Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 131
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Получен вх. номер в НГПИ - 306, а в НПГПФ - 672 AnguishedConfused

# 616
  • софия
Леле! Такава конкуренция тия училища не са виждали поне от 7-8 години!!!
Няма да им е лесно на децата.

# 617
  • София
Не мисля, че номерата в НПГПФ отразяват реалния брой на кандидатстващите деца. От ранната сутрин на първия ден на прием номерата започват с 3... (триста и...). За НПГИ и НУИИ е възможно номерът за показва броя на кандидатите.

# 618
  • софия
Ако има някаква идея, тяхна си административна, обозначаването да започва с 3, да, явно номерата не са показателни.
Но, на мен, уви, ми се струва, че са си реални. Просто за поредна година се покачват желаещите за това училище, поради все по -желаната компютърна анимация.
С електронното подаване на документи всичко става много бързо и ми направи впечатление (и при другите училища), че още на първия ден бяха с много подадени документи. Обясних си го с електронното подаване.
Но е напълно възможно да греша, аз си разсъждавам просто. Дано си права!

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 13:36 от Амели

# 619
Получен вх. номер в НГПИ - 306, а в НПГПФ - 672 AnguishedConfused

Олеле Simple Smile Голяма конкуренция! Аз в НПГПФ подадох на първия възможен ден сутринта и получих номер над 400, мисля, че са започнали от 400 ... или 300 и нещо

За Приложното мисля, че номерата са адекватни на броя на кандидатите. Вече са над 300, а остават още два дни за приемане на документи.

Някой има ли предства в Изящното докъде са стигнали?

# 620
  • софия
миналата година, по спомен, бройката за приложната НЕ прескочи 300, беше нещо около 280. Изящнитя бяха по-малко - нещо около 220 (никак не съм сигурна) и фотографията бяха много повече от приложното,  но не ми се търси назад в темите. Ако някой има желание и време нека потърси.

# 621
  • София
Дано да е нещо тяхно административно, че вярно се шокирах с тоя входящ номер.
Миналата година последния номер в Фотографското е бил 385-ти, за НГПИ имам запазени таблици с класирания, но не мога да се ориентирам по входящите им номера.

Девойката отказа да кандидатства в Изящоното.

# 622
Аз миналата седмица се бях разровила и съм си записала за 2020 -  Приложно - 272, Изящно - 182;
2019 в Изящтното са били 188.
Но там приемат два пъти по-малко кандидати...

# 623
И според мен вх. номера на НПГИ и НУИИ отразяват реалния брой кандидатстващи деца. За Фотографското е друга системата. Може да са продължили с номерацията от миналата година - щом миналата година последният е бил 385, тази някъде от там започнаха. Изглежда не са успели да си рестартират системата. 😅

# 624
  • софия
Дано да е нещо тяхно административно, че вярно се шокирах с тоя входящ номер.
Миналата година последния номер в Фотографското е бил 385-ти, за НГПИ имам запазени таблици с класирания, но не мога да се ориентирам по входящите им номера.

Девойката отказа да кандидатства в Изящоното.
определено то е най-слабо желаното сред децата.
 Furia,може ли да споделиш защо? Какви са и размислите?

И според мен вх. номера на НПГИ и НУИИ отразяват реалния брой кандидатстващи деца. За Фотографското е друга системата. Може да са продължили с номерацията от миналата година - щом миналата година последният е бил 385, тази някъде от там започнаха. Изглежда не са успели да си рестартират системата. 😅

Simple Smile ясно, значи, от борйката, вадим миналогодишните и получаваме тази. Явно ше трява да изчакаме да обяват изпитите и ще разберем чак тогава тая мистерия.

# 625
  • София
И според мен вх. номера на НПГИ и НУИИ отразяват реалния брой кандидатстващи деца.
А аз се съмнявам в това. Подадохме за НУИИ на третия ден, а получихме вх.№ едноцифрено число.
Още не мога да си го обясня. За НГПИ може и да е вярно.

# 626
  • софия
И според мен вх. номера на НПГИ и НУИИ отразяват реалния брой кандидатстващи деца.
А аз се съмнявам в това. Подадохме за НУИИ на третия ден, а получихме вх.№ едноцифрено число.
Още не мога да си го обясня. За НГПИ може и да е вярно.
вие верно сте загадка. Когатo сподели, единственото , което ми хрумна, е че може би да са прескочили без да искат някой си номер, или пък някой да се е отказал и за да не стои празно го дават на първия от следващите по редичката.

Или пък, може да знаят, че тук ги коментираме и изпреварваме с данните и съответно да опитват да предотвратят тази практика.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 10:42 от Амели

# 627
  • София
Амели, не и допаднаха специалностите Confused , нито една. Естествено като гледахме другите 2 училища с предложените специалности имаше интерес от нейна страна.
Скрит текст:
Разговора протичаше горе долу така: "Хмм, какво мога да правя със скулптурата, хммм, не въобще не ми е приятно да правя скулптури", "Оформление на книги, хмм, не, не, какво оформление на книги изискват от мен, всички книги които чета нямат илюстрации". Разказах какво представлява, потърсихме в Интернет, реши, че нито детски книги ще подготвя, нито омразните учебници". Графиката отрече, много е грозно, а живописа е скучен.
За Приложното, там разгледахме таз годишните защити на дипломите и се впечатли от детските играчки, каза че може би има идеи какви играчки да предложи, дърворезбата и металообработването не я привличат, модния дизайн, категорично каза, че е за една нейна съученичка, защото тя искала точно това. А до Фотографското, ми там естествено гръмко звучащите Компютърна анимация, Компютърна графика и Графичен дизайн привличат децата

# 628
  • софия
Furia, Flowers Hibiscus
размислите на девойката показват едно към едно мисленетo на тийновете спрямо тия гръмките.
Малко е тъжно, защото (лично по мое мнение) там най-малко се развива потенциала на хлапетата.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 10:45 от Амели

# 629
  • София
Да и аз така мисля, даже мисля по същия начин и за прехваленото 51во.
Аз едвам я навих за Приложното, даже си мисля, че благодарение на едно момче Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyesот нейния клас се съгласи да кандидатства там.

Общи условия

Активация на акаунт