Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 407
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
  • Deutschland
Разрових в сайта на ДМ и открих само тези. Преди две години е имало Glossy blond, но са спрени

# 196
Разрових в сайта на ДМ и открих само тези. Преди две години е имало Glossy blond, но са спрени

Това glossy   blond.  отиде за веро у нас Косата ми стана на клечки,ужасно беше.Отказа ме от шампоаните на Балеа ,евър .

# 197
Здравейте,може ли някой да ми каже дали в Лили и ДМ продават ядкови млека и биохрани, които са глутен фри.Извинявам се за тъпия въпрос,но нямам представа къде в Пловдив мога да купя такива продукти.Благодаря

# 198
Ядкови млека продават, обаче няма богат асортимент, но за био храните, не мога да кажа дали са без глутен. В София най-голям избор от такъв тип храни и млека сякаш има във Фантастико и Била (освен специализираните магазини).

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 12:48 от Анонимен

# 199
Здравейте,може ли някой да ми каже дали в Лили и ДМ продават ядкови млека и биохрани, които са глутен фри.Извинявам се за тъпия въпрос,но нямам представа къде в Пловдив мога да купя такива продукти.Благодаря
Аз пазарувам онлайн от Зоя.
В ДМ има био щанд, но трябва добре да се чете дали са без глутен.

# 200
Шампоанът на Доори от серията "Златен еликсир", на мен ми е от любимите им продукти, като се предлага и в 400мл. опаковка. Има го в аптеки Ремедиум, moiatakozmetika, Lilly.
Ако обаче до сега си била на сулфатни шампоани, ще си трябва един адаптационен период, в който косата ти да свикне с безсулфатния.

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали безсулфатен шампоан за мазни корени? Благодаря предварително.

# 201
Моята е дълга до кръста и шапкомаската ми идва идеално, не съм имала проблеми.
Аз не вадя съдържанието на маската от тази шапка а слагам директно върху главата, като косата съм вързала на кокче.

Lale_Lili методът, който ти казах за пре-уош или иначе казано преди къпане е за суха коса. Слагаш олиата и маската на Garnier на суха коса и стоиш с тях. Реално косата не е мокра, а по-скоро леко мазна, като можеш да я вържеш на кок или да си сложиш от тези шапчици за баня (или торбичка).

Аз съм използвама само еднократните маски на Glossy brown, според вас тези продукти действително ли оцветяват косата? Моята не е боядисвана, не е и побеляла, но ми стана интересно, дали подсилва цвета.

За маската на Doori само да спомена, че на мен едва ми стигна количеството, а не съм с дълга коса.

# 202
Искам да се извиня за третия пореден въпрос, но естеството е различно.

Няколко страници по-назад се коментираше ето този крем на Mixa, харесам много продуктите им и искам да си го взема, заради положителните отзиви, но не мога да го намеря нито в Ремедиум, нито в Lilly, нито в Notino. Някой знае ли къде мога да го намеря?

Друго, което би ми било от полза е мнението ви за Bb-кремът на Missha. Дали си струва да си го взема? Не се гримирам, но искам да използвам продукт, който да е лек и да прикрие несъвършенствата. За сега съм се спряла на този бб крем, но приемам и други предложения. Кожата ми е нормална, не е мазна, дори по-скоро клони към суха, не използвам грим, а само кремове за хидратация и слънцезащита.

# 203
В кой обект на Лили предлагат Мишша ?

# 204
Бб кремът на Мишша е коментиран стотици пъти в предните страници и теми.
Дали си струва да го вземеш е изключително индивидуална преценка и мнение.
Аз съм много доволна, от месец ми се налага да се излагам на слънце по цял ден и съм доволна и от защитния му фактор. За да напасна цвета трябва да смесвам два цвята.

П.С за безсулфатния шампоан, също предлагам на Доори.

# 205
ВВ кремът на миша по моя преценка не е подходящ за суха кожа, също така е доста покривен. Според мен е доста прехвален, а цветовете са ми непонятни. Напасването е трудно. Взех два цвята, за да смесвам и пак е трудно. Няма да го купя повече, 70 лв дадох, егати

# 206
Аз поръчах от Дъглас, така и не дойде. Откъде го купувате ?

# 207
От емаг и от нотино ги купих моите.

# 208
  • Стара Загора
ВВ кремът на миша по моя преценка не е подходящ за суха кожа, също така е доста покривен. Според мен е доста прехвален, а цветовете са ми непонятни. Напасването е трудно. Взех два цвята, за да смесвам и пак е трудно. Няма да го купя повече, 70 лв дадох, егати

Не съм съгласна с нито едно казано от теб. Аз съм със суха кожа и ми пасва отлично. През цялата година! Колежка с комбинирана също е влюбена в него и откакто го пробва от мен, ползва само него. Не е супер покривен, да стои като маска и позволява да се контролира.
Цената му според мен е напълно оправдана за качеството - висока слънцезащита, грижа и покритие. Малката опаковка дори беше 14,50 намалена пролетта. Голямата в kocos.bg е 42 лв.
Относно цветовете също не съм много съгласна, макар че няма за всеки. Аз и колежката ползваме 21 номер, който изглежда сив, но нанесен на кожата се адаптира и пасва идеално на светли тонове.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 19:10 от iv4enceto_91

# 209
Все пак давам мнението си на база на лични усещания нали, а не какво на теб пасва. 🙄 И съм написала "по моя преценка"

Общи условия

Активация на акаунт