Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 272
  • 786
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря,

Тук няма Avene Sad.  Ползвала съм друго от тях и ми харесва. Ще проверя дали другите, споменати от вас ги има тук.
Flowers Bouquet

Аз използвам околоочния крем на Farmona, а от няколко месеца на Lumene. Не съм имала алергии, но нямам и особено чувствителна кожа.
Най-добре пробвай от козметиката в аптеките. Avene имат често намалени продукти и съм доволна от тях, CRV също.

Здравейте момичета,

наскоро направих алергия от един крем и сега се чудя какъв крем за лице да си купя. Вие какво ползвате? Околоочният трябва да е много деликатен, защото точно там направих алергия. Кожата ми е смесена. Нещо от асортимента на  dm  или по-скоро Rossmann?

Nature Sun With Face благодаря предварително!

# 751
Можеш да видиш онлайн, има по-голям избор на Avene. Има ги в notino, sanita, remedium.

Преди време (доста) бях видяла в DM лаковете за нокти на Essie. Някой попадал ли е на тях скоро?

# 752
Можеш да видиш онлайн, има по-голям избор на Avene. Има ги в notino, sanita, remedium.

Преди време (доста) бях видяла в DM лаковете за нокти на Essie. Някой попадал ли е на тях скоро?

Благодаря, не се бях сетила...

# 753

Аз съм в Германия и тук има лакове на Essie в dm. Мисля,че асортимента на dm е еднакъв навсякъде.

# 754
В нашия ДМ (София, Свобода) няма Sad
И аз ги харвсвам, но отдавна мисля че им махнаха щанда. Заедно с другите по "така" марки за нокти.

# 755
  • Великобритания
последните ми Essie
не са толкова трайни , колкото обещават

# 756
Essie ги махнаха почти от всякъде. Последно в големия Ремедиум съм ги виждала, който е в близост до Гарибалди. Вероятно ги има и онлайн. Ако някой ги намери да свирка Simple Smile

# 757
онлайн ги има в сайта на Ремедиум, zachoveka и store.bg.
Аз съм купувала от Ремедиум в Студентски град. Мисля,че съм ги виждала и в този в Младост до естакадата.

# 758
Днешните покупки ☺ синият душгел ми е любим още от миналата година

# 759
Аз имам въпрос за тези пилинги в пакетчетата. Понеже до сега съм ползвала само на Рефан и ми се иска малко да разнообразя, може ли да ми кажете мнение за тях. Едно пакетче само за един път ли стига?
Ако имате също други любими приемам препоръки Simple Smile

# 760
Пилинг пакетчето на мен ми стига за 2-3 пъти много съм доволна от тях.Повечето са със захар или сол много добре ексфолират и са с много приятни аромати!

# 761
Въпроса ми не е за тук за тази тема, но ако е възможно ,препоръчайте електрическа пила за пети. Благодаря отзовалите се с препоръка.!

# 762
Днес бях в ДМ във Варна, който се намира срещу Община Варна.

Това, което видях е, че имаха 2 останали лака на Essie, които бяха на цена 13 лв., но цвета не ми хареса.

За потребителката, която каза, че има проблем с омазняването на косата й - Свидях ето тази вода за коса, която пише, че спомага за омазняването на скалпа.

# 763
Здравейте момичета,
наскоро направих алергия от един крем и сега се чудя какъв крем за лице да си купя. Вие какво ползвате? Околоочният трябва да е много деликатен, защото точно там направих алергия. Кожата ми е смесена. Нещо от асортимента на  dm  или по-скоро Rossmann?
Както са ти писали вече, по добре не от дм. Като получателка също на алергия от козметика, бих те посъветвала да изчакаш малко с козметиката, дай време на кожата да си почине от химията.
Иначе, ей това е добро, като е добре да тестваш предварително кремовете зад ухото за 48 часа, и следиш за реакция:
https://aptekamedea.bg/aven-tolerans-ekstrem-krem-50ml-v1.html

# 764
Днес купих този скраб и е много приятен ! Почиства добре и мирише мноого хубаво.Имаше още няколко вида.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 22:40 от Вилислава Николова 621077

Общи условия

Активация на акаунт