Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 127
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
усмихната ф, на твое място аз бих се радвала от подобно развитие на нещата. дай боже така да го изкараш до края.
дааа, добре дошла на dilirium. имаш ли нещо против да ти съкратя ника на дили, например, че много дълго така. а и с тия латински никове, дето сме си ги напраскали, голямо щракане настава по шиф-та.

# 166
Ето ме!... макар че ми трябва време да се осъзная...

tihabjala - 17 май...
Да сме живи и здрави!

# 167
Добре дошли на новите Май-чета! Ама ние сме многооо!  Joy И все повече да ставаме!  Party

Ей, мами абе аз 6то не повръщам:( дали има не6то нередно. Само ям и ми се спи и леки4ко мн рядко полу4авам не6то като спазъм в яи4ниците!

И аз съм така, не се безпокой, напълно нормално е!  Peace

Момичета, аз така между другото си мисля заглавия за бъдещите ни теми....  Blush Та ето няколко идейки:

"Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!"
"Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско сърчице в мен тупти!"
"Пеят есените птичи: "МАЙ-ски бебчета ще гушкат всички!"

# 168
аз съм за 1-во и 3-то. второто нещо не ми е ритнично. може кси като се яви и ако иска да ги метне на първа страничка да си чакат реда.
тихабяла - добре дошла и ти.

# 169
аз съм за 1-во и 3-то. второто нещо не ми е ритнично. може кси като се яви и ако иска да ги метне на първа страничка да си чакат реда.
тихабяла - добре дошла и ти.
Аз съм си тук, чета ви, добавям новите майчета, но не ми се пише нещо - болна съм и нямам настроение Ill Почти съм си изгубила гласа и суха кашлица имам...та съм притеснена Tired
Иначе предложенията за заглавие на новата тема ги добавих на първа страница. Ал лично най харесах първото.

# 170
  • София
и аз гласувам за първото.

smiled_f, радвай се. То тука всъщност май почти никой не повръща ама на голяма част много ни се гади... Което си е пак доста неприятно. Аз последните 2 дена съм малко по-добре. И естествено ми дойде зверси апетит Sad

# 171
  • UK
"Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!"

Ей това ми харесва най- много, Моля който се падне за седмична темичка да използва написаните от елфче заглавия  Hug

# 172
  • Пловдив
И на мен ми харесва най-много първото.
Мегитка, те тука , мила, няма да са седмични темички, а когато изпишем 15 страници, темата се заключва и се пуска нова.  Peace
KSI, пази се повечко. И бързо оздравяване.
Целувки на всички!  Hug

# 173
  • UK
И на мен ми харесва най-много първото.
Мегитка, те тука , мила, няма да са седмични темички, а когато изпишем 15 страници, темата се заключва и се пуска нова.  Peace
KSI, пази се повечко. И бързо оздравяване.
Целувки на всички!  Hug

Така ли, извинявам се  Laughing Peace

# 174
  • Пловдив
Така ли, извинявам се  Laughing Peace
Няма нужда да се извиняваш, просто така си свикнала.   love001

# 175
Честито мили май-чета! Аз съм от декемврийските майки. Искам само да ви кажа на мен какво ми помогна докато траеше гаденето.  Смучех почти непрекъснато бонбони - открих, че най-добре ми действат карамелените.  Никога преди това не съм била фен на бонбони за смучене.  След като ми премина гаденето спрях и бонбоните.  Сега не ми се поглеждат, но и не са ми притрябвали.  Успех на всички, и дано мине по-бързо гадният период!

# 176
Ето ме и мен като ново попълнение! Hug

Малко предистория:
две години се лекуваме ( аз де) и си мечтаем за бебче... следвани от около половин година опити и ето че накрая се сдобихме с дългоочакваните  EFP

Като първата истинска чертичка беше толкова бледа, че повторих теста ама по дебела не стана и цял ден питах мъжа ми дали и той я вижда или ме лъже зрението! Правих още 2 теста през няколко дена, и за огромно наше щастие чертичката ставаше все по и по дебела

На 8-ми .09 ходих  и на доФтор и това беше най- щастливия момент в моя живот newsm68 newsm44

Сега ми се повръща денонощно ( нищо не ми помага за повече от минутка-две) - апетит никакъв, ама като седна да ям не ми се гади много та като се сетя и търча към хладилника, ако има едно лесно от леглото няма да стана...
Скоро май ще трябва да си купувам по- голям сутиен  Mr. Green

А да ви питам как са ви стомахчетата? Имам чувството, че ще се пръсне - става огромен ( без причина) и ужасно твърд.... за да не се задушавам трябва да стоя изпъната като дъска или най- добре полегнала Joy

bouquet

# 177
  • София
zwezdi4ka, много се радвам за теб! желая ти безпроблемна бременност и накрая едно сладко бебенце. Стискай зъби 1-2 месеца и ще отмине гаденето...и на мен ми е така...

# 178
  • UK
zwezdi4ka честито мила, лека и безпроблемна...  Hug
 Аз съм най-малка на седмици ама и аз съм със страхотно гадене и храната не ми помага дори се чувствам по- зле когато ям  Crazy  Blush

# 179
звездичке - честито, мила. знам какво е. и ние с моя мъж почти година се мъчихме преди да се покажат заветните 2 чертички за петра. затова и решихме да не бавим второто - като знам с петра какво чакане и мъка беше... дано никой не преживява подобни неща. а страната на лалетата нидерландия ли значи? купихме си 100 грудки на пролетни цветя от амстердам и те така и не станаха като на картинката. вероятно само там виреят добре. нищо де...
кси - почивай си, лекувай се и нали знаеш, че Т над 37.5 може и да е опасна за нашето деликатно състояние. следи се да не се покачва. по-добре антибиотик, отколкото Т продължително време. аз пак като една черна станция да се проявя. сори, за което.

Стискай зъби 1-2 месеца и ще отмине гаденето...

янче - не заблуждавай, моля  Naughty имаше една нещастна мама от отббора ноември 2005, която до края драйфаше и се влачеше едва-едва. аз самата бях до 5-я месец зле. много е възможно някои от нас да го отнесат не още месец-два, а мнооого повече. ха-ха-ха това беше за повдигане на настроението.
на мен лично ми е зле в следобедните часове. до ок. 1 всичко е долу-горе добре, но след това положението става катастрофично. а вечер направо мога да се пренеса в кенефа. отврат, ви казвам. а за капак, явно тия дни петра ще се сдобива с още зъби, та и не спим особено. да ми е жив и здрав мъжът, че много помага.

Общи условия

Активация на акаунт