Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
-
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
-
Как се определя терминът на бременността?
-
Какви са препоръките при кървене по време на бременност?
А кога си кандидатствала за новата работа - преди или след като разбра, че си бременна? Мисля че трябва да ги предупредиш... За съжаление предполагам няма да са радостни, че след 7-8 месеца пак трябва да си търсят нов човек...

Доктора ми както и момичета от форума ми казаха да не се притеснявам и че няма проблем, но на мен ми е свит корема. дано мине бързо и да няма никакви проблеми.....
На вас какво ви казаха да правите?
съвет не мога да ти дам, че тук лалета само по изложби съм гледала и в паркове
, честно казано го отдавам на умората от полета.... 
...днес сутринта бях по-добре и използвах момента да си направя спаначена супа и още не съм я куснала така се уморих, че веднага си легнах и досега спах
и нямам търпение вече. Иначе и аз като повечето от вас съм със зверско гадене. Направо не издържам вече. За мазането - през първата бременност се мазах с Нивея крем и мога да се похваля с коремче без стрий