Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 237
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, видях в Лили продукти на Victoria's Secret. Дали са оригинални? Не бяха особено евтини, питах продавачката, не беше сигурна, но предполага, че са, заради цената им.

# 691
Момичета, видях в Лили продукти на Victoria's Secret. Дали са оригинални? Не бяха особено евтини, питах продавачката, не беше сигурна, но предполага, че са, заради цената им.
Хубава работа!Как няма да знае продавачката?Аз така много се дразня,тя трябва да знае,все едно в ресторант сервитьора да не знае соса четири сирена с какви сирена е!

# 692
Bobchita, да, права си, иначе жената беше много приятна и не съм се ядосала. Но наистина е неприятно така да се чудиш. Мислех да питам откъде ги поръчват и получават, но си викам, “айде, айде, ще те помислят за луда”.

# 693
Момичета, най-накрая се добрах до ББ на Миша.
Попринцип не пиша тук ако не съм тествала достатъчно време, за да дам обективно мнение, но не се сдържах. Търся го от 2-3 месеца в Лили и винаги е изчерпан.
Е сега вече намерих добре зареден с корейска козметика магазин на Лили. Имаше 3 номера - 21, 23 и 27. Тестери няма.
На късмет взех 23.
Изплаших се, виждайки какво сиво нещо излиза от тубичката.
Ама.. след нанасянето ми залепна директно. Нямам никаква разлика, точно моя цвят. Бяла съм, нямам и тен все още, подтон не мога да кажа със сигурност, но по-скоро неутрален.
От утре започвам да го разнасям и тествам.
Не знам дали е удачно да го тествам точно сега, имайки предвид, че вече лъсвам и с фдт на Катрис (който е пълен мат) и пудра, но пуст мерак.

# 694
Оригинални са Victoria's Secret. Не са много впечатляващи като действие, иначе приятни аромати.

# 695
Хубава работа!Как няма да знае продавачката?Аз така много се дразня,тя трябва да знае,все едно в ресторант сервитьора да не знае соса четири сирена с какви сирена е!
ами не е точно същото. Пицата се прави в ресторанта.
Козметиката в Лили се носи от складовете на Лили, където идва от други складове от чужбина. В последните козметиката се носи от своите си, за марката дистрибутори. Само най-главните шефове на Лили, така да се каже, знаят какво и откъде поръчват. Съгласна съм, че продавачките трябва да са запознати, но когато не им се обръща внимание от техните мениджърки да ги просветлят по въпроса, как да знаят?

# 696
Продавачката знае кое къде са намира в магазина, кои марки се зареждат и кои не. Кое какво е. Прави консултации, зарежда и до там. Не е длъжна да знае кое къде е произведено, колко е качествено, реплика на нещо друго ли е и тн. Доставен е един кашон с препарати и тя трябва да знае за какво и какви са тези препарати, няма да тръгне сега да рови и издирва кой ги произвежда, какъв лиценз има и прочие, прочие. За много неща са "виновни" продавачките и то за неща, които ама въобще не са тяхна работа. Като " това е повредено, това защо е толкова скъпо".. Все едно тя определя цената и ходи къса, чупи и отваря.. Вярно, че има нехайни продавачки и немърливи в работата си, ама не може за всичко да са ви виновни.
По темата: Харесва ми околоочния крем на лореал с хиалуронова коселина, хидратира без да омазнява излишно. Сравнявам го с 3 д хиалирон на биотен, който ми остава блажно буквално. А количество слагам еднакво и от двата и го нанасям със стоманен ролер за околоочи. Доволна съм и от крема на лореал дневния 35 +, който отначало ми идва леко тежък, но след 20 минути няма мазен филм. За ефект няма как да кажа още. Държа на превенция в момента.

# 697
Така е, консултантите не са виновни, вина имат управителите, че не са просветили персонала. Недопустимо е да не знаят дали са им оригинални продуктите.

# 698
До скоро се водеха разгорещени спорове за сайтовете, но определено не очаквах да започнат дискусии за верига магазини, които не оперират само в България.
Сериозно ли обмисляте възможността да се продават неоригинални продукти за оригинални в магазини, които градят репутация и се развиват?
Може да не са най-добрите на пазара, но все пак се опитват.

# 699
  • Lost in a fairytale ...
По закон е задължителен етикет на български на опаковката с данни кой е вносител на продукта за България, както и къде е произведен, освен останалите неща.
Незаконно е да се продават реплики и ментата на продукти в магазините, не смятам, че уважавам себе си магазин би пуснал такива продукти, още по-малко да ги продава официално под името на оригинала Simple Smile

# 700
Здравейте! Не знам дали точно тук да питам, но имам едно чудене Grinning
Чудя се какъв почистващ продукт за лице да си взема Grinning Попринцип кожата ми се води смесена  и заради черните точки използвах този на ЛРП Ефаклар, но много ми се изсуши кожата от него. 
Сега се чудя между Nuxe Aquabella и Cerave Hydrating Cleanser? Може и вие да предложите, ако се сещате за по-подходящ Grinning

# 701
Isssii17, аз съм със суха и чувствителна кожа и по препоръка почнах да ползвам Cerave Hydrating Cleanser и съм изключително доволна. Важно е да знаете, че това е измиващ крем, щадящ сухата кожа, не се пени. Имат и вариант като foam (пенещ се), но той е предназначен за нормална към мазна кожа.

# 702
Момичета търся си спирала. Имам чувствителни очи и за момента най-съм доволна от Буржоа. Тази спирала дали сте я пробвали? Какво ви е мнението?
Търся извиване, малко обем и да не се рони.
Скрит текст:

# 703
На първо място - много обем; после не много извиване, но има и не се рони, но леко се размазва.
Щом харесваш Буржоа, аз също харесвам спиралите на марката, ти препоръчвам тази. Тя е и за чувствителни очи
http://beautyshop.bg/product/2602/bourjois-spirala-za-obem-za-ch … vitelni-ochi.html

# 704
На първо място - много обем; после не много извиване, но има и не се рони, но леко се размазва.
Щом харесваш Буржоа, аз също харесвам спиралите на марката, ти препоръчвам тази. Тя е и за чувствителни очи
http://beautyshop.bg/product/2602/bourjois-spirala-za-obem-za-ch … vitelni-ochi.html
Мерси, Азалия!
Тази за чувствителни очи я ползвах много дълго време и търся малко разнообразие. Действително много хубава спирала.
Щом тази се размазва, значи продължавам с търсенето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт