На море в България 2020 г.! - 5

• 38 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Няма две бази Арсенал.Има Арсенал високата сграда и хотел Арсена на първа линия.Единия няма нищо общо с другия.

# 136
Чудя се къде на нашето черноморие ще е ок от 6-ти септември...
Може би Китен, Лозенец. Ходил ли е някой толкова късно на море?

# 137
  • somewhere over the rainbow
Няма две бази Арсенал.Има Арсенал високата сграда и хотел Арсена на първа линия.Единия няма нищо общо с другия.
Ясно. Нещо ми се бъркаха в търсачките, вероятно заради близките имена. Познати бяха в Арсенал миналата година и казаха, че за цената бива.

# 138
миналата година на Китен бяхме от 5.09.за 4 нощувки-супер време,нямаше много хора,единствения минус е че сутрин си е по-хладно,но след 11.00 часа нямаше никакви забележки,можеше да се стой през целия ден на плажа,слънцето не беше толкова силно!!!

# 139
Ние всяка година ходим в началото на септември (винаги на южното черноморие до момента), единствено тази решихме да е "в сезона". Времето е супер приятно, често като през юли. Веднъж ходихме дори след 15 септември, вече беше започнало да захладнява, но тогава бяхме с бебе и търсехме такива температури, както и липса на хора. Аз лично не обичам горещини и много навалица, затова за нас е предпочитано тогава.

# 140
Обожавам морето извън сезона, само че трудно се откъсвам тогава, за да мога да го видя.

# 141

Ние миналата година бяхме в Несебър до 13 Септември. Водата беше топла,  времето приятно. Нямаше много хора по плажа и по улиците, в заведенията също. Откъм народ беше както сега през Юни. Simple Smile 
Тази година също мислим да направим още едно септемврийско море.

# 142
Мнения за Марина Сандс в Обзор има ли?

миналата година бяхме там
нов хубав хотел 
но обслужването и храната беше трагично
а чух че от тази година се плаща за паркинг
никога не бих отишъл отново
Може ли повече информация за храната? Има доста неща описани в ол инклузива....
Вие в кой период бяхте?

# 143
  • София
Аз за Арсенал високата сграда се интересувах. Писали са ми, че има възможност за настаняване от друга дата.

# 144
На нас миналата година около 6 септември много ни хареса и храната и обслужването в Марина сендс. За паркинга се учудвам, че е платен, че то е в нищото, защо да се плаща, като места за спиране все ще си намериш, без да дойде паяк.

# 145
Благодаря ви! Без колебание ще резервирам за септември Simple Smile
Анулирах Гръцкото море, нямам нерви да се чудя дали ще е отворена границата и какво точно ще искат да показвам на нея...

# 146
Мнения за Марина Сандс в Обзор има ли?

миналата година бяхме там
нов хубав хотел 
но обслужването и храната беше трагично
а чух че от тази година се плаща за паркинг
никога не бих отишъл отново
Може ли повече информация за храната? Има доста неща описани в ол инклузива....
Вие в кой период бяхте?

4-10 юли
маслото сиренето и др подобни бяха имитиращи продукти
за саламите не ми се говори
десерта беше от Джанки зелени
мухи яко по храната
едни изтръпнали кренвирши ги вадеха  сутрин обед вечер
бара беше и той трагедия
а анимацията беше от 16,00-16,05 часа
изкарваха една тава диня която свършваше за 10 секунди
а персонала бяха отвратителни украинки които в момента в който станеш от масата ти взимат чинията ,и когато отидеш да взимаш някаква храна като се върнеш ти отнесли супата .
имаше един управител Димо  и той не знаеше защо е там но на зелените джанки много се радваше
а шезлонгите на плажа бяха сложени пред единствените камъни на плажа

# 147

И последно ориентирах се към Аресенал, виждам, че е соц, но ако има места мисля да потвърждавам.

Аз съм отсядала в Арсенал преди две години. Беше супер. На една крачка от плажа, голям паркинг, разнообразна и изобилна храна, любезен персонал, чист басейн, прохладна градина. Случихме се в хотела да са предимно чужденци и имаше тематична българска вечер. През нощта е тихо и няма пиянски изцепки. Бяха ни настанили на 12- тия етаж и гледката към морето беше невероятна. Нищо не я закриваше. Цялото моренце си беше за нас 😉
Като минус мога да посоча, че санитарният възел има нужда от осъвременяване, а асансьорчетата са много мънички и се чака по много. Пък и като дойдат са пълни и чакаш за следващия.

# 148
  • somewhere over the rainbow

И последно ориентирах се към Аресенал, виждам, че е соц, но ако има места мисля да потвърждавам.

Аз съм отсядала в Арсенал преди две години. Беше супер. На една крачка от плажа, голям паркинг, разнообразна и изобилна храна, любезен персонал, чист басейн, прохладна градина. Случихме се в хотела да са предимно чужденци и имаше тематична българска вечер. През нощта е тихо и няма пиянски изцепки. Бяха ни настанили на 12- тия етаж и гледката към морето беше невероятна. Нищо не я закриваше. Цялото моренце си беше за нас 😉
Като минус мога да посоча, че санитарният възел има нужда от осъвременяване, а асансьорчетата са много мънички и се чака по много. Пък и като дойдат са пълни и чакаш за следващия.
Значи проблемът с асансьорите си го имаше и преди 20 год., когато хотелът беше само станция. На мен това не би ми развалило почивката, но някои правят големи драми с асансьорите. Много се радвам на добри отзиви за бюджетни хотели.

# 149
  • Sofia
Негативния коментар за Марина Сандс, хич не ми се нрави. 🙄 Резервирах хотела и в края на седмицата трябва да сме там. Каквото и да е, няма да го мисля повече, и без това няма какво да направя! И без това не тръгваме с голямата кошница, да не споменавам, че ММ е супер негативно настроен за "приключението БГ море" Simple Smile
Скрит текст:
Последният коментар беше за предстоящите валежи в края на седмицата: "Е то е нормално, всички знаят, че в България не става за море"🙄

Общи условия

Активация на акаунт