Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 318
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, Азалия!
А какво мислите за серумите на Lumene и Marion?
Някой пробвал ли ги е?
Аз съм пробвала на Марион с хиалорон и колаген и съм доволна. Бих казала, че са много по добри от тези на Тhe Ordinary, а са на половин цена.

# 556
Марион са много хубави. А цената спрямо количество и качество е повече от чудесна.

# 557
  • Пловдив
Хубави са серумите на Марион. Особено колагеновия. В темата е много хвален хиалуроновия, но аз макар, че го имам, така и още не стигам до него,  с тези огромни запаси от козметика. 😃

# 558
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

# 559
  • Пловдив
Замислих се за серумите за лице и като че ли не е лошо да включа такъв в грижата за кожата. На 32 съм със суха към нормална кожа. Какво бихте препоръчали?

И моята кожа е такава и при серумите търся основно хидратация. Напоследък съм много доволна от хиалуроновия концентрат от серията Anew на Ейвън. Имаше промоция на серумите на Ейвън, два на цената на един и си поръчах този плюс златен серум. И двата са много хубави. Серумът Аква на Балеа също много добре хидратира при мен. Има и един серум с маслина на Агива - чуден за суха кожа, но май са го спрели, защото не го намирам нa стелажите  на Агива в дм, и в Елитис го няма. Не знам може ли да се намери някъде. А ми вършеше прекрасна работа.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 09:00 от marzeliva

# 560
Аз слагам серум с ХК на Делия също, такива с пептиди (на Ревюел), Аргилерин ( на the ordinary), като ги нансям след пръскане с розова вода.

# 561
Аз искам да се присъединя към мнението че е по добре да имаш една от скъпите Революшън отколкото 2 от по-евтините. Не веднъж съм казвала че имам Revolution Pro New Nudes и съм много доволна. Преди да си я купя бях изпробвала всички евтини и метални палитри в Лили и нито една не ми хареса на суоч. Търкаш цвета, а на суоч няма нищо. Иначе на снимка изглеждат като нещо уникално, но реално евтините са си с по-лошо качество. По-добре виж по-скъпите или Ревлон, Римел и Катрис. Сенките на Есенс с градовете бяха много сполучливи, но вече ги няма. Те май си бяха лимитка, както често правят.

На есенс сидни палитрата я има в дъглас.

# 562
  • Чукарландия
Момичета, какви са цените на серумите за лице на Марион в ДМ? 🤗

# 563
  • Пловдив
Момичета, какви са цените на серумите за лице на Марион в ДМ? 🤗

Мисля, че 7 лв. В Елитис са на малко по-ниски. Иначе в дм на промоция са били и 5 и нещо.
Това са цените за серията с хиарурон, с колаген, антиейджинг и after sun. Но в дм има само с хиалурон и с колаген. Има и една серия в тъмни шишенца, те са само в Елитис и са към 9 лв. Серията холо глоу е към 12 лв., има я в дм.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 12:33 от marzeliva

# 564
  • Чукарландия
Много благодаря, marzeliva! 🌹

# 565
Като говорим за серуми за лице, този серум си купих ей така, без да съм използвала продукти на марката. Пишеше, че има предимно натурални продукти в състава си и реших да си го взема. Оказа се много добро попадение. Хидратира кожата ми и придава усещане за свежест.

https://www.vivre.bg/p-1157823/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0 … e=3&ch_id=845

Друг серум, от който съм много доволна е този на Avon от серията Anew с витамин C.

Аз съм от любителките на четките за коса Tangle Teezer, затова давам инфо, че в момента в Lilly са намалени.

# 566
Като говорим за серуми за лице, този серум си купих ей така, без да съм използвала продукти на марката. Пишеше, че има предимно натурални продукти в състава си и реших да си го взема. Оказа се много добро попадение. Хидратира кожата ми и придава усещане за свежест.

https://www.vivre.bg/p-1157823/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0 … e=3&ch_id=845

Друг серум, от който съм много доволна е този на Avon от серията Anew с витамин C.

Аз съм от любителките на четките за коса Tangle Teezer, затова давам инфо, че в момента в Lilly са намалени.

Търсих тази голямата Tangle Teezer и само черна я намерих в Парадайс, а много ми се иска розова или лилава, в кварталното Лили не бяха и чували за нея. А втората четка мисля, че не е Tangle Teezer, а някаква имитация Tangle, казвам го за да не се подведе някой.

# 567
Precious girl да, втората четка не е на марката tangle teezer, но мисля, че е една по-бюджетна версия, ако някой иска да я пробва. Вкъщи имаме няколко четки на Tangle с моята майка и тя си взе същата от снимката в бебешко розово, но е от notino.
Забелязала съм един недостатък на магазините Лили и той е, че в само в определени магазини се предлага пълния асортимент от продукти. Например във Варна такъв магазин е магазинът им във Варна мол. За сметка на това в магазина им, който е близо до входа на морската градина, нямат доста неща, които съм търсила. (предимно продуктите, които има в сайтът moiatakozmetika).

# 568
И аз се присъединявам към въпроса. От известно време мисля да го взема
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

# 569
Аз също много харесвам този серум на Ейвън, но се слага много малко. Поне аз така правя, иначе ми идва много тежък.

Общи условия

Активация на акаунт