Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
-
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
-
Как се определя терминът на бременността?
-
Какви са препоръките при кървене по време на бременност?
Да му се не види, така се притесних, че почти не разбрах какво ми говори лекаря. отде дойде тая гадост бе, осега такива работи не съм имала, вика ме пак след 20 дни да видим сърчицето, а и пустата му киста
взела съм предпазни мерки преди да разбера и най-малкия симптом.Абе какви хора има на този свят??????????????????????????????????
обикновено трябва да изчезне сама, но все пак успех
И на rsimaonova, успех занапред мила и не се връзвай на такива, които сигурно не знаят какво е да си бременна и до колко нещата зависят от теб или просто така им харесва да мислят, че всичко могат да променят. А то това си е най-вече Божия воля.
Майка ми е на почивка, баба ми също, мъжа ми е на работа... 

Лежи си и се оправяй бързо!
Аз съм от януарските мами, но наминах да Ви навестя, защото моя много близка приятелка ще се наложи да се присъдини точно към Вас!
Ванинаа,мисля,че няма място за притеснение.Да ти кажа,доки в нашата поликлиника каза, че имам 2 кисти по 1,5см,на следващия ден отидох в частна клиника,оборудвана с модерна техника, и става въпрос не за кисти, а за жълтъчни мехурчета.Казаха ми , че е нормално да ги има,образуват хормони и предпазват от аборт.Също така съм чувала, че и да има киста,тя задължително изчезва от бременността.