Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 293
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Киселините едно на ръка, но краката наистина се белят на парцали и гледката е много неестетична. Есента и зимата се прави това.

Не са всички чорапи такива. Някои са просто хидратиращи, тип маска.

# 676
По темата с шампоаните на Доори, кой ползвате за тънка коса без обем, склонна към омазняване? Безсулфатни шампоани пък малко недолюбвам, трудно преценявам колко да слагам и май ми пресушават.
Почти моята коса описа, само където имам обем, защото е гъста.
Използва(х) Златния елексир и бях повече от доволна! Пак ще се върна към него, защото ефектът е поразителен!
Не регулира омазняване, но никъде не е написано, че го прави. 😉 Супер е за ежедневна употреба. Усещам го балансиран - хем дава мекота като хидратиращ шампоан, хем плътност като протеинов.

# 677
Момичета ,искам да си купя маска за коса и се чудя за маските на Nature of agiva.
Впечатления?
С маслина ,роза и лавандула.
Моята коса е изтощена и суха от боядисването.
Отзиви?
Ползвала съм си, тази с маслина и роза.И от двете съм доволна, но слагам и финиши под формата на олио(на Линеа био капсулите).
Сухотата идва и от шампоана.

# 678
Момичета ,искам да си купя маска за коса и се чудя за маските на Nature of agiva.
Впечатления?
Отзиви?
Ползвала съм си, тази с маслина и роза.И от двете съм доволна, но слагам и финиши под формата на олио(на Линеа био капсулите).
Сухотата идва и от шампоана.
Купих си тази с маслината.
Много хвалени са всичките им маски за коса на тази марка.
А аз ползвам накрая крема за коса на Гарниер с рициново и бадемово масло.
Или нанасям балсама за коса без измиване на Пантенол.
А парфюма за коса прави косата мекичка и мирише разкошно.

# 679
Вие сте виновни. Ползвам Лакме шампоан, Виши, маски на Макадамия, Лакме финиши. Отиентирам се към по-натуралната козметика и ще пробвам Doori, в момента някои шампоани и маски са намалени в Лили.  :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 680
  • Ланкър, планините Овнерог
Без пари и с препълнени шкафове се оказва човек, заради тази тема.
И аз се подведох, та си взех тоя бронзиращия серум на Белеа, защото съм ужасно бяла, но сега умувам с какво да се намажа, за да не си оцветя дланите. С нитрилни ръкавици дали ще ми се получи според вас?

# 681
  • Пловдив

Мавина, този балсам Пантенол розов ли е и доволна ли си? Аз си взех зеления с  отмиване, но още си чака реда в чекмеджето, което наричам склад. Smiley

# 682

Мавина, този балсам Пантенол розов ли е и доволна ли си? Аз си взех зеления с  отмиване, но още си чака реда в чекмеджето, което наричам склад. Smiley
Доволна съм.
Има лек приятен аромат ,не омазнява косата.
Прави я мекичка и стои хидратирана ,прави косата по- плътна.
Разнася се изключително бързо и лесно ,за разлика от крема на Гарниер ,който е с плътна текстура и се разнася по-трудно.
Косата си съхне нормално ,не по- бавно както очаквах.
А го взех за 2 лв.
Определено ще повторя покупката след изразходването му.
А дали и шампоанът е толкова хубав?

Аз пък търся балсама с отмиване. 😁

# 683
Впечатления?
Отзиви?

Пробвала съм тази с роза и ухае невероятно, все още съм в търсене на парфюм с този аромат. Иначе самата маска ми действа добре на косата(също е суха и боядисана), особено ако я приложа по следния начин: слагам я на суха коса, стоя с нея половин-един час, отмивам я с вода и след това минавам обичайното измиване с шампоан. Доста добър резултат се получава, забелязала съм и че ако си правя прическа, се задържа по-дълго след това.

# 684
Впечатления?
Отзиви?

Пробвала съм тази с роза и ухае невероятно, все още съм в търсене на парфюм с този аромат. Иначе самата маска ми действа добре на косата(също е суха и боядисана), особено ако я приложа по следния начин: слагам я на суха коса, стоя с нея половин-един час, отмивам я с вода и след това минавам обичайното измиване с шампоан. Доста добър резултат се получава, забелязала съм и че ако си правя прическа, се задържа по-дълго след това.
Освен по дължините на косата ,слагаш ли и в корените?
И за коя маска с роза имаш предвид?
Само с розата или по-тъмната с роза и бадемово масло?

# 685
Освен по дължините на косата ,слагаш ли и в корените?
И за коя маска с роза имаш предвид?
Само с розата или по-тъмната с роза и бадемово масло?

Случвало ми се е да слагам и в корените и не изглежда мазна след това, но като цяло избягвам да слагам маски в корените на косата си. Единствената маска, която слагам и в корените, е от яйце, 80-градусов спирт и рициново масло(1 яйце+1с.л. спирт+2с.л. рициново масло) за растеж и против косопад.

Имам предвид ето тази: https://www.beauty.store.bg/d-prdimages/lrg/257208.jpg . Ползвала съм и другата с роза и бадемово масло, но предпочитам тази.

Аз да попитам някоя от вас пробвала ли е шампоаните на 911 против пърхут, конкретно тези:
http://despic.bg/bg/911-Sulsen-shampoan-protiv-pyrhot.p2145 - Сулсен,
http://despic.bg/bg/Sebopiroks-shampoan-protiv-pyrhot-za-vsichki … tipove-kosa.p2082 - Себопирокс,
http://despic.bg/bg/Katranen-shampoan-protiv-pyrhot.p2080 - Катранен,
и ако да, доволни ли сте? Благодаря предварително!

# 686

Случвало ми се е да слагам и в корените и не изглежда мазна след това, но като цяло избягвам да слагам маски в корените на косата си. Единствената маска, която слагам и в корените, е от яйце, 80-градусов спирт и рициново масло(1 яйце+1с.л. спирт+2с.л. рициново масло) за растеж и против косопад.
Тази маска при косопад за каква коса е? Знам че маслото е за суха, а алкохола май изсушава. Така смесени се неутрализират май 🤔

# 687
  • Пловдив
Мавина, благодаря. Балсама без отмиване аз го взех от Елитис.

# 688
Моля! 🍀
Дано съм била полезна! 🌹

Нямам търпение да изпробвам маската за коса.
А следващия път ще си взема маската с роза.
А като гледам 500 гр голяма кутия ,отиде една година ,докато я изразходя. 😁😊

# 689
  • Пловдив
Моля! 🍀
Дано съм била полезна! 🌹

Нямам търпение да изпробвам маската за коса.
А следващия път ще си взема маската с роза.
А като гледам 500 гр голяма кутия ,отиде една година ,докато я изразходя. 😁😊

Маската за коса с маслина на Агива аз я имам, харесва ми. Аз я ползвам по начина, който описа ultraviolet - първо като приуош, след това на измита коса. Хубава е маската, доволна съм. Само да се внимава с количеството, ако сложа повече, после малко ми се утежнява косата.

Общи условия

Активация на акаунт