Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 153
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,мили майчета!
Деси,благодаря и на теб за подкрепата.Надявам се ,че всичко при теб е наред и ще бъде така и за напред.
Желая на всички ви лек и успешен ден. smile3525

# 136
Здравейте!
Преди два дни си направих тест и  EFP -  малко ни е рани4ко, 4е "баткото" е съвсем малък още, но нито ще съм първата, нито последната в това положение  Rolling Eyes
Още не съм ходила на преглед, но из4ислих термина си на 12.05.07 год.
 Kissing Heart на вси4ки ви и леко бременеене!

# 137
  • София
Здравейте!
Преди два дни си направих тест и  EFP -  малко ни е рани4ко, 4е "баткото" е съвсем малък още, но нито ще съм първата, нито последната в това положение  Rolling Eyes

Честито и добре дошла!!!  bouquet

# 138
  • Пловдив
Здравейте!

Честито! Леко бременеене!  bouquet

# 139
  • Пловдив
Здравейте!
Добре дошли на новите май-чета!
Аз още не съм ходила на лекар за потвърждение, чак за 21.09. си записах час, но вече откачам, нямам търпение. И от днес едно гадене ме гони, ужасно е. Само ми се лежи. Добре, че Мимито е послушна и тя не ме тормози, че сигурно щях да се побъркам.
Vaninaa, ти в кой квартал си? При кой лекар ще ходиш?
Целувки на всички!  Hug

# 140
Здравейте бъдещи май-чета!!!   bouquet

С огромно удоволствие ще се присъединя към вас! От вчера имам положителен тест, който 10 месеца така силно очаквах! Първа бременност ми е и живот и здраве, по неофициални изчисления, термина ми е 24.05.2007! Винаги майско бебче съм искала и най-голямата ми мечта е на път да се осъществи!  Heart Eyes

Лека вечер и нямам търпение да бременеем заедно!
  Hug

# 141
Честито на всички нови присъединили се ! ЛЕко и безпроблемно бременеене  Peace

# 142
  • UK
 Здравейте и от мен момичета, опитвахме от 10 месеца да си направим бебе и за сега всичко се подрежда. Вчера направих тест който беше положителен, имам безспорни симптоми- гадене, виене на свят, постоянна сънливост. След 9 дена съм на първа консълтация за записване и нямам търпение, по изчислението на калкулатозите в интернет термина ми е на 26.5 и съм много щастлива понеже аз съм родена на 18.05 а съпруга ми на 02.06 така, че ще е с зодията на един от двама ни  Hug

# 143
еее, браво. добре дошли на всички бъдещи майски майчета  Hug
на мен вече започна много лошо да ми става - повръща ми се, гади ми се, яде ми се, а не мога да намеря нищо, от което да не ми става зле, а за капак от инжекциите нощем направо не мога да си намеря място. успокоявам се, че към 5-я месец ще ми мине, ама бая време до тогава. отврат.
соня - хе-хе, на теб специално отделно от другите ще ти кажа честито, че сме в подобна ситуация. ама твоята май е по-добра от моята, поне детето ти се предполага, че е по-леко от моето и не ходи още. при нас такова висена пада, водене, вдигане, фъчкане, ръчкане, че не се трае. на мен ми е лошо и ми се повръща, а тя ме дърпа за крака, хваща ми ръката и започва да ме дърпа нанякъде.

# 144
и аз сте съм маиска мама!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 20:49 от sisko_suni

# 145
  • София
Привет на всички нови майчета и най-вече на Мегита и Елфчето Simple Smile Момичета наистина много се радвам да ви видя най-после тук!!! Heart Eyes Hug Пожелавам на всички успешно и леко бременеене

# 146
Може ли аз да споделя newsm51
Имам 3 положителни теста и два пргледа при акушер-гениколог много се радвам и в същото време много ме е страх защото лекарката ми каза че лода е много ниско долу и 10 дена да лежа,пия duphaston и но-шпа . smile3518лекарката ми каза че ще се вдигне кадето му е мястото направо ще се побъркам.4 месеца го чаках(и знам че воабщте не съм чакала много )но се притеснявам много го искам...страх ме е да се радвам  Praynig
иначе сам в 5седмица и 5 дена ,а тернина ми е на 16 маи и се моля всичко да е наред и всички да гущнем далгоочакваните бебоци маи месец.Аз съм от пловдив ако някои знае добър лекар при които мога да отида и тои да ми каже неговото мнение ще съм ви много благодарна защото все си мисля че моита лекарка се е объркала или така ми се иска да е .предварително ви благодаря на всички . newsm51

# 147
  • Бургас
Добре дошли на всички нови майчета  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
  • UK
Момичета бихте ли ми казали какво правите за неприятното гадене, не повръщам но с това гадене съм много зле... Отива ми 99% от деня в гадене и не знам дали има нещо по въпроса или просто да чакам да отмине  newsm78

# 149
добро утро, момичета (или накратко ДУ Simple Smile)
мегита - нищо не можеш да направиш по въпроса. стискаш зъби и се опитваш да не премине отатък зъбите Simple Smile лошото е, че дори да успее да прескочи бариерата, не ти става по-добре. поне при мен беше така. понякога ми помагаше прясно мляко, но това бързо спря да действа, после диня, а най-ефикасно за най-дълго време беше айрян в огромни количества, но силно разреден, напр. 1 кофичка в 2 л. вода. но след едно време и това спира да действа. лежиш и се чудиш на кой свят си. аг-тата предписват медикаменти само при голямо повръщане - над 15-20 п/ден. при по-леките случаи не се впрягат много. поне при мен беше така. но мен ме следеше (а и този път също) аг, която работеше в св. софия. а там минават толкова родилки, че аг-тата претръпват и ако не умираш наистина считат, че се лигавиш. и вероятно има някаква истина в това...

Общи условия

Активация на акаунт