Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 125
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Моето музиканти е рисувало.
Имате ли представа след като излязат точките може ли да се види рисунката?
Също да отбележа, че получихме входящи номера, за НУИИ - над 120, за НПГИ - над 190. Подадено документи в петък, късен следобед.

Благодаря за информацията, точно се чудех колко деца са се записали досега Simple Smile Ще видим какъв ще е финалният брой...
Не знам кога могат да се видят рисунките.

# 601
  • Русе/ София
При нас изборът е бил композицията с геометричните фигури в студени тонове. (В 144 СУ) . Бях чела някъде че има възможност да се видят изпитните работи след излизане на резултатите. Самото оценяване ми е интересно тази година централизирано ли е или всяко училище оценява рисунките на децата разпределени и положили изпита в това училище....

# 602
При нас изборът е бил композицията с геометричните фигури в студени тонове. (В 144 СУ) . Бях чела някъде че има възможност да се видят изпитните работи след излизане на резултатите. Самото оценяване ми е интересно тази година централизирано ли е или всяко училище оценява рисунките на децата разпределени и положили изпита в това училище....

Според преподавател, с който говорих и който е участвал в проверка на изпитни работи, комисията не е от учители  от съответното училище, а е независима такава, сформирана от живописци и скулптори.

# 603
# 604
  • Русе/ София
Привет, За разпределение на децата по дати за явяване на изпит, сайта на училищата ли трябва да следим или ще ни уведомят по мейл/телефон? Каква е практиката? Конкретно за НУИИ са дадени 2 дати - 02 и 03.07, а в нашето училище организират тържествено връчване на дипломите на 02.07.... (нищо че поне 20 тина деца от випуска ще са в същата ситуация..здраве да е, диплома и от канцеларията може да си вземем)  Разбира се, трябва да приключи приема на документи и едва след 28.06 ще имаме яснотата по въпроса, за която класната настоява... Wink

# 605
Елида, и аз се интересувам от същия въпрос.
Мисля зависи от входящия номер. По предните са на първия ден, другите на следващия, но ще следим на сайтовете.

# 606
Привет, За разпределение на децата по дати за явяване на изпит, сайта на училищата ли трябва да следим или ще ни уведомят по мейл/телефон? Каква е практиката? Конкретно за НУИИ са дадени 2 дати - 02 и 03.07, а в нашето училище организират тържествено връчване на дипломите на 02.07.... (нищо че поне 20 тина деца от випуска ще са в същата ситуация..здраве да е, диплома и от канцеларията може да си вземем)  Разбира се, трябва да приключи приема на документи и едва след 28.06 ще имаме яснотата по въпроса, за която класната настоява... Wink

Здравейте, миналата година бяха разделени по 50 деца съоветно преди обяд и следобяд в двата дни, тоест от 1 до 50 номер бяха сутринта на първия ден, от 51 до 100 бяха същия следобед. Не съм съвсем сигурна, но май смениха единия предмет втория ден, при нас беше бутилка, кутия и яйце, после чух, че втория ден е имало лимон вместо яйце.

# 607
  • Русе/ София
Леле.... остава изпит на дата 2.07 да съвпадне в НГПИ и в НУИИ....

# 608
  • София
Леле.... остава изпит на дата 2.07 да съвпадне в НГПИ и в НУИИ....
Няма шанс. Винаги ги съобразяват датите, за да не се припокриват.

# 609
  • София
Документите са ни ок. Имаме вече и от двете училища вх. номер Simple Smile
В едното е над 200 в друго над 140 .
И аз мисля и се надявам да съобразят  датите и да не се застъпят .

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 18:32 от kimbolina

# 610
  • Ланкър, планините Овнерог
Не мисля, че някога са се застъпвали. Те с МОН се съобразяват, та какво остава помежду си.

# 611
  • софия
Миналата година имаха застъпване и веднага след като се разбра, едното училище си премести датата. Нещо не се бяха синхронизирали, но бързо реагираха.

# 612
  • Ланкър, планините Овнерог
То миналата година беше по-шантава от тази.

# 613
  • софия
Да, да, така е. Исках да кажа, че дори да се получи някакво застъпване, училищата реагират и оправят проблема.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 08:56 от Амели

# 614
  • Върху лъчите на Слънцето.

Здравейте, миналата година бяха разделени по 50 деца съоветно преди обяд и следобяд в двата дни, тоест от 1 до 50 номер бяха сутринта на първия ден, от 51 до 100 бяха същия следобед. Не съм съвсем сигурна, но май смениха единия предмет втория ден, при нас беше бутилка, кутия и яйце, после чух, че втория ден е имало лимон вместо яйце.
По-скоро в една зала е имало лимон, а в другата яйце.

Общи условия

Активация на акаунт