Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 334
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Чак пък страхотни?
Кои са палитрите на Революшън по-висок клас?
В Лили имаше една с кремообразни сенки.Лъскави.Така ми хареса на пръв поглед...Омазана беше,ама реших да точна пръстче и да суочна на ръка.Ами честно казано,ако взема вазелин и натроша лъскава сянка и ги смеся,това ще се получи.Иначе хайлайтърите са лъскави и красиви.Мога и като сенки да ги ползвам.
И да,сравнително бързо изчезва ефектът от лъскавите сенки,в един момент става сиво/розово/лилаво и т.н. голямо петно.Позвам само 2 цвята поради тази причина.Обичам да преливам и да слагам цветен акцент във външния ъгъл и ефектът е в дефекта накрая.

# 526
Аз искам да се присъединя към мнението че е по добре да имаш една от скъпите Революшън отколкото 2 от по-евтините. Не веднъж съм казвала че имам Revolution Pro New Nudes и съм много доволна. Преди да си я купя бях изпробвала всички евтини и метални палитри в Лили и нито една не ми хареса на суоч. Търкаш цвета, а на суоч няма нищо. Иначе на снимка изглеждат като нещо уникално, но реално евтините са си с по-лошо качество. По-добре виж по-скъпите или Ревлон, Римел и Катрис. Сенките на Есенс с градовете бяха много сполучливи, но вече ги няма. Те май си бяха лимитка, както често правят.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 10:16 от Lale_Lili

# 527
Защо ли ги произвеждат изобщо тези некачествени сенки ? За да си похарчим парите и да не повторим ... Разочароващо е. В началото много ми хареса Революшън палитрата, но после като видях с какво качество са, направо ме хвана яд.

# 528
Страхотни сте! Heart Много благодаря на всички за толкова компетентната и подробна информация и мнения! Аз съм от негримиращите се, но станах на години и реших, че ми е време да се науча, така че ще взема нещо по-хубаво, че като си знам темповете... Joy Тъкмо ще имам стимул да не се отказвам още в началото, а да продължа и да се науча. Лека и красива вечер на всички! Flowers Hibiscus

# 529
Не зная колко скъпи са скъпите палитри на Революшън, аз дадох 20 лв за моята и ми идва да я хвърля някъде. Час след като се гримирам, всичко се слива в едно мърляво петно.

# 530
Първите ми две палитри от Революшън купих преди 7 години, като ги пуснаха в УК, копията на Naked. Бях доволна, не бяха уникални, но със стабилно качество за цената си и добри за дрогериен клас, още ги ползвам от време на време. Миналата година видях случайно една от Reloaded палитрите намалена и я купих,е, жестоко съжалявам за дадените 4 евро, защото директно я изхвърлих след проба на суоч и клепач, качеството беше много лошо в сравнение с първите ми купени от тях - супер прашливи, всичките цветове бяха почти едни и същи и мърляви както каза Lemy.
От градските палитри на Есенс горещо препоръчвам новата Hallo Berlin като се появи в България - супер цветове и качество, за цената си е находка.

# 531
Извинете ме, ама да уточним нещо - за едни и същи палитри ли говорим? Революшън и Makeup Revolution едно и също ли са?

# 532
Аз писах за Makeup Revolution, палитрите ми от преди 7 години са Iconic 1 и 3, явно са променили после качеството, изхвърлената беше  Reloded Newtrals.

# 533
Извинете ме, ама да уточним нещо - за едни и същи палитри ли говорим? Революшън и Makeup Revolution едно и също ли са?
Да, една и съща фирма са. Просто имат различни линии и съответно имена.
Revolution Pro, Revolution, I ❤️ revolution, XX revolution, мога много да изброявам.
Като качество Pro са по-скоро средно ниво. Но пък имат попадения.
Сега на промоция в Лили с подарък е контуриращата им палитра и така й се чудя дали да я взема. От събота я мисля.
Аз още от преди това я бях харесала, но исках по тънка цена. Сега с подаръка се ядва, но пак се чудя.
Скрит текст:

# 534
  • Седмото небе
Аз ще си позволя да препоръчам една друга дрогерийна палитра Буржуа Нюд. Струва си да се погледне. За мен са хубави ежедневни цветове, имат и тъмни нюанси за насищане и по дарк визии:

Хубави, наситени цветове дори и “на голо” (с база са още по-красиви, издържливи и сияйни), сатенено меки на допир, лесно се преливат. Опаковката им е много стабилна и удобна. Само че са в супер малко количество. Но пък се намира и онлайн на почти половин цена от 30те лв, за които се продава в Лили/ДМ.

# 535
  • Бургас
Имам черната палитра на Буржоа.Много е хубава,много красив грим става,блясъците обаче са по-нетрайни при всички марки.

Как ще спрат градовете на Есенс,ще видя има ли в Додис,намират се даже от вампирската серия понякога продукти.
Обаче ми е чудно,в Додис има неща,които отдавна ги няма в асортимента по магазините.И това,което ми е странно е дали изобщо са в срок на годност,щом са спрени от производство?Талк с цвят трудно се разваля,но червила?

# 536
На вълна палитри..
Силно препоръчвам тези на Sephora - цените са дрогериини, а качеството много високо.
Имат и единични сенки, и палитри с повече цветове.
Много мазни, пигментирани, лесно се разнасят и преливат, но цветовете се запазват - не става едно петно накрая.

# 537
За сенките на Revolution писах скоро.
Reloaded серията не става, много са зле. Нямат никаква пигментация. На суоч или пръст всъщност имат, но на око - едно голямо нищо. С 300 мъки, ако успееш да изкараш някакъв цвят, след малко се сливат в едно безформено леке на клепача. На всичкото отгоре са мноооооого прашливи, ронят се под очите при нанасяне, каквато и четка да използваш. Истинско приключение е да успееш да се гримираш с тях. Не бих повторила, не бих ги и препоръчала.

Миналия месец бяха намалени други палитри на Revolution - именно тези в металните кутии. Forever Flawless мисля се водят.
Взех си Unconditional Love.
Скрит текст:
Страхотни цветове.
Много пигментирани и наситени. Не се прашат изобщо. Меки (дори и матовите) и лесни за нанасяне и блендване. Не стават на петно и издържат цял ден.
От тази серия определено бих си взела и палитрите в други цветове. Заслужават си.

# 538
Аз не съм от специалистите,но тази палитра ми харесва.Лесно се нанасят. https://www.facebook.com/dodisinternational/photos/a.19284197085 … 485008184/?type=3

# 539
Катрис и Есенс също имат попадения, но не всички техни палитри са добри. Тук-там из лимитираните и последните им серии се намират сенки с по-добро качество.

Много съм хвалила тук и пак ще похваля палитрите на Римел. Това са едни от най-добрите дрогерийни сенки, които съм ползвала.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт