Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 144
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз вчера ходих на лекар, видя се плодно сакче Laughing, но и киста - 4.9 см Cry Да му се не види, така се притесних, че почти не разбрах какво ми говори лекаря. отде дойде тая гадост бе, осега такива работи не съм имала, вика ме пак след 20 дни да видим сърчицето, а и пустата му киста  Twisted Evil така съм притеснена, а знам че не трябва.
Лек ден на всички!

# 121
Благодаря Ви много ,момичета ! Подкрепата Ви е много важна за мен и вече почти се чувствам по-добре.Вчера една моя позната така ме ядоса и я отрязах на бързо.Чуйте само какво ми каза:
"Не се ли усети на време да вземеш предпазни мерки да не се случи така". Аз да не съм ученичка smile3515 взела съм предпазни мерки преди да разбера и най-малкия симптом.Абе какви хора има на този свят??????????????????????????????????
Ванина не се притеснявай вярвам ,че всичко ще бъде наред,а сега най-важното е да си спокойна.
Желая ви лек и изпълнен с усмивки ден. newsm51

# 122
Извинявайте че се меша в темата ви, да кажа на Ванина, че другият път няма да я има тази киста,  newsm10 обикновено трябва да изчезне сама, но все пак успех Hug И на rsimaonova, успех занапред мила и не се връзвай на такива, които сигурно не знаят какво е да си бременна и до колко нещата зависят от теб или просто така им харесва да мислят, че всичко могат да променят. А то това си е най-вече Божия воля.

# 123
rsimaonova  Toва  са   много ограничени  хора , да  ти задават  такива банални  въпроси , при все  това , че с нищо не си показала  съмненията си в  желанието да имаш  бебе Confused Ама че  работа ...
Ти ... дръж  далече  такива  хора от себе си , може само  отрицателна  енергия да ти  вкарат .
А  и ...кой знае  дали  пък не я е  яд

# 124
  • София
majceto, за съжаление освен, че няма нормални релси е "пълно" и с "услужливи" съграждани, които ти "помагат" да носиш количката.... за съжаление само с поглед. Помагали са ми, но в повечето случаи седят и ме гледат и ми се възхищават как сама се справям... на мен също ми е доста тегавичко сега с малката защото съм сама. Утре вечерта си идва мъжа ми та ще имам малко помощ... ужасно мн имам нужда от помощ, а няма никой Sad Майка ми е на почивка, баба ми също, мъжа ми е на работа... Sad А сутрин съм като парцал - не мога да стана. Мая само хленчи и ми скача върху корема... Просто днеска щях да се побъркам...

рсимаонова, тая да си гледа работата! Гъска!

# 125
Много ви благодаря, момичета.Незнаете как ми олеква тук при вас и колко добре се чувствам.
Желая ви всичко добро от все сърце. newsm10

# 126
Всички затова  сме  тук Wink
Да си Хелп-ваме  една на  друга както  можем  Peace

# 127
  • София
"Не се ли усети на време да вземеш предпазни мерки да не се случи така".
newsm61
Това просто ме побърква!!! Как може навсякъде да има подобни хора, които си мислят, че знаят всичко за всеки и всяка ситуация...
Ама да не ти пука - теглиш и наум една и продължаваш!

# 128
majceto, стискам палци да спре кървенето! За Дуфастона и аз знам, че не е най-добрият вариант, но факт е, че и гинеколожката при която ходех, и в болницата - все дуфастон ми даваха(това в Сф) newsm78 Лежи си и се оправяй бързо!
rsimaonova, ти нямаш никаква вина за случилото се, затова не обръщай внимание на подобни подмятания. По-добре ограничи контактите си с такива хора.
МГД, много се радвам, че вече си добре!  bouquet

# 129
вече съм вмного по-свежо настроение. кървене няма, тежестта от корема също почти отмина, но още около месец ще ми дупчат дупето под разни схеми. сега им е паднало на хората да си направят живота весел за моя сметка  Laughing
янче-калпазанче - моето диване още не може да ми скача по корема, но е като гъсеничка - лази по мен, дърпа ми цайсите, скубе ми косата, а където намери дупка (т.е. пъпа ми) - бърка с нокът и завърта  Laughing хем ме боли, хем ми е смешно. а няма сми да се карам, защото петра има все още само бръмбари в главата си и нищо не разбира. а твоята дъщеря се казва както мен. вече ми е любимка  Party

# 130
[/color Zdraveite momi4eta..., eto me i men , o6te edna maiska mama za 2007. tova mi e parva bremennost i mnogo se valnuvam.Znae li niakoia ot vas, normalni li sa bolkite dolu v korema v parvia mests? Niamam karvene. Termina mi e 13 mai....i pozdravi ot moreto.... Hug

# 131
  • София
Здравейте, мили МАЙ-чета!  Grinning Аз съм от януарските мами, но наминах да Ви навестя, защото моя много близка приятелка ще се наложи да се присъдини точно към Вас!  newsm51

А ми стана много мило да се ''върна'' чрез Вас към първите трепети и притеснения...

Успех, грижете се за себе си, понасяйте смело гаденето и др. странични ефекти и да знаете най-важното е положителната настройка!

Успех!  bouquet

# 132
валя - който каквото ще да казва, за мен болки ниско долу не са нормални. щом се тушират с ампулка но-шпа, значи не е нормално. пий си но-шпато, ако е много зле (като при мен), ще ти дупчат 3п/ден дупето с ампулки. добрата новина е, че след инжекциите вече съвсем нищичко не усещам.

# 133
Рсимаонова,това е мн,мн неприятно,безкрайно гадно.Но не се предавай,след 4 мес пак.Аз го преживях,на 8 март 2006 направих аборт в 14гс по лекарски показания, много ревах,и ето ме днес тук, след 4 мес.Пожелавам ти успех и кураж.

# 134
  Simple SmileВанинаа,мисля,че няма място за притеснение.Да ти кажа,доки в нашата поликлиника каза, че имам 2 кисти по 1,5см,на следващия ден отидох в частна клиника,оборудвана с модерна техника, и става въпрос не за кисти, а за жълтъчни мехурчета.Казаха ми , че е нормално да ги има,образуват хормони и предпазват от аборт.Също така съм чувала, че и да има киста,тя задължително изчезва от бременността.

Общи условия

Активация на акаунт