Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 132
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • София
smiled_f, пробвай да пишеш на фонетична кирилица, ако ти е по-лесно да пишеш на латиница. Аз немога да пиша на БДС и затова винаги съм си пишела с фонетичната. А и така не се налага да помниш 2 клавиатури, а само 1 Wink Относно болките не мога да дам никакъв съвет... Sad Аз пък си усещам понякога яйчниците - лееекинко напрежение там. Споделих с докторката и тя подробно ме разпита дали е постоянно, колко силна е болката и т.н. Но при мен е мн леко напрежение и то от вреееме на време. Тя каза че най-вероятно е заради матката и разширяването й. Но ако болката стане по-силна и честа да й звъня веднага и да пия Но Шпа по казаната вече от majceto схема.

Момичета мн ми с егади, а не повръщам Sad И миналият път бях така... Сега го карам основно на плодове. Нищо друго не ми се яда. Само като си помисля за някаква храна и ми се драйфа Sad От друга страна съм гладна щото те тея плодове ме засищат за 1 час и после пак... как искам вече да съм минала 12тата седмица. Миналият път бях така до 4ти месец...

# 91

Здравейте!
Аз съм от Варна, на 29 г. съм и очаквам своето първо бебе на 01.05.2007г. Харесвам форумите в сайта и с удоволствие ще споделям с Вас своите радости и грижи. Радвам се за всички бъдещи мами и им желая безпроблемна и изпълнена с хубави емоции бременност!
До скоро!

# 92
Ако има - разписвайте се  Hug
Аз съм на 28г. Имам вече 1 дете, сега чакам второ - на 05.05.07  Grinning Още не съм ходила на лекар, но си имам  EFP
Ваш ред е да се представите  bouquet

Ето и списъчето ни до момента:

edna mama, София - термин 01.05.2007, очаква второ дете
Rorita, 30г., Бургас - термин 03.05.2007, очаква второ дете
KSI, 28г., София – термин 05.05.2007, очаква второ дете
bo4ka, Благоевград - термин 06.05.2007, първа бременност
Eiphnh, 26г., София - термин 07.05.2007г., очаква второ дете
Vaninaa, Пловдив –термин 08.05.2007, очаква второ дете
Yanche, София - термин 09.05.2006, очаква второ дете
majceto, София - термин 10.05.2007г, очаква второ дете
Rsimaonova, 27г., Балчик- термин 10?.05.2007, очаква второ дете
MamaGeri, 30г., Пловдив - термин 14.05.2007г., очаква второ дете
Сестрата на alabina, 29г.,Пловдив - очаква второ дете
Dessi N. , 29г. - очаква второ дете
Tevolere - първа бременност
smiled_f - първа бременност
Dijna-Варна-термин 01.05.2007г., първа бременност

Надявам се, че списъка ще расте още. Ако съм объркала нещо с данните, обаждайте се да ги оправям! Yanche, 10х за помощта по списъка  bouquet

# 93
Здравейте!
Аз съм от Варна, на 29 г. съм и очаквам своето първо бебе на 01.05.2007г. Харесвам форумите в сайта и с удоволствие ще споделям с Вас своите радости и грижи. Радвам се за всички бъдещи мами и им желая безпроблемна и изпълнена с хубави емоции бременност!
До скоро!

# 94
majceto, нормални са тази усещания ниско долу! Те са по-скоро като придърпване. По нагоре писах, че преди 1/2 година имах спонтанен аборт в началото на бременността и тогава никакви усещания нямах. Нямах и гадене. По нищо не личеше, че съм бременна, освен закъснението и видеозона. С първата си бременност имах тези придърпвания ниско долу и четох, че са нормални. Сега също ги имам, но ги усещам по-леко.

# 95
Yanche , и на мен само ми се гади без да повръщам, но за разлика от теб имам и апетит Embarassed И много ми се спи. Снощи си легнах към 22:00 и станах днес на обяд - в 12:00 и то защото ми зънна телефона. Детето е при баба си за седмица и мога да си поспя, когато не съм на работа. Другата седмица ще му мисля как да се боря със съня smile3507

# 96
Да се разпиша на 23май чакаме на бял свяр да се появи нащето 4то детенце

# 97
Ехаааа! Супер!  newsm10
Много се радвам на семейства като вашето! Аз лично също планирам още едно след време.

# 98
Изрових откъде съм го прочела това за болките ниско долу и матката. Книгата е "Аз съм бременна" на Мари-Клод Дьолае, част първа. В главата за 4-та седмица от оплождането(а всички ние сме някъде там) се казва"Матката също претърпява изменения. Тя леко нараства и шийката става по-мека на пипане. Преди оплождането матката има форма и големина на смокиня;4 седмици след оплождането тя вече прилича на едра мандарина" ...и малко по-нататък:"Променяйки се и нараствайки, матката ще придърпва връзките, които я поддържат. Това обяснява леките придърпващи болки, които евентуално чувствате ниско в корема."

# 99
десичка - ехаааа  Whistling
а дали няма да са 4-то и 5-то заедно, а?  Wink хайде, честито да ти е.
кси - и аз съм минала през твоите перипетии. ама при мен хич не е леко придърпване. а си е като постоянен натиск. каквото ще става - ще става. важна е позитивната нагласа. а не мен хич не ми се спи - ококорвам се в 4 посред нощ и се чудя какво да правя до сутринта. много тъпо!

# 100
  • София
Браво!!! Добре дошла.
Натри ни носовете на всички Simple Smile

А за болките да споделя - аз и при първата бременност и сега имам болки, подобни на пред-менструални, но гинеколожката ми каза, че са напълно нормални и са в резултат на нарастването на матката. Така че споко  Wink
А ако знаете какъв див апетит ме гони... Ако така продължава не знам колко килограма ще стана. А пък как ми се пуши... Добре че поне не ми се повръща  Confused

# 101
  • София, Павлово
Здравейте, радвам се, че сте сформирали вече форум с тази тема. Моят доктор ми каза дата 25.04.07, но аз знам кога съм заченала и това е с две седмици по- късно, т.е според мен е началото на м. Май 2007. А сега да ви попитам /първо раждане ще ми е/ някоя от вас да е получавала кръвотечение? В петък се появи - слабо е, но е подобно на мензес. Взимам бусколизин и Утрогестан /прогестерон/ три пъти дневно, но още го има.. Докторите ми казват да лежа, но аз съм на работа, а не искам Шефа ми още да знае.. Моля ви - успокойте ме, че нищо няма да се случи...

# 102
  • София
Здравейте, радвам се, че сте сформирали вече форум с тази тема. Моят доктор ми каза дата 25.04.07, но аз знам кога съм заченала и това е с две седмици по- късно, т.е според мен е началото на м. Май 2007. А сега да ви попитам /първо раждане ще ми е/ някоя от вас да е получавала кръвотечение? В петък се появи - слабо е, но е подобно на мензес. Взимам бусколизин и Утрогестан /прогестерон/ три пъти дневно, но още го има.. Докторите ми казват да лежа, но аз съм на работа, а не искам Шефа ми още да знае.. Моля ви - успокойте ме, че нищо няма да се случи...
И при мен имаше малко тъмнокафяво течение, много слабо (за два дни), дори отворих тема в форума:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124804.msg2308874#msg2308874
Много от майките споделиха, че са имали подобно изживяване, но все пак трябва да се пазиш и да не се претоварваш. Аз нищо не пия и също ходя на работа, но гледам да си почивам максимално... Стискам палци!!!

# 103
ами по този калкулатор моя термин е 19.04. ?странно аз не съм в час нещо, утре ще ходя на лекар,досега се мотах за по-сигурно...... newsm78

Това  мога да  кажа и за  сестра ми . По Доки е майска , ама  тя  си го калкулирала  , че е Априлка ...
КСИ , за протокола - още  не е  сигурно , но ще видим дали ще има  корекции , и няма да я  прехвърлиме  към априлките Simple Smile  Доки  скоро ще  каже  пак .
Лелеее ... и  двете  сякаш сме се наговорили  Rolling Eyes

# 104
Момичета, да ви питам, имате ли някакво течение, аз забелязвам, че от 1-2 дни ми се появява нещо, преди това нямах абсолютно никакво, все едно след овулация. Сега ще следя да видя дали е течение или не, не че много ги разбирам. На лекар съм след 2 седмици, а някак си ме е страх да ме гледат на генекологичния стол. Вас гледаха ли ви до сега?

Общи условия

Активация на акаунт