Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 410
  • 786
  •   1
Отговори
# 420
На мен така ми щипе и пари едно гел кремче с алое на Балеа във флаконче. А от други продукти с алое нямам дискомфорт.
Може би зависи от вида и концентрацията на алоето и с какви други съставки е съчетано в самия продукт.

# 421
Използвам дом.направени ледени кубчета с Алое - и всеки път ми щипе адски. Ефекта минава след 3-4 мин. и после кожата ми се чувства прекрасно, но в началото хич не е приятно. Продължавам да го правя, защото не остава зачервявания и лицето после без доп.грижи изглежда "сочно" и свежо.  Казвам го за да подкрепя Джаста....

# 422
Значи е от алоето в състава. Спирам да се чудя тогава какво става. Не знаех, че то причинява това.. Но не виждам някакъв "уау" ефект от моя продукт, че да продължавам да си го причинявам и да търпя тази неприятна реакция с кожата ми. Вероятно ще потърся друг продукт. Мерси, че ми разяснихте за алоето.

# 423
Водата с алое на Балеа във флакон от дезодорант е страшно приятна, освежаваща и хидратираща. Супер е и на мен не ми причинява дискомфорт. Тя е с по добър състав от двете им води. Другата е с кокос, но само като аромат.

Вики, Hands Plus1.

# 424
Водата с алое на Балеа във флакон от дезодорант е страшно приятна, освежаваща и хидратираща. Супер е и на мен не ми причинява дискомфорт. Тя е с по добър състав от двете им води. Другата е с кокос, но само като аромат.

Вики, Hands Plus1.
Това бяха най-грешно дадените ми 2 лева, още ме е яд за тях 🤣

# 425
Ооо, на мен пък тя е на път да се превърне в любим продукт. Сутрин я ползвам за хидратиране на лицето преди нанасяне на останалите продукти и е много добра в това си качество, защото не измокря лицето, а фино го овлажнява, поради това, че струята е като деликатна мъгла.

# 426
  • София-Младост

mountain_crystal даже 2.99 Simple Smile))

Много ми е миризлива на мен.

# 427
  • Пловдив
От гел крема с алое на Балеа и аз имах същите проблеми, като описаните от Джаста  - кожата ми пареше и щипеше. Спрях да го ползвам. Спомням си, че няколко момичета споделиха същите оплаквания в темата. А иначе съм приемала (отдавна) алое вътрешно, като лекарство и съм нямала проблеми.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 13:14 от marzeliva

# 428
  • София
Значи, изкупили сте слънцезащитния крем за лице сън данс от ДМ, останал е само флуида!!Сега отивам да проверявам трети филиал на ДМ.
Сега, крема и флуида тонирани ли са? Кой от двата е за предпочитане ?
Благодаря.

# 429
  • София

Аааа, това е онзи код от бележките. Никога не съм се възползвала от тези "оферти".

# 430
Момичета, скраба с киви на Балеа да не би да е бил лимитиран? Запасите ми свършиха и от 10тина дни проверявам в нашия ДМ, но не намирам.

# 431
  • Пеликания
Не пише, че е Limited edition, така че не вярвам. Може просто да няма доставки. И аз не съм го виждала наскоро. Ще се появи като капсулите с вит. C

# 432
Преди няколко дни купих от скраба, но бяха сложили кутията зад останалите маски.

# 433
Използвам дом.направени ледени кубчета с Алое - и всеки път ми щипе адски.
Може ли да споделиш как си правиш тези кубчета?

# 434
  • Седмото небе
Уж не бил лимитиран, но нямало да зареждат засега повече. Аз с много молби успях да се сдобия преди 2 седмици с 10!!! пакетчета. Че предишните 5 свършиха и бях много тъжна. Докато ги изхабя тях, един стик-скраб на Гарние,

който ми е наполовина и останалия около 1/3 Биотен с кайсия и мед,

се надявам да изскочи нещо ново интересно. Ако пък не се появи, ще подновя по-скоро даже Биотен, че да не вземат да го спрат или реформулират.
И като ги споменах тях, че се сетих да ви питам дали сте пробвали и имате ли впечатления от тези техни маски:

Както писах скрабове имам, почистващи/глинени маски също, но ми се иска да имам и други по-нежни и кремообразни, за различни нужди. Приемам също и идеи за дрогерийна хидратираща маска, която да се отмива, в тубичка(не саше или на дозички), по възможност и с приличен състав.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 12:42 от * SUPERGIRL *

Общи условия

Активация на акаунт