Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 280
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

И аз така смятам, зависи повече от кожата, отколкото от възрастта. Най-добре е да се пробва и да се види ефектът какъв е.

# 661
Пробвай и с лимон разрязан на две и направо търкаш.Бях си боядисала ръцете от белене и рязане на сини сливи с едно търкане се оправиха.
Благодаря момичета, с нищо не се маха, ще чакам явно, видях, че и на крака ми е станало петно.. Може би ще си напълня ваната и ще се покисна, после пак ексфолиране и така. Имам един горчив опит с бронзант и се бях зарекла да не купувам повече, но този ме изкуши.

# 662
Момичета, имам един въпрос.
Имам твърда кожа на петите, която искам да махна. Обикновено правя ваничка на краката с ето тези соли от Alverde:

След това с пила за пети премахвам мъртвата кожа доколкото е възможно и намазвам с крем за крака на Balea.
Гледам, че доста марки на пазара вече са пуснали маски за крака, които са под формата на чорапчета. Стоиш 30тина минути до час с тях, след което премахваш и според описанието краката започват да се лющят в идните няколко дни.
Някои от вас дали е използвал? И по-конкретно дали да изчакам есента, когато краката ми няма да бъдат излагани на слънце?

# 663
Използвам чорапи за стъпала непрекъснато през зимата. През зимата, защото стъпалата се белят неистово, на големи парцали и гледката никак не е приятна. Особено първия път може да решиш, че си болна от нещо страшно Simple Smile. Ползвай смело чорапи като дойде подходящия сезон.

# 664
  • Варна
Знам, че не трябва да се излагат краката на слънце, заради киселините, които има във въпросните чорапи. Аз ги ползвам края на април до началото на май. (докато още не съм почнала да обувам сандали и чехли)

# 665
Киселините едно на ръка, но краката наистина се белят на парцали и гледката е много неестетична. Есента и зимата се прави това.

Някой мяркал ли е лимитираната серия на Дав с алое и ... май е роза? Трябва ми нов лосион за тяло, а тяхната формула ми е най-любимата.

# 666
  • София
Относно автобронзантите, преди 2 седмици си купих съвсем непланирано този Дав от ДМ, и то само защото всички останали бяха по около 18 лв, а само той беше намален на 8-9. И даже си помислих, Ами ако стана на петна? Пише средно към тъмно.
Иначе съм много бяла и не почернявам. Мазах се няколко вечери по краката и ръцете - много леко и приятно потъмняване. Изобщо не съм се старала с ексфолиация и внимателно мазане. Намазах се все едно това е най-обикновен лосион за след баня.

# 667
  • In The Middle Of Nowhere
https://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2020/07/balea-530x530.jpg

Аз днес си взех душ пилинга от юбилейната серия на ДМ и като се зачетох в етикета странно впечатление ми направи това, че пишеше че трябва да се избягва зоната около очите. Аз съм ползвала подобни продукти и друг път, пак на ДМ и съм останала с впечатлението, че са само за тяло, а не за лице. Вие как мислите?

# 668
  • Бургас
Явно ги няма в БГ,тези юбилейните на Балеа.Поне тук в Бургас не ги намирам Sad

# 669
Има има, ама не ги зареждат по едно и също време навсякъде, което е доста странно за верига. Аз с месеци слушах за капсулите с витамин Ц, но чак преди месец тръгнаха да ги зареждат при нас. Помня, че миналата година един летен дезодорант го пробвах чак зимата, да им се чудиш на политиката...
А вие срещате ли от шийт маските с кактус? Беше ми любима и в пакетче още, но не я намирам.

# 670
Относно автобронзантите, преди 2 седмици си купих съвсем непланирано този Дав от ДМ, и то само защото всички останали бяха по около 18 лв, а само той беше намален на 8-9. И даже си помислих, Ами ако стана на петна? Пише средно към тъмно.
Иначе съм много бяла и не почернявам. Мазах се няколко вечери по краката и ръцете - много леко и приятно потъмняване. Изобщо не съм се старала с ексфолиация и внимателно мазане. Намазах се все едно това е най-обикновен лосион за след баня.
Аз станах на петна от този, но проблема е в мен сигурно 😁 иначе много приятно мирише 🙂

# 671
И при мен с този доста си личи, ако не е разнесено добре, а ексфолирам усърдно.

# 672
Има има, ама не ги зареждат по едно и също време навсякъде, което е доста странно за верига. Аз с месеци слушах за капсулите с витамин Ц, но чак преди месец тръгнаха да ги зареждат при нас. Помня, че миналата година един летен дезодорант го пробвах чак зимата, да им се чудиш на политиката...
А вие срещате ли от шийт маските с кактус? Беше ми любима и в пакетче още, но не я намирам.
Може би защото беше лимитирана серия. И аз я харесвам, още я имам в запасите с маски.

# 673
Момичета ,искам да си купя маска за коса и се чудя за маските на Nature of agiva.
Впечатления?
С маслина ,роза и лавандула.
Моята коса е изтощена и суха от боядисването.
Отзиви?

# 674
По темата с шампоаните на Доори, кой ползвате за тънка коса без обем, склонна към омазняване? Безсулфатни шампоани пък малко недолюбвам, трудно преценявам колко да слагам и май ми пресушават.

Общи условия

Активация на акаунт