Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 151
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,момичета!
Надявам се всички да сте добре и да изживеете най-хубавите моменти. newsm51
Аз повече няма да пиша тук,но ще продължавам да ви чета.В събота  направих спонтанен аборт.Може да ме махнете вече от списъка.Съжалявам много ако развалям на някого настроението и ако си мисли ,че не е тук мястото да се пишат такива работи,но просто незнаех къде да пиша.Съжалявам още веднъж беше ми много приятно с вас.
Желая ви много здраве,щастие и късмет-леко бременеене.ЖЕЛАЯ ВИ ГО ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! newsm17 newsm10

# 106
# 107
  • София
Здравейте,момичета!
Надявам се всички да сте добре и да изживеете най-хубавите моменти. newsm51
Аз повече няма да пиша тук,но ще продължавам да ви чета.В събота  направих спонтанен аборт.Може да ме махнете вече от списъка.Съжалявам много ако развалям на някого настроението и ако си мисли ,че не е тук мястото да се пишат такива работи,но просто незнаех къде да пиша.Съжалявам още веднъж беше ми много приятно с вас.
Желая ви много здраве,щастие и късмет-леко бременеене.ЖЕЛАЯ ВИ ГО ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! newsm17 newsm10

Миличка - ужасно съжалявам!!! И естествено, че е тук мястото, нали сме за това - за да се подкрепяме! Стискам палци всичко да е наред и скоро да имаш нов повод за радост.  newsm51

# 108
Надявам се и аз всичко да е наред и след нова година/4 месеца-така каза лекарката/ отново да пиша по тези теми.Благодаря ти много за подкрепата.

# 109
  • София
Надявам се и аз всичко да е наред и след нова година/4 месеца-така каза лекарката/ отново да пиша по тези теми.Благодаря ти много за подкрепата.
Стискам палци  Praynig

# 110

newsm17

---------------
edna mama , aко не е  много силно , ако е без  цвят , и без  мирис , то няма  страшно . ПОчти всяка  бременна  получава такова нацапване .

# 111
благодаря на всички

# 112
  • Пловдив

Много съжалявам, но съм убедена, че следващия път всичко ще е наред!  bouquet

# 113
уф, че гадно! знам какво е. що рев ревах преди време... стискам палци всичко да е наред.

МГД - кървенето може да е признак на нещо лошо, а може и да не е. при мен беше признак, че имам проблем. и бебето падна впоследствие. иначе схемата на лекарствата ти е добра. утрогестанът е за задържане. не омаловажавай ситуацията, плийз... ако не искаш аг-то да ти издава болничен, помоли личния си лекар. така шефът ти няма да разбере, че си бременна. сори за леко дидактичния тон, но сега най-важното е да си измътиш здраво бебе. като са ти казали да почиваш - почивай.

# 114
rsimaonova, съжалявам много за това което си преживяла! Напълно разбирам болката ти и знам, че ти е тежко. Прегръщам те силно!

# 115
миличка мн сажалявам

# 116
МГД , всяко кървене по време на бременност не е нормално! Гинекологът ти може да ти даде направление за болница. Мисля, че на този етап какво ще си помисли шефът ти не е толкова важно, още повече, че ти си в самото начало на бременността и е нормално да не си го уведомила. Само ще ти кажа, че преди 1/2 година и аз бях бременна с леко кафеникаво зацапване- и така 1 седмица- ту по-слабо, ту по-силно. Приеха ме в болница на инжекции, дуфастон и още някакви хапчета. Може и нищо да ти няма, но не омаловажавай проблема, моля те! Наистина трябва да лежиш много. Ако не искаш в болница, издействай си болнични за 1-2 седмици. Стискам палци всичко да е наред! Пак повтарям, че може да няма нищо опасно и стискам палци да е така!

# 117
МГД - KSI ти е писала правилно. кървенето не е нормално. между другото, от снощи и аз съм в твоя отбор, така да се каже. това, с което се успокоявам, е, че природата си знае работата. ако плодът е здрав и организмът на майката може да го износи, така и ще бъде. та такааа - и аз съм на дуфастон и но-шпа в конска доза. в един по-нормален час ще се обадя на доки да видим дали ще одобри самолечението. но и как да не е така, мамка му, като вчера мъканах количка и бебе по стълбите на метростанциите. имам 3 колички, и нито една не става за рампите на метрото. баси главните архитекти на софия. толкова ли не им стига мозъкът, че да направят релсите отворени от едната им страна  #Cussing out

# 118
  • София, Павлово
 Grinning Много благодаря на всички за подкрепата. От вчера следобяд изчезна, но аз продължавам по схемата докато не свърши урогестана. Не знам само как ще преживея другият месец по това време.. ще треперя пак да не се появи...  Майче, дано и при теб да спре възможно най- скоро.. 

# 119
още сме 2 в едно. доки не одобри самолечението ми. каза, че дуфастон изписват в провинцията, а в софия нещата били по-напреднали  newsm78 искаше да вляза в болница, но аз не съм навита заради дететнце. решихме да си остана у дома като се опитам да не се вдижа много-много. така че пренесох живота на детето, а и моя, на пода - спи на пода, играе на пода, ядем на пода, памперси сменям на пода и така. весело ще ни е известно време, няма начин. сега ще ми направят гъза на решето (сори за израза) - на 4 дни ще ми бодат прегнил, а но-шпа 3 п/д. добре че срещу нас живее пенсионирана мед. сестра. само за тази сутрин си вкарах 60 лева в дупето. ама как звучи - ха-ха-ха

Общи условия

Активация на акаунт