми е дълга и плътна, но не е хвърчаща, до кръста, не е боядисвана, не изправям, не къдря, но суша със сешоар. Има нужда от хидратация по дължините, но пък корените се омазняват след 2рия ден, затова гледам на 3 дни да я мия.
Doori си взех преди година и половина (шампоана и маската от серията Златен еликсир)

Имах големи очаквания, защото бях чела само позитивни мнения и до този момент бях използвала предимно бюджетни продукти като Garnier, Еlseve и други. При първото измиване косата ми изобщо не изглеждаше добре, при второто имаше подобрение, но пак беше зле по мое мнение. Оставих ги, но реших да им дам шанс и прочетох, че при преминаването от сулфатни шампоани (каквито бях използвала аз до този момент) към безсулфатни, се изисква известно време, за да привикне косата. После си купих и други техни серии, имам почти всички освен най-новата, която се продава в България - Кралска камелия. Препоръчвам ги с двете ръце!

Doori преди купувах от moiatakozmetika, когато има 15% намаление (на всяко 15-то число, всеки месец), но напоследък видях, че са доста по-изгодни в Lilly и в Remedium. Всеки месец има нещо намалено, а ако пуснат нещо добро като намаление си взимам и от moiatakozmetika.
https://remedium.bg/doori-247/b

marzeliva, кремът за коса с манго и на мен много ми харесва, използвама съм няколко опаковки преди време. След като смених грижата за косата си с Doori не използвам друго, но определено от крема бях много доволна.

Тези дни трябва да си взема поредна опаковка от него. Simple Smile Видях, че от серията за след слънце вече има и крем за коса, взех си, но не съм го започнала.
А от къде взимаш Doori и какъв тип ти е косата?

orchid.xx, много благодаря за подробното описание, много е полезно. Flowers Hibiscus Също и на другите момичета, които споделиха за марката. Интересни изглеждат нещата, ще ги пробвам сигурно.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 08:47 от bubanka

# 654
На мен Lakme Chroma ми провокира алергична реакция.

# 655
Много благодаря за отзива!
Вчера го купих. Снощи се намазах, като добавих 2 капки към лосиона.
Получи се лек бронзов тен. Много приятен и равномерен.Не съм оранжева. Много е естествен. Никакви петна нямам.
При намазване я няма онази специфична миризма на автобронзант. Много съм доволна! За 6 лв. и стотинки е супер попадение. По- нататък ще пробвам да сложа повече капки, а също и да мажа няколоо вечери за наслагване.
Скрит текст:
И аз се присъединявам към въпроса. От известно време мисля да го взема
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

Ползвам го 2 години.Капвам си в серума за лице и в лосиона за тяло, придава хубав тен и не става на петна.Но самостоятелно, не!
Момичета, помагайтеее 😪 Сложих го точно както казахте, по една капка в лосиона и на тялото стана супер, но ръцете ми станаха ужасно кафяви, явно докато съм го размазвала. С ексфолиант не се почиства, дайте идеи как да си почистя ръцете.

# 656
Сода и оцет+ четка за зъби за порите на пръстите? Защото говориш за тях нали?
С тази смес успешно се маха боя за яйца - топваш в сместта пръстите си ( ако може и цялата ръка), изчакваш минутки и започваш да търкаш с четката, подобно на хирурзите. Може да помогне.

# 657
  • Сливен
Пробвай и с лимон разрязан на две и направо търкаш.Бях си боядисала ръцете от белене и рязане на сини сливи с едно търкане се оправиха.

# 658
Момичета понеже още съм на тема серуми искам да попитам серум с колаген на каква възраст може да се започне? Харесах ето този и му се чудя.

Скрит текст:

# 659
Реално от всякаква.

Общи условия

Активация на акаунт