Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 399
  • 786
  •   1
Отговори
# 210
Миналия месец беше на промо в лили на 10 и нещо, взех за проба 23 номер, пак сивее, иначе ми пасва на комбинираната кожа.

# 211
Миналия месец беше на промо в лили на 10 и нещо, взех за проба 23 номер, пак сивее, иначе ми пасва на комбинираната кожа.
В кое Лили ги намери ?

# 212
В кое Лили ги намери ?
По интернет направихме поръчка, в нашия град и без това няма лили.

# 213
Миша крема се държи чудесно на моята суха кожа. Отдолу обаче свикнах да слагам крем за хидратация или някакво масло, защото на фините линии се събира (може ефекта да е и от блестящата пудра, която нанасям отгоре, не съм съвсем сигурна).  На ръката ми сивееше, но нанесен на лицето се сливаше перфектно. От всичкото нагоре след 6 дневна употреба не ми предизвика пъпки, за разлика от други такива продукти и дори малко избели кожата... Минус обаче е, че трябва да смесвам два цвята за да се сдобия с цвета близък до тъмният тен, получаван през лятото. За зимният ми тен обаче имам точно съвпадение, което рядко се случва в другите марки ( там е обратното пък - летният тен винаги мога да намеря, а за зимният се  изпада в голямо търсене) 🙃.
Някой питаше за Пловдив относно ядкови млека и храни без Глутен - в Кауфланд редовно има щанд с такива храни, а при пресните млека седяха соеви, бадемови и други млека ( по спомен за точното местоположение, но знам със сигурност, че имат такива Hands V )

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 14:58 от Vicky_P

# 214
Сивее веднага при нанасяне 23, но след пет минути като се погледна вече е ок. Труден ми е за разнасяне на суха кожа, а ако се прекали с количеството седи като маска. Аз като съм доволна де, естествено седи и е с висок фактор. Преди смесвах 50 фактор на dermedic, с номер 2 на dermacol, но вече не намирам слънцезащитния и това май е най-добрата бюджетна алтернатива. И аз от Лили поръчах, много бързо дойде

# 215
  • Стара Загора
Азалия, така го написа - рече и отсече. Затова и реагирах по този начин. Simple Smile

Аз имам и Signature варианта 21 номер, който носих преди дни и не слагам крем. Отлични са ми и двете ББ кремчета самостоятелни. И са единствените в колекцията ми покривни, които мога да нанеса самостоятелно на гола кожа. Но то си е и до усещане, състоянието на кожата към момента и сезона.

# 216
ББ на Миша е перфектен за суха кожа, нанасям го след крем, с гъбка.
Златният на Дори и мнооооогооо добър шампоан. Не бях ползвала безсулфатни , но с този си паснахме от раз 😊

# 217
  • Стара Загора
От безсулфатните шампоани аз харесах на Nature Box с авокадо. Не съм боядисвана, но направих балеаж преди 3 месеца и краищата се поизтощиха леко. Не очаквах този да ми пасне, защото обикновено не се пенят добре и с това масло, си мислех че няма да измива и косата ще се омазнява по-бързо. Уви, мия я 2 пъти на седмица. Крайчетата загладени, подчертава естествния обем, придава невероятен блясък, укротява и заглажда. Heart Eyes

# 218
Относно ББ кремът на Missha виждала съм го във Варна в Lilli във Варна мол. Този магазин на Lilly е най-добре зареден във Варна.

Косата ми трудно се спогажда с други продукти, след като от година и половина използвам само продуктите на Doori. Първоначално си взех сиреята "Златен еликсир", косата ми изглеждаше много странна след няколко измивания, но после се адаптира към безсулфатния шампоан и ми е любим.

# 219
  • Седмото небе
Момичета имам един въпрос... Някоя от вас знае ли този ексфолиант на Ив Роше дали все още се предлага? Както и червената им охлаждаща маска...

Имам добри спомени от тях, а наличните ми подобни продукти са за подновяване. Потърсих ги в сайта на Бонжур, обаче не намирам нищо подобно даже. В чужди сайтове открих само такива

# 220

Няколко страници по-назад се коментираше ето този крем на Mixa, харесам много продуктите им и искам да си го взема, заради положителните отзиви, но не мога да го намеря нито в Ремедиум, нито в Lilly, нито в Notino. Някой знае ли къде мога да го намеря?
Доколкото разбрах е спрян, но дали само за България или като цяло производството му, не знам.

# 221
  • Стара Загора
Момичета имам един въпрос... Някоя от вас знае ли този ексфолиант на Ив Роше дали все още се предлага? Както и червената им охлаждаща маска...
Имам добри спомени от тях, а наличните ми подобни продукти са за подновяване. Потърсих ги в сайта на Бонжур, обаче не намирам нищо подобно даже. В чужди сайтове открих само такива

Доколкото знам за спрени отдавна.
Препоръчвам ти да пробваш маската Hydra vegetal, ако и нея я има разбира се. Също от тези малките по 30 мл сходна е синята. Скраба не съм пробвала, но предполагам ще е подобен. Иначе много харесвам от хидратиращата серия ексфолииращия гел, но той не е като кайсиевия. По-лек е. Имам отзиви тук

https://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2020/04/yves-rocher.html?m=1

# 222
  • София-Младост
Искам да се извиня за третия пореден въпрос, но естеството е различно.

Няколко страници по-назад се коментираше ето този крем на Mixa, харесам много продуктите им и искам да си го взема, заради положителните отзиви, но не мога да го намеря нито в Ремедиум, нито в Lilly, нито в Notino. Някой знае ли къде мога да го намеря?
Този точно не, май два други се коментираха, в Ремедиум май има най-голамо разнообразие, поне онлайн.
Аз си взех един за нормална към смесена кожа...обаче само при мен ли има лек кир ефект.
Миша...въпрос на лична преценка, имам н.27. Нито е нещо уау, но и не  е лош.

# 223
преди няколко дни влизах в магазин на ив роше
на мнението на ивчето съм - прегледайте продуктите, които се предлагат в момента, най-вероятно са сходни на старите, само със сменени опаковки и имена

не само козметиката, но и парфюмите:

https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Neonatura-Cocoon-2168.html 2004 г.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Nouveau-Genre-56461.html 2019 г.

https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Fraicheur-Vegeta … e-Vert-12688.html 2003 г.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/The-Vert-29402.html 2015 г.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Green-Tea-The-Vert--56058.html 2019 г.

предполагам, че и в други линии има съвпадения, но тези нося и познавам

# 224
Здравейте,може ли някой да ми каже дали в Лили и ДМ продават ядкови млека и биохрани, които са глутен фри.Извинявам се за тъпия въпрос,но нямам представа къде в Пловдив мога да купя такива продукти.Благодаря

Аз не че съм кой знае какъв капацитет, но в ядките няма как да има глутен...
Т.е. всички ядкови млека са безглутенови.
Глутенът е протеинът на зърнените култури. Така че стига да не е овесено/ръжено или комбинирано с овес/ръж, всякакви ядкови и оризови комбинации които се предлагат, нямат глутен.

Общи условия

Активация на акаунт