На море в България 2020 г.! - 5

• 38 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 120

Има ли къмпинг близо до Перла?
Ами то Перла си е било къмпинг до 70-те години на миналия век, когато построяват резиденцията. И после се чудят защо хората ходят на диво къмпингуване на това място ами спомени от миналото. Сега не съм чул да има официален къмпинг наоколо.

Същото е с КЪМПИНГ Корал. Там и доста след 70-те е било, ама сега всячески не се споменава "къмпинг", а само Корал или "плаж Корал"..

# 121
  • Beyond the stars
Няколко мои близки са в Уейв ризорт тази година и бяха очаровани, а част от тях попадат в графа "мрънкащи за всичко". Наклониха везните и в крайна сметка се решихме за там. Ще дам отзиви след две седмици. Направи ми впечатление голямото отстояние от шезлонгите на плажа и около басейните, надявам се всичко да е така, както ми споделиха.
Ще очаквам с нетърпение отвизите ти, най-вече за плажа.
За началото на септември си мисля и аз за там.

Мен плажът ме отказа и това, че е съвсем в нищото точно до солниците (или както се казват там тез езерца).
Като минавахме сега беше фул макс с коли отпред между другото. Иначе четох много добри отзиви, и цената не беше лоша хич, която бяха обявили за началото на юли.

# 122
  • somewhere over the rainbow
Няколко мои близки са в Уейв ризорт тази година и бяха очаровани, а част от тях попадат в графа "мрънкащи за всичко". Наклониха везните и в крайна сметка се решихме за там. Ще дам отзиви след две седмици. Направи ми впечатление голямото отстояние от шезлонгите на плажа и около басейните, надявам се всичко да е така, както ми споделиха.
E, то за тази цена /500+ лв. на ден за нашето семейство/ трудно може да се очаква друго, освен супер.

# 123

Ами то Перла си е било къмпинг до 70-те години на миналия век, когато построяват резиденцията. И после се чудят защо хората ходят на диво къмпингуване на това място ами спомени от миналото. Сега не съм чул да има официален къмпинг наоколо.

Същото е с КЪМПИНГ Корал. Там и доста след 70-те е било, ама сега всячески не се споменава "къмпинг", а само Корал или "плаж Корал"..
Имам детски спомени от къмпингите Корал и Юг. И тях ли ги бастисаха?

# 124
E, то за тази цена /500+ лв. на ден за нашето семейство/ трудно може да се очаква друго, освен супер.

При нас за следващата седмица е 300 дневно общо. Ако е толкова добре, колкото казват, то би оправдало, защото миналата година същата сума дадохме и за Сол Несебър, а базата беше вече видимо остаряла и плажът отвратителен (този тук съдейки по снимките, които ми изпратиха, изглежда цвете). Храната и аквапаркът бяха супер, но до там. Ще видим, ще си дам мнението по-нататък. Simple Smile

# 125
  • В подножието на Сините камъни
Директно от сайта ли резервирате за Wave resort или от тур.оператор? И аз съм му хвърлила око, но ми е малко над бюджета.

# 126

Ключовата дума е било. А в случая с Перла не мога да си представя колко от хората изкарвали много лета там през 60-те и 70-те години сега ходят на палатка. При положение, че къмпинга е затворен преди 50 години тогавашните 20-30-40 годишни сега са 70-80-90 годишни. А и важно е законите да се спазват. Така е по цял свят. Където е разрешено за къмпингуване се плаща и има удобства като тоалетни, ток, душове и т.н. Където няма къмпинги е забранено къмпингуването и наказанията са строги. Преди време бях постнал какви са глобите в Гърция например.

# 127
Ние лично винаги от Визит. Винаги са ни давали най-добра цена и намаление в порядъка на 5-10% по-ниска цена от обявената в сайта. В конкретния случай от сайта на хотела ни дадоха оферта с 500 лв. повече (реално по 100 лв. на ден отгоре) и то с вкл. намаления, а от букинг доооста по-солена сума.

# 128
  • София
Няма места в Арсенал. Тъкмо бях избрала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
  • софия
Здравейте как е плажа на Свети Влас конкретно пред Цезар Палас подходящ ли е за деца. Благодаря
Идеален е!

# 130

За Арсенал на Несебър ли говорим? Защото преди малко получих отговор на мое запитване - добра цена ми дадоха , но нямам никаква представа що за хотел е - случайно попаднах на него, търсейки нещо бюджетно за 2-3 нощувки? Ще се радвам на повече информация.

# 131
  • В градината...
Някой има ли в Шабла в момента?
Няма да се учудя там да е спокойно морето, наопаки на другите места.

Разкажете за Шабла -  предполагам сте на Тузлата , има ли реиновирани бунгала , заведения които работят , как е бай Пешо Simple Smile
Там може да се отседне и в града , не е далеч от плажа Simple Smile  - 5-6 км.
За съжаление не сме там, затова попитах. Едва ли има друго подобно хубаво местенце без хотели.

# 132
  • somewhere over the rainbow

За Арсенал на Несебър ли говорим? Защото преди малко получих отговор на мое запитване - добра цена ми дадоха , но нямам никаква представа що за хотел е - случайно попаднах на него, търсейки нещо бюджетно за 2-3 нощувки? Ще се радвам на повече информация.
Мисля, че имат две бази вече. Този, който е по-висок, е по-бюджетен. Леко комунистически стил, но беше чисто. Храната не знам как е. На втора линия е, но на 2 мин. от плажа. Пред него е по-ниската сграда, изглежда по-луксозна /не съм влизала вътре/, но басейнът е ню-ню. Храната, предполагам, е еднаква и за двата корпуса Високата сграда нямаше ресторант, беше почивна станция на Арсенал Казанлък, но е твърде възможно да са построили. Плажът е хубав, слиза се по стълби. Все пак информацията ми е стара.

# 133

Ключовата дума е било. А в случая с Перла не мога да си представя колко от хората изкарвали много лета там през 60-те и 70-те години сега ходят на палатка. При положение, че къмпинга е затворен преди 50 години тогавашните 20-30-40 годишни сега са 70-80-90 годишни. А и важно е законите да се спазват. Така е по цял свят. Където е разрешено за къмпингуване се плаща и има удобства като тоалетни, ток, душове и т.н. Където няма къмпинги е забранено къмпингуването и наказанията са строги. Преди време бях постнал какви са глобите в Гърция например.

Написах "било" като нещо масово, защото тогава на обикновения българин му бе позволен достъп само до къмпинги и станции..хотелите бяха за други.

Няма такова нещо като "затворен преди 50 години"! И до днес има къмпингуващи, които отнасят глоби, след което обжалват /потърсете инфо и разберете защо са неправомерно наложени същите. Не е защото някой нарушава закон - място, известно като къмпинг, в един момент не е...защото има едни огромни апетити за застрояване именно там!/

# 134
Мнения за Марина Сандс в Обзор има ли?

миналата година бяхме там
нов хубав хотел 
но обслужването и храната беше трагично
а чух че от тази година се плаща за паркинг
никога не бих отишъл отново

Общи условия

Активация на акаунт