Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 181
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, пуснах днес формуляра и документите за кандидатстване в НГПИ.
Имате ли представа в какъв срок се получава отговорът с входящия номер и потвърждение или пък мейл за проблем (ако има такъв)?

И аз пуснах днес документите и още нямам отговор. Предполагам, че още не са ги обработили.

# 496
Здравейте, мили момичета не съм изчела всичко, но забелязвам, че повечето коментари са за училищата по изкуства в София.

Аз съм от Стара Загора и дъщеря ми тази година ще кандидатства в Национална художествена гимназия "Цанко Лавренов" - Пловдив

Моля, ако има други родители на деца, които ще кандидатстват там или вече учат да споделят мнение.

Най вече ме интересува общежитието, какви са условията или други вариянти като квартира.

Знам, че повечето деца, които кандидатстват там са от са от Пловдив или по-близките градове и села, но ще съм благодарна, ако някой от по-далеч се включи.

# 497
Здравейте, имам въпрос относно времетраенето на изпитите. Ако правилно съм разбрала изпита за проверка на способностите е 5 астрономически часа, а изпитите в НГПИ „Св. Лука” и НУИИ "Илия Петров" са 6 учебни часа, което прави 4 астрономически часа, правилни ли са ми разсъжденията? Дъщеря ми твърди, че учителката по рисуване казала, че изпита е 5 астрономически часа, но в сайта на двете училища чета 6 учебни часа.

# 498
  • София
Здравейте, днес пратих изискваните документи по мейла в НУИИ. Това достатъчно ли е? Трябва ли да правя още нещо и дали да очаквам реакция? Извинявам се за лаишките въпроси, но го играя "майка по заместване" на племенницата и се боя да не пропусна нещо.

# 499
  • софия
Fair Lady, изчакай потвърждение от тях, предполагам ще получиш входящ номер. Ако и утре нямаш отговор, аз бих ги потърсил на тел.
filipova75, преди години беше със сигурност 5 астрономически часа, но последните години нещо смятат различно - дали смятат по 40 мин или по 45 един учебен час май не се знае със сигурност. Освен това дали смятат 5 мин.  междучасия (както беше едно време и откъдето идваше продължителност 5 астр. часа) също не е ясно.
Без междучасия, при 40. мин час ще бъде 4 часа, при 45 мин. час ше бъде 4, 5 часа (четири и половина, а не 4 и петдесет)
Може би vihrogoncheto може да каже?

# 500
  • София
Благодаря,  Амели! Flowers Hibiscus

# 501
Fair Lady, днес имат матури на десети клас и може да се забавят с отговора.
filipova75, на дъщеря ми са й казали, че изпита е 4 астрономически часа. Ако някой има друга информация, моля да сподели Simple Smile

# 502

Здравейте! Говорих с канцеларията на 51. За фазер дамата не знаеше нищо, децата да си носели само материали за рисуване, лист получават там. Чиновете са обикновени, без наклон. Могат да си носят нещо за хапване-шоколад, ядки, солети.

# 503
  • София
Здравейте !
Някой получил ли е входящ номер от приложното ?

# 504
Здравейте !
Някой получил ли е входящ номер от приложното ?

Още нямам нищо от тях - вчера пуснах формуляра. Ако до утре не получа, ще им позвъня да попитам кога се очаква.
Някой, ако получи от тях, да даде сигнал, моля Simple Smile

# 505
  • София
Днес и в петък има матури в училището, явно са заети с тях.

# 506
  • София
От НУИИ, дето повече му се притеснявах с пращане по мейл, върнаха отговор.
От НГПИ ми се обади една дама за технически проблем с медицинското. Питах я за номер.  Отговори, че имат много документи за проверка и след това  ще изпратят номер.

# 507

Здравейте! Говорих с канцеларията на 51. За фазер дамата не знаеше нищо, децата да си носели само материали за рисуване, лист получават там. Чиновете са обикновени, без наклон. Могат да си носят нещо за хапване-шоколад, ядки, солети.

Благодаря Flowers Hibiscus

# 508
Извините за много глупавия въпрос. Искам да попитам къде отбелязваме желанията на детето за специалностите в гимназията по изящни изкуства? Във формуляра за кандидатсване няма къде да се попълнят доколкото виждам. В свободен текст в имейла ли да ги напишем?

# 509
Извините за много глупавия въпрос. Искам да попитам къде отбелязваме желанията на детето за специалностите в гимназията по изящни изкуства? Във формуляра за кандидатсване няма къде да се попълнят доколкото виждам. В свободен текст в имейла ли да ги напишем?

Там първата година не са в отделни специалности, след 8-ми клас ги разделят.

Общи условия

Активация на акаунт