Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 235
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Моято коса не отговаря на описанието ти, обаче мисля, че подходящата серия за теб е ето тази:
https://moiatakozmetika.com/product/paket-doori-aromatna-energiya-protiv-parhot
В момента са намалени и аз си ги купих преди няколко дни. Забелязвам, че конкретно тези продукти в момента са налични само в moiatakozmetika. Преди година си взех travel pack с 10 шампоанчета за еднократна употреба на шампоана. Беше през лятото и останах много доволна от ефекта, защото шампоана съдържа екстракти от чаено дърво и мента, които охлаждат скалба. На мен това охлаждане през лятото ми е много приятно, а също така съставът на шампоана следва и да намали омазняването но косата. Вчера се изкъпах с тези продукти, но моято коса е гъста и има обем, затова не мога да дам мнение дали би създала обем при теб.

По темата с шампоаните на Доори, кой ползвате за тънка коса без обем, склонна към омазняване? Безсулфатни шампоани пък малко недолюбвам, трудно преценявам колко да слагам и май ми пресушават.

# 706
Омазняването на скалпа се намалява като се увеличи интервалът на миене, използването на тоник за скалп, солен мист и сух шампоан също помагат. Редуването на неутрален шампоан /тип бебешки/ с дълбоко почистващ -  всички те сулфатни, защото безсулфатните са по-меко измиващи и не ги препоръчват за мазен скалп.

# 707
  • София
Виждали ли сте тези лепенки за акне в Лили?

https://shop.lillydrogerie.bg/p-pki-48-br?qty=1

Установих, че едни от маските , които купувам от DM по 3 лв, онлайн за 1.50-1.60. Това е 100% завишение. Възмутена съм.

https://makeup.bg/product/469636/

# 708
В Makeup.bg почти всичко е на половин цена. От спирали, през кремове и прочие. Не знам как поддържат тези цени, но са факт.

# 709
Е как. Те също са сложили надценка на всичко, за да имат печалба разбира се, но не са сложили 300 % надценка, както физически магазини тук. Не защитавам или упреквам нигоко разбира се. Но някои се хвърлят за много висока печалба явно.. С това ще се мотивира може би огромната разлика в цените. А и на онлайн магазина му е по икономично всичко.. Не плаща физическо място, на което да се разпростре, не плаща за персонал и тн връзки. Та физическите магазини, може би за това вдигат толкова много цените на някои артикули..

# 710
Това с интервала на миене на косата не сработва при мен. Още на втория ден е сплескана и със зализани корени, няма шанс да я нося мръсна трети ден. Солени спрейове, пяни и други стилизиращи продукти избягвам заради кофти усещането по косъма. Според мене проблема ми е по-скоро пресушен скалп, който се опитва да балансира чрез по-силно омазняване, но трудно намирам шампоан, който да хидратира и да не утежнява в същото време.

# 711
  • София
Е как. Те също са сложили надценка на всичко, за да имат печалба разбира се, но не са сложили 300 % надценка, както физически магазини тук. Не защитавам или упреквам нигоко разбира се. Но някои се хвърлят за много висока печалба явно.. С това ще се мотивира може би огромната разлика в цените. А и на онлайн магазина му е по икономично всичко.. Не плаща физическо място, на което да се разпростре, не плаща за персонал и тн връзки. Та физическите магазини, може би за това вдигат толкова много цените на някои артикули..

Имат разходи, да, но трябва да има граница. Не може двойни, тройни цени...

Аз затова все по-често проверявам първо онлайн като харесам нещо на място.

# 712
  • Ланкър, планините Овнерог
Мейкъпбг изпращат от Чехия ли, някъде там беше. Не е само в козметиката дискриминацията с цените за БГ. Физическите магазини просто работят с представителствата на марките тук.

# 713
Много съм доволна от маската на Доори ! Хидратира без да утежнява, като аромат не е моето, но като всичко останало много ми допадна. За дрогериен клас е страхотна !

# 714
  • София
Мейкъпбг изпращат от Чехия ли, някъде там беше. Не е само в козметиката дискриминацията с цените за БГ. Физическите магазини просто работят с представителствата на марките тук.
Полша

# 715
Вчера от Parfimo си поръчах Nuxe Aquabella за 13,90, а на едно място го гледах 35 лв.
За пръв път поръчвам от там дано продуктите им са оригинални както пише.

# 716
  • Ланкър, планините Овнерог
От тях съм поръчвала лосион за тяло на Nuxe - разкошен.

# 717
Виждали ли сте тези лепенки за акне в Лили?

https://shop.lillydrogerie.bg/p-pki-48-br?qty=1
Имам ги тези лепенки, бях си ги поръчала от Лили. В една опаковка има 2 размера - с по-малък и по-голям диаметър.

# 718
  • Седмото небе
В Лили ги има, също съм виждала и във Фантастико (в големите им обекти, които имат заредена много козметика). Ползвам си ги сравнително често и възнамерявам да си ги поддържам в наличност.

Първи такъв продукт ми бяха същия вид лепенки на Балеа. Но не ми се сториха изобщо толкова ефективни, а и са по-малко бройки за по-висока цена. На същата марка много харесвам и тази шийт маска:

Другите видове, които има на нашия пазар ги пробвах всички, но лилавата ми остава фаворит.

# 719
Някой знае ли какво се случва с Римел и защо ги махат от Лили?
От месец насам са махнати рафтовете на марката и тук-там в някой магазин са събрали всичкия асортимент на някакво малко стелажче и ги разпродават.
На мен много ми харесват някои от техните продукти.. фдт, червила, моливи, пудри и прекрасните им сенки..

Общи условия

Активация на акаунт