ДарК ... The Origin

• 7 125
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
Казаха,че няма да има общо между Дарк и 1988,защото не искали да повтарят неща.

# 91
  • Berlin
Няма общо, да. Нов сериал е.

# 92

Toва е схемата, която са направили обитателите на базата Амундсен-Скот (Южния полюс) когато са гледали Дарк.
Ето и цялото клипче. Това е обиколка на база и е втората част.

# 93
Все повече им завиждам на тези хора, напоследък гледах клипове за живот на полюса...

# 94
Гледай тогава клипчетата, той показва базата и има интервюта с персонала.
Аз харесвам подобни видеа. Жалко, че няма тема където да се пускат подобни клипчета.

# 95
  • София
Изгледах го сериала. Доста време след излъчването, но по принцип не си падам по този жанр. Много съм впечатлена от майсторството на авторите, на играта на актьорите, на избора на актьорите, на атмосферата, която е в синхрон и идеята (май не видях слънце през целия сериал).
Не разбрах само последната сцена, вечерята, в коя година е поставена? Всичко приключи '86, т.е. върна се в нормалния свят и вероятно вечерята е 10 години по-късно? Регина и Катарина не са женени, но предполагам не са стари моми, а просто още не са срещнали своя принц.

Ханна събра много негативи, но не мисля, че е по-лоша от други персонажи, като Улрих, Катарина, Инес, Бернд. Ако имах неверен мъж като Улрих, със злобна любовница като Ханна, и от друга страна були като Катарина, която да ме млати за добър ден, определено последното е нещото, което е по-лошо. Но разбирам защо жените одобряват защитаването на мъжлето от натрапнички (когата Катарина притисна малката Ханна до стената и й каза да стои далеч от Улрих), а мъжете мразят отмъстителни кучки (така мъжете не могат да властват).
Инес също отвратителна с това дрогиране на Миккел. А Бернд нали се оказа, че е баща на Регина, значи е педофил. Майката на Катарина е също отвратителна. Но героят, който чупи скалата за низост, е младото сладко момче Йонас, което подтиква баща си да се самоубие, и после убива майка си. Това е квинтесенцията от сериала за мен, непосредствено след приключването му - тъмнината, която може да завладее дори и най-невинното същество, достатъчно е да има подходящия mindset и вяра.

Велик сериал, голямо Danke на авторите.

Общи условия

Активация на акаунт