Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 144
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добре дошли на новите май-чета! И най-вече на elph и Megita. Толкова ви се радвам, момичета! От няколко месеца ви четях в Искам бебе, но докато се престраша да пиша, то чудото стана. Та имам чувството, че ви познавам отдавна.
А и щом Елфчето е тук, ще сме сигурни, че темичките ни ще имат супер заглавия.  Laughing

Понадникнах в темите на другите момичета, много хубави първи странички са си направили. Ще трябва и ние да се постараем. Ако на някой с повече време му се занимава с тия красоти, да свирка. Ако не, ще опитам аз.

sisko_suni , мога да ти препоръчам д-р Дренски. Но не работи със Здравната каса. Ако искаш ми пиши на лични.

# 151
Здравейте момичета Simple Smile
честито на новите мамчета с положителни тестчета. Относно за сутрешното гадене за себе си открих следния трик, сутрин преди още да съм се размърдала в легло, надигам леко глава и хапвам един сухар, полежавам още 10-15 мин и ставам. А през деня до мен винаги има солети или ябълки, но кисели и като усетя онази празнота в корема, веднага нещо слагам в устата и убивам за малко гаденето и така докато се прибера от работа Simple Smile, но ако положението не с еоправя с това, резенче лимон мн добре ми помага. С предишната ми бременност мн повръщах, но с таиз търся начини да не се налага, защото повръщането хич не облекчава Cry
Лек ден на всички! Heart Eyes

# 152
Добро утро Май-чета!

Как е настроението днес. При мен е супер. Сигурно още ми е рано защото нямам никакви неразположения - само леки обожания в яйчниците и силно воднисто течение....  Blush постоянно съм като подмокрена... Embarassed Как е при вас? След малко ще се обадя на моя гинеколог в БГ за да му кажа добрата новина и да ме посъветва какво да правя...

Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug

MamaGeri, мерси за комплимента! Аз ще изчакам потвърждение от доктор и веднага се захващам да мисля имена и идейки! Обещавам ви че нашата темичка ще е най-хубавата!!!  Heart Eyes

sisko_suni, не се безпокой мила. Всичко ще се нареди. Само почивай! Ние сме е теб!

Yanche, и ние много се радваме да те "видим"!!!! Неописуемо много!  Peace

Меги мила!!! Надявам се това гадене да те остави на мира! Но дори и да не те остави, каузата си заслужава!!!
  Hug Hug Hug

Лек и успешен ден мили Май-чета!    bouquet

# 153
Здравейте Май-ки!

Честито на всички с положителни тестчета, желая им най-леката и прекрасна бременност.

Включвам се да ви кажа на мен какво ми помогна срещу гаденето. Чай от джинджифил, чай от мента и сухари.

Лек ден без много гадене  Wink!

# 154
добро утро Wink
Megitaи аз съм така само дето на мен ми се повръща сутрин  smile3502 ,много е неприятно ама няма начин,аз между другото пия напоследък много аирян и ми помага ,majce трябва да пробвам и с диня .
Лек ден МАМИ,много  се радвам че има хора които преживяват с мен началото на нещо толкова красиво и интересно ,а именно пътешествието което ще ни направи маики .благодаря че ви има и съм част от вас МАИ-чета . Flowers Bouquet lovekiss
черпяви по един чаи  food010

# 155
  • София
Леле, вчера цял следобед не съм влизала и толкова много нови майки  Hug
Честито на всички, много много мило ми става като нарастваме толкова бързо  Laughing

На мен пък нищо ми няма физически (само дето от време на време ме наболява коремчето), но толкова ми се пуши, че свят ми се вие. Ама успявам да не пуша някак си...

# 156
  • София
Megita, аз също съм със зверско гадене без никакво повръщане. На мен ми помага, но за кратко, постоянното ядене на плодове. Не ми се ядат никакви сухари, солети и бисквити. Ям основно плодове. Всякакви (без ябълки щото хич не обичам). Както и изброените - айрян и вода с лимон Simple Smile Даже от тая плодова диета съм поотслабнала и корема ми е станал плосък.. ама няма да е задълго Wink Нямам никакъв апетит за нормална храна и малко се притеснявам че не ям месо, сирене, зелечуци... ама знам че е временно та тов засега ме успокоява.

# 157
Здравейте  Grinning
Включвам се и аз във вашата групичка. Терминът ми е 15 май.
Лека и успешна бременност на всички!

# 158
Здравейте!
Благодаря за посрещането! smile3525
Пък като се видях и в списъка и си умрях от кеф... smile3503
От в4ера насам много нови бременелки са се записали...  welcome , 4естито ! И леко бременеене!
за гаденето - на мен още нищо ми няма - освен 4е настроението ми се мени със скороста на светлината; Предишната ми бременност беше лека - не повърнах нито веднъж, ходих на работа до последно, без проблеми - дано и сега е така... Praynig
А за да избегнете гаденето - сутрин хапнете някоя бисквитка или нещо друго веднага след ставане и не стойте гладни - хапвайте  4есто - поне на мен помагаше и неусетих бременноста си... Айде - да не давам много акъли, 4е кой-знае каква ли китка ще съм...

соня - хе-хе, на теб специално отделно от другите ще ти кажа честито, че сме в подобна ситуация. ама твоята май е по-добра от моята, поне детето ти се предполага, че е по-леко от моето и не ходи още. при нас такова висена пада, водене, вдигане, фъчкане, ръчкане, че не се трае. на мен ми е лошо и ми се повръща, а тя ме дърпа за крака, хваща ми ръката и започва да ме дърпа нанякъде.

newsm03 Знаех си, 4е не съм сама в това полжение... smile3521
Ами ще си ги търпим - и те нас - нали сме си наши!

Желая на вси4ки ви лек и усмихнат ден!    bouquet

# 159
Понадникнах в темите на другите момичета, много хубави първи странички са си направили. Ще трябва и ние да се постараем. Ако на някой с повече време му се занимава с тия красоти, да свирка. Ако не, ще опитам аз.

sisko_suni , мога да ти препоръчам д-р Дренски. Но не работи със Здравната каса. Ако искаш ми пиши на лични.

Дам , и аз  го препоръчвам горещо  Peace Той е  много внимателен  и  е  много  добър специалист !!! Помогнал е на  страшно  много  жени ( да не  кажа на  99% ).

На  новите Мами - добре дошли  bouquet

# 160
  • София
И аз съм в списъка Laughing

# 161
Добре дошла dilirium:) :peace:xixi:)

# 162
Ей, мами абе аз 6то не повръщам:( дали има не6то нередно. Само ям и ми се спи и леки4ко мн рядко полу4авам не6то като спазъм в яи4ниците!

# 163
  • София
вече имам 2 положителни теста и контролен преглед от гинеколога.Излезнаха ми и резултатите от кръвните изследвания,а термина ми е за 4 май 2007:lol:Искам да ви кажа за гаденето сутрин-на мен ми помогна това,че първата ми работа като стана е да изям накакъв охладен плод-ябълка,праскова,диня,грозде,няма значение.И задължителна закуска към 9. Пожелавам лека бременност на всички бъдещи майки и искам да изкажа радостта си за това,че можем да споделяме и обсъждаме притесненията и тревогите си и да получаваме съвети по всички въпроси,които ни вълнуват по време на бремеността Simple Smile

# 164
  • София
благодаря smile fРадвам се за моменталното приветствие Party

Общи условия

Активация на акаунт