Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 250
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
Вчера ме питаха за антицелулитния продукт на ревуел. Консистенцията е на крем, бяла на цвят и не оставя следи по тялото, не почервенява кожата, както при други подобни продукти . Адски загряващ е, на моменти сърби. Аз сложих може би голямо количество и след това масажирах с един масажор със стоманени топчета. Ползва се до 3 пъти седмично,но нямам представа защо не е за честа употреба..
На корем може ли да се маже?Аз родих преди месец и половина и още ми е отпуснат корема,макар че се прибира много бързо.Искам да го мажа със нещо загряващо,ма уместно ли е?
От Аура слим бях доволна преди,но сега този на Ревюел е хвален и ще го пробвам.
Накрая се търкалях до родилното с 30 кг отгоре,20 ги свалих до тук,което е супер,но почвам и мазане за по-бърз ефект.

# 106
Нямам представа за след раждане. Аз си намазах и корема. Но според мен има резултат и в масажа. Защото корема не съм го натискала и търкала с масажора и там следователно по-слабо ми пареше, а бедрата и седалище търках по-грубо и се е засилило кръвообращението. Това според мен.
Преди години ползвах на биотен антицелулитния гел, който правеше кожата червена, което идваше не от загряването, а от това, че имаше в него оцветители, беше си тъмно розов цвят гела. Оцветявал е и някоя дреха, ако без да искам съм нацапала.. За това бих препоръчала този на ревуел, защото загрява без да боядисва, нито кожа, нито тъканите на дрехите..

# 107
Имате ли препоръка за хубав лосион за тяло за суха кожа освен тези на Mixa? Пробвах с лилавата помпичка "atopiance" и въобще не ми се отрази добре, даже имам чувството, че имаше обратен ефект. Досега ползвах на Nature Box с авокадо, но искам да разнообразя.

# 108
Имате ли препоръка за хубав лосион за тяло за суха кожа освен тези на Mixa?
https://www.palmers.bg/producti/Cocoa-Butter-Formula-Palmers-Coc … -Lotion-5-134.htm

# 109
  • Асеновград
Имате ли препоръка за хубав лосион за тяло за суха кожа освен тези на Mixa? Пробвах с лилавата помпичка "atopiance" и въобще не ми се отрази добре, даже имам чувството, че имаше обратен ефект. Досега ползвах на Nature Box с авокадо, но искам да разнообразя.

На yves rocher - страхотни аромати имат, добър състав, ниска цена, аз съм с много суха кожа на тялото и съм много доволна, особенно този с мангото мирише божествено😍.

# 110
Дали сте ги ползвали тези продукти
Скрит текст:
Ускорява ли тена това олио?Минали години съм ползвала ускорителя  За тен на Евелин и определено мога да кажа,че работи и по-бързо кожата придобива тен.
А това го виждам, май за първи път Joy
Скрит текст:
Бронзант ли трябва да  е ?

# 111
  • БГ

Аз бих препоръчала тази емулсия на Талодерма
Скрит текст:

# 112
Еудермол не са лоши, стига човек да не е особено претенциозен към състава. Иначе овлажняват добре, попиват по-добре от повечето неща за много суха кожа и нямат парфюм, което за някого може да е предимство. Имам и познати мъже, които си купуват Еудермол 5 или 8 да си мажат ръцете, за да не миришели "на жена" както от друг крем Grinning
На Lidl марката Cien има много бюджетен крем за тяло в кутия, който също ми го хвалиха доста че бил сполучлив и то ми го хвали роднина с много, ама много суха кожа.

# 113
Здравейте,
знаете ли дали Балеа имат шампоан, който е насочен основно към хидратация?
Ползвала съм техните ДПШ и този за след слънце (ухае чудно) и супер много ми харесаха,  а сега ми трябва хидратиращ, та се чудя имат ли такъв Nerd
Аз използвам сега Glowing moments. Доволна съм, хидратира добре. Не е лимитиран, но не го зареждат във всички ДМ.

# 114
Аз съм най-доволна от Mixa, но този на Lidl също е добър и бюджетен.

Определено нямам добро мнение за Yves Rocher.

# 115
Аз също много харесвам продуктите на Mixa и този въпросния лосион за тяло е единственото ми разочарование. Може би някоя от съставките ми дразни кожата.

Благодаря на всички за препоръките. Flowers Tulip

В Лили има намален крем за тяло на руската козметика FITO НАРОДНИ РЕЦЕПТИ.
Цената е повече от приемлива. Някой има ли впечатления от този продукт?
Също да попитам, намаленията в Лили до края на месеца ли важат?

# 116
  • Варна
Здравейте момичета. До скоро ползвах на living proof нощна терапия за коса, но явно вече не внасят в България. Само в Нотино я има на космическа цена. Може ли да ми препоръчате някоя нощна терапия/ маска за коса без отмиване на сутринта от която сте доволни - за увредена, изтощена коса, без живина и блясък

# 117
Еудермол не са лоши, стига човек да не е особено претенциозен към състава. Иначе овлажняват добре, попиват по-добре от повечето неща за много суха кожа и нямат парфюм, което за някого може да е предимство. Имам и познати мъже, които си купуват Еудермол 5 или 8 да си мажат ръцете, за да не миришели "на жена" както от друг крем Grinning
На Lidl марката Cien има много бюджетен крем за тяло в кутия, който също ми го хвалиха доста че бил сполучлив и то ми го хвали роднина с много, ама много суха кожа.

На Лидл е два вида Classic и Soft. Аз имам първия. Попива бързо и за цената си върши работата, но аз лятото нямам особена нужда и се мажа по-скоро по навик. Като минус е мириса му, който се задържа на кожата. Мой любимец е кремът на Кройтерхоф с какаово масло и шеа.

# 118
Не съм използвала този с лилава капачка, а този с червена и синя, като най-често си купувам този със синята.
Когато беше пуснат в търговската мрежа си купих и синята опаковка, усещането от него обаче е леко странно. Но също ми хареса.

Аз също много харесвам продуктите на Mixa и този въпросния лосион за тяло е единственото ми разочарование. Може би някоя от съставките ми дразни кожата.

Благодаря на всички за препоръките. Flowers Tulip

В Лили има намален крем за тяло на руската козметика FITO НАРОДНИ РЕЦЕПТИ.
Цената е повече от приемлива. Някой има ли впечатления от този продукт?
Също да попитам, намаленията в Лили до края на месеца ли важат?

# 119
Здравейте, момичета!
Мнение за този крем?

Общи условия

Активация на акаунт