Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 195
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте. Препоръчайте ми моля хубава очна линия тип писец. 🙂 Много съм доволна от водоустойчивата очна линия на Essence с мека четка, но искам да разнообразя и да пробвам с писец.

# 736
На Катрис - черна опаковка, сини надписи. Чудесна е!

# 737
Скрит текст:
В Лили ги има, също съм виждала и във Фантастико (в големите им обекти, които имат заредена много козметика). Ползвам си ги сравнително често и възнамерявам да си ги поддържам в наличност.

Първи такъв продукт ми бяха същия вид лепенки на Балеа. Но не ми се сториха изобщо толкова ефективни, а и са по-малко бройки за по-висока цена. На същата марка много харесвам и тази шийт маска:

Другите видове, които има на нашия пазар ги пробвах всички, но лилавата ми остава фаворит.
.

В 2-3 Лили, които минавам ги нямат, затова питах. Ще имам предвид и за Фантастико. Wink

И аз харесвам маските на марката. Доста са напоени.
bebsun, днес видях, че и в Елитис ги предлагат. Взех си да имам занапред, че трудно се намират.

# 738
Здравейте, момичета!
Въпроса ми е към тези от вас, които имат бб крема на Миша от 50мл. Когато отворя опаковката, вътре няма тръбичка - при вас има ли? Стори ми се странно, защото така трябва да се държи винаги надолу, за да се използва съдържанието. Имала съм подобен тип продукт - основа за грим, визуално изглеждаше по същия начин пак 50мл, само че вътре имаше тръбичка и нямаше значение как се държи продукта, винаги се натискане и излизаше от съдържанието.

# 739
  • Пловдив
Това е от днес:

...и трите DM в Бургас обиколих в опит да събера цялата юбилейна серия на Balea,но никъде не открих шампоана и течния сапун/за който пък много ме е яд-с аромат на карамелизирани пуканки Simple Smile/.Изглежда,че няма и да ги зареждат повече.Явно са само до изчерпване на количествата. Sad

Scratte, зарибих се за тези карамелизирани пуканки Sunglasses и днес ходих на лов за тях. Hug Много обичам такива вкусни аромати в козметични продукти. От няколкото дм-а, където проверих, имаше само в един магазин само един брой. Взех и душгела - аромат на ванилия и лимон - разкош!

Искам да те питам от твоята снимка какви са двата продукта в туби на горния ред - първият и последният, едното сигурно е лосион за тяло, а другото? И какви са ароматите им, както и аромата на ролона /доколкото виждам, той е малина и магнолия/?

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 22:44 от marzeliva

# 740
  • Пеликания
Така като чета по последната туба изглежда, че е душ пилинг.

ПП. Някой да пусне това тема, че да не ни заключат.

# 741
И какви са ароматите им, както и аромата на ролона /доколкото виждам, той е малина и магнолия/?
Диня е.

# 742
  • Бургас
Скрит текст:
Цитат
Това е от днес:

...и трите DM в Бургас обиколих в опит да събера цялата юбилейна серия на Balea,но никъде не открих шампоана и течния сапун/за който пък много ме е яд-с аромат на карамелизирани пуканки Simple Smile/.Изглежда,че няма и да ги зареждат повече.Явно са само до изчерпване на количествата. Sad

Scratte, зарибих се за тези карамелизирани пуканки Sunglasses и днес ходих на лов за тях. Hug Много обичам такива вкусни аромати в козметични продукти. От няколкото дм-а, където проверих, имаше само в един магазин само един брой. Взех и душгела - аромат на ванилия и лимон - разкош!

Искам да те питам от твоята снимка какви са двата продукта в туби на горния ред - първият и последният, едното сигурно е лосион за тяло, а другото? И какви са ароматите им, както и аромата на ролона /доколкото виждам, той е малина и магнолия/?
Здравей marzeliva! Simple Smile Първо да кажа,че и аз обожавам такива аромати и трудно им устоявам Wink /a пък в лунапарка сигурно пъпа ми е хвърлен хаха Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye /
Сега по същество:
Всички неща много ми харесват,с изключение може би на дезодоранта-лимонов аромат,но прекалено остър нещо ми идва.Първата тубичка вляво е лосион за тяло-ванилия и печени бадеми-разкошен!!Отдясно тубата е пилинг -диня.В интерес на истината доста сполучлив аромат.Диня е и ролката-също много приятна.Гела за бръснене е на бонбони маршмелоу ,а пилинга долу в пакетчето-захарен памук/това ми е любим аромат ,но не са го докарали много много/Ами мисля,че това е./да не става досадно/Дано съм била полезна! Simple Smile
p.s. и да знаеш,че ти завиждам за карамелизираните пуканки Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 23:05 от bubanka

# 743
  • Пловдив
Много, много благодаря, Scratte! Flowers Tulip
Покрай карамелизираните пуканки, ми станаха интересни и останалите продукти от серията и се оказа, че с тези аромати е просто задължително да ги взема повечето. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 23:37 от marzeliva

# 744
  • Бургас
Взимай смело,няма да съжаляваш!...а и опаковките са чуднички Simple Smile
 P.s.ето това е цалата серия Лунапарк:

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 23:42 от Scratte

# 745
  • София
Аз взех и сухия шампоан. Simple Smile

Душ гела и лосиона - не. Не харесвам ванилия.

# 746
Здравейте момичета,

наскоро направих алергия от един крем и сега се чудя какъв крем за лице да си купя. Вие какво ползвате? Околоочният трябва да е много деликатен, защото точно там направих алергия. Кожата ми е смесена. Нещо от асортимента на  dm  или по-скоро Rossmann?

Nature Sun With Face благодаря предварително!

# 747
Ами не ти препоръчвам кремове от ДМ за окороочна зона, щом там си направила алергия. По-скоро нещо от асортимента на аптека ти трябва, от така наречената "медицинска" козметика. Предлагам ти да погледнеш козметиката на A-derma или SVR.

# 748
  • София
Трябва да разбереш към коя съставка си направила реакция.

# 749
Аз използвам околоочния крем на Farmona, а от няколко месеца на Lumene. Не съм имала алергии, но нямам и особено чувствителна кожа.
Най-добре пробвай от козметиката в аптеките. Avene имат често намалени продукти и съм доволна от тях, CRV също.

Здравейте момичета,

наскоро направих алергия от един крем и сега се чудя какъв крем за лице да си купя. Вие какво ползвате? Околоочният трябва да е много деликатен, защото точно там направих алергия. Кожата ми е смесена. Нещо от асортимента на  dm  или по-скоро Rossmann?

Nature Sun With Face благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт