Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 198
  • 786
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, има ли peel-off маска от която сте доволни? Не държа да прави чудеса с  черни точки, просто ми допада как почиства порите и търся дрогериен вариант Simple Smile

# 721
Момичета, има ли peel-off маска от която сте доволни? Не държа да прави чудеса с  черни точки, просто ми допада как почиства порите и търся дрогериен вариант Simple Smile
Розовата на Агива,много съм доволна за черни точки и пори точно!

# 722
Розовата на Агива,много съм доволна за черни точки и пори точно!
Тя не е ли пилинг маска? Аз търся отлепяща се Thinking

# 723
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че на български отлепящите се също ги пишат като пилинг маски, аз затова се ориентирам най-вече по описанието на англ. - peel-off и не разчитам много на бг. превода.
пп: конкретно на Агива виждам в нета, че има една в черна опаковка с розова роза и тя е точно отлепяща според описанието.

# 724
  • София
Пилинг и отлепяща се са различни типове маски.

# 725
Ще следя темата за peel-off маските с интерес, защото много ги обичам. За съжаление след няколко експеримента от които останах разочарована сега си седя само с тези на Балеа и съм прекратила издирванията на нови находки.

И сега нещо не по темата.
Срам ме е да призная, но напоследък оставам с впечатление че имам прекалено окосмяване в носа. Както на мъжете. Sad
Някоя от вас може ли да даде съвет как да премахна тези косми?
Разгледах в сайта на Лили и имат основно депилиращи ленти или кремове и ми се струва че нито едното от двете не е подходящо за тази работа 🤷‍♀️

# 726
Tual,отлепва се.

Но пише пилинг,да.

# 727
Bobchita благодаря за снимката! Тази не бях я виждала, ще я потърся.
А черната на Балеа как е ?

# 728
Bobchita благодаря за снимката! Тази не бях я виждала, ще я потърся.
А черната на Балеа как е ?
Ако въпросът е към мен тази черна която съм ползвала на Балеа е за пъпки и не ми харесва. Консистенцията е странна и има прекалено много алкохол в нея.
Другата черна която скоро пробвах не й помня името, но беше също една никаква. Намазах се и сама се отлепи. Което за мен не е окей. Мисля че смисълът е аз да я отлепя за да има ефект.

# 729
  • София
В Лили ги има, също съм виждала и във Фантастико (в големите им обекти, които имат заредена много козметика). Ползвам си ги сравнително често и възнамерявам да си ги поддържам в наличност.

Първи такъв продукт ми бяха същия вид лепенки на Балеа. Но не ми се сториха изобщо толкова ефективни, а и са по-малко бройки за по-висока цена. На същата марка много харесвам и тази шийт маска:

Другите видове, които има на нашия пазар ги пробвах всички, но лилавата ми остава фаворит.
.

В 2-3 Лили, които минавам ги нямат, затова питах. Ще имам предвид и за Фантастико. Wink

И аз харесвам маските на марката. Доста са напоени.

# 730
Лале, аз ползвам тример за нос. Не е страшно, става бързо и безотказно Simple Smile

# 731
Балгодаря ти, Lollaa ще се отглеждам да си купя такъв на разумна цена в бъдеще.
Понеже реших че този проблем за който споделих не търпи повече отлагане, преди малко отидох до близкото Лили и купих това:
Скрит текст:

Отвътре изглежда като купичка с крем карамел, но с кола маска. Аз отчупих малко парченце, сложих го върху фолио, нагрях го със запалка и с клечка за уши свърших това което исках. 😁
Сигурно има и по-добри варианти, но толкова креативност от мен за днес

Лале, аз ползвам тример за нос. Не е страшно, става бързо и безотказно Simple Smile

# 732
Последно купих тример за нос и уши от Лидл за 6-7 лв преди 2 седмици.
Имам тази пилинг маска, аз също съм им фен, харесва ми
https://www.beauty.store.bg/p216747/regal-detox-peel-off-mask-ot … en-ot-bambuk.html

# 733
Днес взех прословутата Миша бб крем,номер 23 и захарния скраб на Агива.
Миналата седмица бях в Бюти зоун и потърсих Мишата,продавачката я оплю като запушваща пори,лош състав,омазняване и т.н. и направо ме джасна на фдт на Герлен.
Ще я пробвам довечера как е,дано съм улучила цвета.Взех и деми мат 100,защото малко по-рано счупих моето на тротоара,докато се червисвах Flushed.
Дали от това,че го мъкна навън в топлото се е размекнало и затова да се счупи?

# 734
  • Бургас
Това е от днес:

...и трите DM в Бургас обиколих в опит да събера цялата юбилейна серия на Balea,но никъде не открих шампоана и течния сапун/за който пък много ме е яд-с аромат на карамелизирани пуканки Simple Smile/.Изглежда,че няма и да ги зареждат повече.Явно са само до изчерпване на количествата. Sad

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 19:21 от Scratte

Общи условия

Активация на акаунт