Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 38 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Усеща се, че изпита наближава, вълненията стават реални.
От все сърце пожелавам успех на децата ви!
re-ge, вярвам, че ще се справи младежа. Тпй очевидно това си иска и според мен е взел правилното решение.

Стискам палци на всички ви!

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 13:27 от Амели

# 691
Всъщност и НСУ са публикували резултатите - http://www.nsousofia.org/-----------------1.html . Не знам дали линка ще работи, във Важни съобщение и има файл за сваляне. През телефон обаче линкът не се вижда, поне при мен. Simple Smile

Гледайте второто важно съобщение от вчера.

# 692
И в 3.СОУ има вече обявени резултати. Само за МОН е почивен ден.

# 693
  • София

Къде гледате? Не го откривам.

# 694
В документа, засягащ организацията и провеждането на НВО и изпитите за проверка на способностите, датата 25. юни 2021 е посочена като краен срок, в който директорът на училището, в което се провежда изпит за проверка на способностите, обявява резултатите от изпита. Ако някои училища са изчакали този краен срок за изготвяне на протоколите, ще отнеме малко време, докато ги качат в системата.

# 695

http://3coy.eu/wordpress/?page_id=2958
Някъде по средата на страницата е. И на мен ми трябваше време да го открия отново Simple Smile Успех!

# 696
  • София

Някъде по средата на страницата е. И на мен ми трябваше време да го открия отново Simple Smile Успех!

Това не е ли от миналата година?

# 697
  • Ланкър, планините Овнерог

От любопитство отворих линка, и аз само за 2020 видях.

# 698

Извинявам се,изобщо не съм погледнала годината.

# 699
Момичета, натъкнах се на следния парадокс: В сайта на  РУО София, относно първото класиране пише следното: "Цялата необходима информация относно оценки ще бъде отразена по служебен път преди да се пристъпи към балообразуване и класиране. Поради огромния обем информацията се прехвърля поетапно и е възможно все още да не е видима в момента на попълване на заявление за участие в първи етап на класиране." Според вас това означава ли, че когато подаваме заявление за първи етап на класиране, все още няма да има статистика за оценките?

# 700
Даже е възможно оценките от свидетелството за основно образование да не са прехвърлени в профила на ученика. Подобно съобщение обикновено се появява и в самата система с добавката, че класирането няма да започне преди цялата необходима информация да е въведена.

# 701
Даже е възможно оценките от свидетелството за основно образование да не са прехвърлени в профила на ученика. Подобно съобщение обикновено се появява и в самата система с добавката, че класирането няма да започне преди цялата необходима информация да е въведена.

Благодаря! Много полезна информация!

Без статистиката първото класиране е "на сляпо". Резултатите не могат да се предвидят  много точно... Rolling Eyes

# 702
Явно не съм разбрала въпроса. Статистиката на успеваемостта ще излезе в същия ден ( евентуално след ден-два), в който качат резултатите от НВО. За съжаление нямам спомен да съм виждала статистика от изпит за проверка на способностите по изобразително изкуство. Но пък, ако всички училища в София, в които се е провел такъв, качат резултати, няма да е трудно да се изготви. В останалите области предполагам, че всички се явяват на едно място и сметките са далеч по -прости.

# 703
Явно не съм разбрала въпроса. Статистиката на успеваемостта ще излезе в същия ден ( евентуално след ден-два), в който качат резултатите от НВО. За съжаление нямам спомен да съм виждала статистика от изпит за проверка на способностите по изобразително изкуство. Но пък, ако всички училища в София, в които се е провел такъв, качат резултати, няма да е трудно да се изготви. В останалите области предполагам, че всички се явяват на едно място и сметките са далеч по -прости.
Благодаря!

# 704
Добро утро!
Някой да е получил информация относно провеждането на изпита в НГПИ?
На сайта пише само че до 28 ще получим информация и .. нищо Sad

Общи условия

Активация на акаунт