Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
-
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
-
Как се определя терминът на бременността?
-
Какви са препоръките при кървене по време на бременност?

Много благодаря на всички за подкрепата. От вчера следобяд изчезна, но аз продължавам по схемата докато не свърши урогестана. Не знам само как ще преживея другият месец по това време.. ще треперя пак да не се появи... Майче, дано и при теб да спре възможно най- скоро..
искаше да вляза в болница, но аз не съм навита заради дететнце. решихме да си остана у дома като се опитам да не се вдижа много-много. така че пренесох живота на детето, а и моя, на пода - спи на пода, играе на пода, ядем на пода, памперси сменям на пода и така. весело ще ни е известно време, няма начин. сега ще ми направят гъза на решето (сори за израза) - на 4 дни ще ми бодат прегнил, а но-шпа 3 п/д. добре че срещу нас живее пенсионирана мед. сестра. само за тази сутрин си вкарах 60 лева в дупето. ама как звучи - ха-ха-ха